FIV in Ungaria 138

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

fetele am si rezultatul la bhcg 1491, Sunt in al noualea cer desi parca inca nu-i vine sa cred. Intre timp mi-a raspuns si medicul de la Gyor, unde am facut ultimul FIV si mi-a zis sa ca s-a mai uitat inca odata peste analize si ca daca e sarcina naturala el recomanda deocamdata pana ajung la ginecolog doar aspirina si apoi sa urmez sfaturile ginecologului meu.
D-zeu ne-a ascultat rugaciunile si sunt convinsa ca o sa le asculte si pe ale voastre. Nu va pierdeti speranta si mai ales credinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

asb-felicitari! ai grija de tine si de minunea din burtica! bebe sanatos iti doresc!

te intrebasem mai devreme- ce probleme de trombofilie ai?

ariadna, multumesc din suflet pentru sfaturi! sa te-auda Dumnezeu si sa ploua cu teste pozitive pe-aici!

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

asb,super beta!!sa creasca tot mai mare!
cybele,eu nu am luat closty,eu am facut o prostie ..mare!!!mi-am embolizat un fibrom de 9 cm ,sperand ca scap de operatie ,de care nu am scapatsi mi-am iradiat uteru si eu pe ciclu natural am endometrul f subtire ,cam 6 si ceva la ovulatie,la FIV 1 era de 7,la FIV 2 cu PK a crescut la 9..eu luand si vit E,arginina,Laptisor de matca(laptisor mai putin,ca mai am si un chist endometriozic),sigur au ajutat vit E + larginina+laptisorul!!
PK mi-a zis ca asta e cea mai mare problema pe care o am..dintre toate:trombo,endometrioza,varsta...ca mi-am iradiat zona
am citit pe undeva,nu mai stiuca ceaiul de cretisoara nu se ia dc ai trombofilie...asa o fi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui asb77

fetele am si rezultatul la bhcg 1491, Sunt in al noualea cer desi parca inca nu-i vine sa cred. Intre timp mi-a raspuns si medicul de la Gyor, unde am facut ultimul FIV si mi-a zis sa ca s-a mai uitat inca odata peste analize si ca daca e sarcina naturala el recomanda deocamdata pana ajung la ginecolog doar aspirina si apoi sa urmez sfaturile ginecologului meu.
D-zeu ne-a ascultat rugaciunile si sunt convinsa ca o sa le asculte si pe ale voastre. Nu va pierdeti speranta si mai ales credinta.

Felicitari draga mea pentru mica minune!!!!
Sarcina usoara!

Laura

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

bombi,ariadnamultumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

cybelle -Mutatia homozigota a MTHFR A1298C

Multumesc mult fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Lyly, biata de tine ce ai tras-o si tu cu fibromul ala... cu cretisoara si trombofilia ce pot sa iti zic e ca la primul fiv eu am baut ceai de cretisoasa-nu f sistematic si a facut bine la endo si implantare; nu stiam de o posibila problema, oricum la mine e testat si merge. Ce planuri ?

asb, ce pot sa iti spun e sa iei aspirina sub forma de aspenter (75mg)- cea normala are concentratia prea mare si poate sa iti provoace sangerari. Fii optimista si totul va fi bine!

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

lyly, eu am trombofilie si am baut ceai de cretisoara la greu!
vit.E este indicata de asemenea, am uitat sa o mentionez pentru ca intra la al"capitol" decat endometru, pentru ca o luam in combinatie cu omega 3 pentru trombofilie - am luat omega 3 cu vit.E timp de 10 zile si dupa aceea am luat omega 3 cu B-uri (eu am mutatia heterozigota MTHFR A1298C si FVL)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

buna fetelor,
Felicitari asb
bafta fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

asb, felicitari!
mami, sezi la pat, da?
samira, ce pana mea mai e si fatorul ten asta? se scrie factorul x? sau e X factor si pk te vrea la antene mare cantareata?of, mai fetelor, vreau sa va vad odata gravide pe toate, mutate la odisei si gretoase la maxim.

Mergi la inceput