Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Am venit!
Am intrat sa rectific: nu am ras de m-am prapadit de povestile voastre despre , ci doar la bancuri. Nu stiu de ce am scris asa, am citit acum si nu pricepeam ce am vrut eu sa zic
Dolores . Atunci au fost si niste neintelegeri in ceea ce priveste mesajul meu si se pare ca-mi lipseste cu desavarsire talentul de a explica unele lucruri. Ei, asta e, a trecut, cel putin eu asa sper... Si imi doresc! Ca tare mi-ati lipsit, na!

Noapte buna, noi ne bagam la papat, baite, Seinfield...

Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am facut lista..trebuie sa-mi dea astia ceva bonus..fac scandal dac nu

pup cu drag mamicile si bobitzele

tari bancurile..Simo mi-a placut ala cu arabii

relatez maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenuta8 spune:

Tunde, iubita mea, nu stiu daca poti da suc de catina Soniei. Mai bine intrebi un pediatru sau un homeopat. Eu v-am spus reteta pt. cei care au mai mult de un an, ca e cu miere, si nu cred ca le dati pana la un an. Eu i-a dat Maiei de la 2 ani, atunci am aflat reteta.
Noi plecam maine dimineata la salina din Tg. Ocna, sa ne intalnim cu canadienii nostri. Ii preluam si-i aducem duminica la Bucuresti, iar miercuri vor decola spre Montreal. Repede a mai trecut tp. !!!!!!
Ce bine e cand vin , dar trist cand pleaca!!!!!
Offff, numai mama sa nu fii!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Doi soti se opresc in statia de taxiuri. Sotia il intreaba pe soferul de taxi:
- Pana in centru, la Universitate, cat m-ar costa?
- 100.000.
- Si daca il luam si pe sotul meu cu noi, atunci cat m-ar costa?
- Tot atat.
La care femeia, uitandu-se la sotul sau cu o umbra de dispret:
- Vezi, ti-am spus mereu ca nu valorezi nimic!

...

Generalul viziteaza infirmeria regimentului, curios sa vada cum sunt ingrijiti bolnavii.
Langa unul din paturi, generalul intreba:
- Ce ai soldat?
- Hemoroizi, sa traiti!
- Si cum te trateaza?
- Badijonari cu albastru de metil, sa traiti!
- Ai vreo dorinta?
- Nu, sa traiti!
Dupa alti 5-6 pacienti cu aceeasi boala, tratati la fel si fara dorinte speciale de formulat, vine randul lui Bula:
- Tu de ce suferi?
- De amigdalita, sa traiti!
- Si cum te trateaza?
- Badijonari cu albastru de metil, sa traiti!
- Ai vreo dorinta?
- Da, sa traiti! Ori sa se-nceapa de la mine, ori sa se schimbe somoiogul cand ajunge la mine!

...

Unei tiganci ii vine sorocul sa nasca in strada. Nu mai are timp sa ajunga la spital asa ca il roaga pe politist s-o faca pe moasa. Acesta refuza inital dar la insistentele tigancii acepta sa incerce s-o ajute.
In burta in timpul asta cei 2 gemeni se preagteau sa iasa, scoate primul capul si se intoarce spre fate-su : Bai hai prin fata ca pe aici sunt gabori!

...

Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il întreaba, cu ton de cearta:
- Unde ai fost toata noaptea?
- Inchipuie-ti, draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final, am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea.
- Minti! Pun pariu c#259; iar ai incercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows.

...

Concurs international de indemanare:

Cine reuseste in timp de 7 minute sa calce o camasa, sa manance o paine si sa rezolve o femeie.

Primul concurent, neamt, se apuca cu multa meticulozitate si calca cu mare grija camasa, dupa care constata ca nu mai are timp, musca o data din paine si… se scurge timpul.

Al doilea concurent, un rus, fara sa stea prea mult pe ganduri, se apuca de femeie, o rezolva, apoi mai mai are timp sa manance o jumatate de paine si… se scurge timpul.

Al treilea concurent, un roman, o pune pe femeie sa calce camasa si in timp ce femeia calca, o rezolva, mancand in acest timp painea.

Vine presa sa ia declaratii.

Neamtul declara: “Noi asa suntem obisnuiti, muncim si incercam sa facem treaba cat mai bine, apoi daca mai ramane timp, mancam si apoi daca mai e timp ne distram, daca nu… ne apucam din nou de munca, si tot asa.”
Rusul declara:”Noi asa suntem obisnuiti. Mai intai ne distram, apoi daca ramane timp mancam, apoi daca mai ramane timp muncim…”
In sfarsit, romanul spune si el: “La noi asa e. Daca nu-l f… pe cel care munceste, nu poti sa mananci o paine..!!!!

...

