Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni

Neatza fetelor!

Poftiti la o cafeluta calda de la Roman!

Am intrat scurt, inainte sa mergem la biserica, sa va zic de M, ca iar a dormit azi noapte ca un om mare: de la 22:15 la 7 dimineata.
Ce-I drept, a mancat ceva mai mult aseara, si Ieri nu prea a dormit.

Dar totusi, o fi ok?

Roberta, cat papa la o masa bb Gabriel? Intreb aprox ca ei sunt de-o varsta, si stiu ca el papa la biberon laptele tau.

Va pup si sa aveti o zi minunata!

Mami de minune de fetita Miruna-Maria

Aproape niciodata nu papa la fel . vad ca a inceput sa pape si cate 150 .uneori 80 , uneori 120 sau chiiar 160... depinde cat a stat treaz si ce activitate a avut, eu imi scriu la fiecare masa cat papa si vad apoi cat a supt pe zi si variaza intre 700 si 900. cel mai des 780, mai rar ajunge la 900. deci nu papa la fel niciodata, nu stiu daca asa e normal sau asa face numai el ....

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Multumesc celor care au intrebat de Gabriel , scuze ca nu am rsaspuns dar de multe ori cand sa scriu hop se trezeste el si raman doar cu cititul . El e bine , saracutul nu stie el ce se petrece , papa doarme , se joaca , e vioi cat e treaz are o energie de obosesc eu si el tot da energic din manute si picioruse. Azi am observat ca nu ii plac musafirii , nu e prea sociabil , poate din cauza ca sta numai cu mine mereu. cand i-a vazut pe toti deasupra lui , se uita numai la mine si intorcea capul de la ei , iar daca vroia sa il ia in brate , jaleee , nu vroia , cand il luam eu se tinea strans de gatul meu si nu-mi mai dadea drumul.nu vreau sa fie asa salbatic... dar pe o parte ma si bucur ca parca nu as fi vrut nici sa se duca la toata lumea in brate...stiu sunt egoista dar e mai bine pt sanatatea lui cred ... acu ca-s patita am impresia ca oricine are contact cu el ar putea sa-l imbolnaveasca
bun venit noilor mamici , sa va traiasca puisorii!
si apropo de muls , am deja 45 de minute de cand trag dintr-un san cu galme si nu vrea deloc sa-si dea drumul , ms duc sa pun comprese fierbinti poate reusesc si eu pana dimineatza sa-l desfund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Si eu cred ca ajung la intalnire. Sapt asta suntem in pregatiri de botez.
Dana, sa ii fie de bine Ariannei botezul! Asteptam detalii!

Pup toate fetele, ma duc sa mai dorm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza fetele!

Am intrat din greseala la odisee si daca tot m-am nimerit pe-acolo, am cautat odiseea de iulie august. Bineinteles ca n-a aparut, asa ca m-am delectat cu odiseea de mai-iunie. Doamne, cate cazuri de FIV acolo! multe rau!

Al meu strumf n-a avut chef sa doarma de pe la 4 si ceva. Nu stiu de ce. La mami in brate dormea, ofcors, cum il puneam in pat, cum se trezea, se foia, facea ochii mari, maraia, chiar m-a mustrat cu un "tsk" asa ca iar luat in brate, iar adormit. El, ca eu... ochii cat cepele. Abia spre dimineata a acceptat sa fie luat in pat cu noi, sa doarma pe pernuta. Dar numai bine ce motaiam si eu, ca a sunat ceasul lui Alex, care avea nus ce intalnire dimineata asa ca ioc somn!
Bineinteles ca pisicherul doarme dus acum. Mie mi-a sarit somnul.

Chiar, fetele ce iau bebicii in pat, pe ce ii puneti? pernuta? direct pe voi? direct pe pat? sunt curioasa.

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84
Aproape niciodata nu papa la fel . vad ca a inceput sa pape si cate 150 .uneori 80 , uneori 120 sau chiiar 160... depinde cat a stat treaz si ce activitate a avut, eu imi scriu la fiecare masa cat papa si vad apoi cat a supt pe zi si variaza intre 700 si 900. cel mai des 780, mai rar ajunge la 900. deci nu papa la fel niciodata, nu stiu daca asa e normal sau asa face numai el ....

eu zic ca e normal, nici tu nu mananci la fel in fiecare zi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

eu nu stiu insa dc sunetele scoase de el sunt gangurituri. scoate ceva pe nas asa...nu din gat, un fel de vocale nazonate, ewm, eum, awmmm...uneori cate un eawww din gat..dar cam atat. si nu rade, doar zambeste a ras. sa ma ingrijorez? in rest e f f prezent, ma urmareste atent cu privirea, se uita curios dupa jucarii sau persoane..etc

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

ramona, eu stiu ca bebelusii incep sa rada cu zgomot abia in jur de 3-4 luni. sa ma corecteze fetele cu copii mai mari, daca e.
pana atunci "exerseaza"
stai calma ca e pe drumul cel bun cu gangurelile. doar n-o sa ai pretenita sa iti zic din prima, si corect pronuntate, gangurelile. E semn de tranzitie si al meu ba le scoate din gatlej, ba le pronunta corect, cateodata cu juma de gura, cateodata clar... depinde de starea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Neatza fetele!

Am intrat din greseala la odisee si daca tot m-am nimerit pe-acolo, am cautat odiseea de iulie august. Bineinteles ca n-a aparut, asa ca m-am delectat cu odiseea de mai-iunie. Doamne, cate cazuri de FIV acolo! multe rau!

Al meu strumf n-a avut chef sa doarma de pe la 4 si ceva. Nu stiu de ce. La mami in brate dormea, ofcors, cum il puneam in pat, cum se trezea, se foia, facea ochii mari, maraia, chiar m-a mustrat cu un "tsk" asa ca iar luat in brate, iar adormit. El, ca eu... ochii cat cepele. Abia spre dimineata a acceptat sa fie luat in pat cu noi, sa doarma pe pernuta. Dar numai bine ce motaiam si eu, ca a sunat ceasul lui Alex, care avea nus ce intalnire dimineata asa ca ioc somn!
Bineinteles ca pisicherul doarme dus acum. Mie mi-a sarit somnul.

Chiar, fetele ce iau bebicii in pat, pe ce ii puneti? pernuta? direct pe voi? direct pe pat? sunt curioasa.

fara perna, nu are ce sa caute pe perna atat de mic. daca vrei la tine in pat, pune un scutec pe cearsaful vostru si il pui direct pe pat. fara perna, repet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

La fel si eu...pe un scutec de finet pus pe cearsaf, dirept pe pat...ii mai pun o perna la spate cand ii dau sa pape pentru ca... mi se mai intampla sa adorm, si asa sta pe o parte f bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

idem babylicios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

La fel si eu...pe un scutec de finet pus pe cearsaf, dirept pe pat...ii mai pun o perna la spate cand ii dau sa pape pentru ca... mi se mai intampla sa adorm, si asa sta pe o parte f bine

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011)

la spate ii pun si eu ceva, ori o paturica sul (de obicei evit pernele ... am eu un fix cu sufocatul). dar sub cap nu ii pun nimic. pe dani l-am scapat pe perna pe la 3 ani, la o raceala urata cand trebuia sa doarma mai sus si dupa aceea nu am mai reusit sa il conving sa doarma fara.

Mergi la inceput