cand trecem la pat normal?

cand trecem la pat normal? | Autor: Ioana_Pos

Link direct la acest mesaj

Dragilor,

La ce varsta ati mutat copilasii din patul-tarc in pat normal? Ma bate gandul sa ii iau fetitei mele un pat cu aparatoare dar nu stiu daca nu e cam devreme, ea avand 16 luni.

De asemenea, ati cumparat mobila de la Ikea? Cum se comporta in timp?

Multam,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Primul copil a trecut in pat normal la 1,7 ani, ca sa elibereze patul de bebe pt. fratior. Al 2-lea la 2,6 ani.
Paturile copiiilor sunt de la Ikea si dupa 3 ani sunt impecabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Multam Roli25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Si la noi s-a intamplat cam tot asa: baietelul a trecut in alt pat la 1 an si 10 luni pentru a elibera patutul pt surioara lui, apoi le-am facut ambilor, pe cand Sara avea cam 2 ani un pat la comanda, unul dormea sus, altul in sertarul care se deschidea doar seara, avand saltele mici. Insa la aflarea vestii ca vom avea alti doi fratiori si pentru ca nu prea mai incapeau in patul asta, anul acesta am facut alte modificari. Copiii dorm pe canapea deocamdata, urmeaza sa le facem paturi supraetajate, astfel incat sa scoatem patutul cu sertar pentru a face loc celor doua patuturi care urmeaza sa fie aduse... Suntem intr-un apartament deocamdata si e destul de greu cu spatiul, asa ca le imbinam cum putem, sa fie bine pentru toti! Important insa e, cred eu, ca sa doarma pe saltea pentru a preveni eventualele dureri de coloana...

Ana, mamica de Darius (2005), de Sara (2007) si viitoare mamica de gemeni pereche (DPN 18.01.2012)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Primul copil a trecut in pat normal la 1,7 ani, ca sa elibereze patul de bebe pt. fratior. Al 2-lea la 2,6 ani.

A incercat vreunul dintre ei sa evadeze din patul-tarc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Cand au inceput am dat jos grilajul.

Mergi la inceput

Pai asta e, ca noi nu putem da jos grilajul - e patut sport. Cred ca ne paste patul mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Noi am trecut de la pat de bebe, la pat de copil pe la 2 ani si jumatate, cand a inceput sa escaladeze patutul din lemn....de frica sa nu se accidenteze cand face asta...
Trecerea a fost f usoara, patul luat de la ikea...folosit 3 ani pana acum. Ne-am urcat si noi in el de nenumarate ori, desi clar nu e facut sa reziste la greutate asa de mare (ca noi nu suntem slabuti deloc ).

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Mercic bb_ralukutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Noi vom cumpara patul de baieti mari in acest weekend. Ne/am hotarat la unul de la ikea care creste in lungime.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Pe la 2 ani fetita mare nu mai voia sa doarma in patut si atunci i-am scos trei zabrele de la grilaj, ca sa se urce si sa coboare cand vrea, sa nu se simta prizoniera acolo. In camera ei, pe langa patut, era si un pat de o persoana si ea a ales imediat patul mare. N-a mai vrut sub nicio forma in patut. Am cumparat o aparatoare de la Ikea, ca sa nu cada din pat si asta a fost.
Anul viitor, cand va face cea mica 2 ani, vom lua paturi suprapuse si va trece si ea in pat mare, in camera cu sora-sa.

Mergi la inceput