Un tatic intra in farmacie cu baietelul de 8 ani de mana…. Baiatul vede un prezervativ si-l intreaba pe taica-su:
- Tata, ce-i asta?
- Acesta este un prezervativ, fiule. Barbatii le folosesc atunci cand fac sex, pentru a se proteja pe el si pe partenera, de boli sau de sarcini nedorite….
- A, da taticule, am auzit despre asta la scoala…
Apoi copilu’ vede cutia de 3 prezervative si intreaba din nou:
- De ce sunt 3 in cutie?
Taica-su ii spune:
- Sunt pentru baietii de la liceu, un prezervativ pentru vineri, unul pentru sambata si unul duminica…
- Uauuu… ce interesant…
Apoi observa pachetul de 6 prezervative:
- Si aici de ce sunt 6 in cutie?
- Acestea sunt pentru baietii de la facultate: doua vineri, doua sambata si doua duminica…
- Uauuu…. ce interesant…
Apoi vede pachetul de 12 si intreaba si mai mirat:
- Astea pentru ce mai sunt?
- Acestea sunt pentru barbatii insurati: unul pentru ianuarie, unul pentru februarie, unul pentru martie,…

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Multumesc mult fetelor pentru urarile facute bunicutei mele!

Si sa va cinstesc, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Ce puse pe bancuri sunteti azi ! Roxx, mi-a placut ala cu ianuarie, februarie....

Goanga mea mica dorme de pe la 7 jumate, parca vad ca la noapte il apuca ridicatul in picioare.
Cu oul am inceput de la 6 luni jumate, cu ficatul de maine. Eu l-am fiert de azi in apa, asa-mi trebuie daca v-am citit abia acum ca voi il fierbeti in lapte....Il congelez si scot cate o bucatica.
Am facut azi reteta Irinukai cu conopida, am pus si iaurt ca altfel nu merge la noi deloc, a iesit o chestie acra si cu gust de conopida, a mancat cateva lingurite, oricum mai mult decat reuseam eu vreodata....Maine incercam si sfecla cu ficat. Ieri am facut spanac cu usturoi, esec total, deloc nu a mancat....greu e tare. Si totusi pentru cat mananca arata destul de grasun. Cand aud de 200 de grame mi se pare ca vorbiti de copilasi de un an, sper ca atunci ajungem si noi la gramajele astea.

Relatia in cuplu e ok, nu am avut noi probleme niciodata, foarte rar ne certam si inainte si acum. Cu mai rarut ca nu prea-mi mai arde mie, acum cand va citesc imi dau seama ca am cate ceva de recuperat. Intelept a vorbit si psiholoaga, musai sa bag la cap !

Ca gel de dinti avem Calgel si am mai cumparat de pe drumuri unul din plante Osa. Cred ca de fapt gustul il calmeaza putin, m-am dat si eu cu ele dar nu am simtit absolut nimic.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Mayane, cum i-ai dat strugurii? I-ai blenduit? I-ai curatat doar de coaja si atat?
Parca i-as da si eu maine.

Simo, super bancurile.

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

Prima data i-am dat bucatele. O boaba mare taiata cam in 8. Am scos doar samburii.
A doua oara am pus in sucul de fructe. Am facut cu storcatorul.

Dar pot sa-ti spun cum faceam noi cand eram mici. Zdrobeam boabele si pe urma le strecuram prin strecuratoarea de ceai. Mai presam cu o lingurita sa se stoarca bine.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Sa-mi fie de bine postul 1000
Daca tot va tineti de glume, incercati sa vedeti ce www.facebook.com/media/set/?set=a.106738882766488.10924.100002911310643&type=1" target="_blank">poze de profil are tanti asta pe feisbuc
Edit: ce mesaje are tanti la poze

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Haha, MAYANE, super tare!!! Crazy old lady...

DEDICUT, vroiam sa-ti zic neaparat, va invidiez pt super vacanta pe care ati avut-o! Am cascat ochii o gramada la pozele voastre! Io-s indragostita de Munchen, de Bavaria in general si abia astept sa o ducem si pe maimutica pe acolo!

Raportam papa de seara: orez cu prune. Fii-mea e super fan. Fierb o mana de orez, apoi adaug 6-8 prune (miezul taiat bucatele) si mai las la fiert vreo 10 min pana se face un pic de sos care leaga compozitia. Iese dulce si bun, am mancat si eu!
Si, evident, m-am ghiftuit de galuste cu prune, acu zac cu burta in sus...prin urmare ma voi muta in pat sa zac mai comod
Va pup!
Noapte buna!

P.S. Ah, ce mi-a placut atmosfera de azi de pe forum...ca-n vremurile bune!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Anka, merci de raspuns. Cred ca incep si eu sa-mi adun bani. 150 E/sedinta si scapi de tot parul nedorit? Cam cat dureaza?
Mirela, ce articol?

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

experienta unui barbat la epilat
caut acum si va dau sa cititi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput