Aspirante optimiste > 20 ani (717)
Raspunsuri - Pagina 22
miky82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Mai eu nu-i inteleg pe doctorii astia , pe prospect la fiecare test de ovulatie scrie clar ca ovulezi dupa 24-48 de ore sau 12-36 de ore de la pozitivare , asa ca daca ar fi sa ne luam dupa prospect ar fi zilele 17 , 18 , 19 cu ovulatia nu? Nu ai intrebat-o de ce a iesit pozitiv si in zi 17 daca tu ai ovulat in zi 16? Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
luci nu mi-a zis ca am ovulat in ziua 16 mi-a zis doar ca era cea mai buna zi de prestat, sincer nu mi-a trecut prin cap sa o intreb cand ar fi fost presupusa ovulatie.
mai bine mergeam la o eco sa fiu eu sigura
si asa vedeam si cum sta treaba cu testele astea de ovulatie
In curand

Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
luci nu mi-a zis ca am ovulat in ziua 16 mi-a zis doar ca era cea mai buna zi de prestat, sincer nu mi-a trecut prin cap sa o intreb cand ar fi fost presupusa ovulatie. mai bine mergeam la o eco sa fiu eu sigura si asa vedeam si cum sta treaba cu testele astea de ovulatie![]() In curand ![]() Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
Scuze am inteles acum , pai atunci nu ai ratat nimic

miky82 spune:
Bob, luci si eu sper sa nu fi ratat, ideea e ca de dimineata am avut test de sarcina negativ oricum la mine este prea devreme pt test ca am un CM neregulat si ar fi trebuit sa mai stau vreo 2 zile sau 4 ca sa imi fac test, dar ce sa fac ma manca in palma, oricum sunt obisnuita sa vad o liniuta![]()

In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
irmaria spune:
Salutare! Eu tot ocupata cu serviciul sunt, dar mai arunc un ochi si la voi.
Deny am intrat special sa iti las link-ul urmator. Este despre deficitul de progesteron: www.feminitate.org/2009/08/progesteron-scazut-tratament/" target="_blank">http://www.feminitate.org/2009/08/progesteron-scazut-tratament/.
Eu si sotul am sarbatorit duminica un an de la casatorie
. Suntem impreuna de 8 ani si ne cunoastem de 12, dar ne-am casatorit tarziu.
Fetelor va pup si treceti-ma si pe mine pe lista de testare cu data de 17 Octombrie, desi nu cred ca voi prinde ovulatia luna asta.
viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
MeAlex spune:
Deny, ai pm
!
Maria, felicitari! Multi ani fericiti inainte!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
DenyAnd spune:
Lorena
multumesc mult pt raspuns.
Acuma macar stiu ce am de facut data viitoare, si voi lua utrogestan mai mult. (ca data trecuta luam 300/zi).
Tu recomanzi 600/zi, dar eu ma gandesc sa iau 800/zi ca si Tzuky
.
Nu cred ca e prea mult, dar macar sa stiu ca am dat cat am putut.
Ma gandeam chiar si la 1200mg (6x200mg /zi), dar voi lua 800.
De ce ti-ai pierdut speranta ca nu e bebe luna asta Lore?
Poate e?
Cat despre durere de sani, nu stiu ce sa zic, poate e chiar bebe
Stii? E greu sa cauti si job si sa faci bebe in acelasi timp.
Si eu m-a confruntam cu situatia asta, si luna trecuta am ales jobul si imi parea rau ca am pus bebe pe al doilea plan. Si acuma imi reprosez, ca din cauza jobului eu am pierdut sarcina.
Dar nu voi mai face greseala asta, si las jobul sa mai astepte un pic, si acuma imi acord toata atentia la planul bebe.(in sens ca sa nu ma stresez pt job cautand, sa job si iar sa ridic greutati, etc).
Am cand sa job toata viata, dar sa concep si sa nasc bebele... nu e timp de lasat pt mai tarziu.
Azi gasisesm job, si daca ma suna ca ma accepta, voi zice ca nu mai sunt disponibila. Pt ca iar se va asteapta sa ridic greu (fetita de 1,5ani)... nu mai risc sa pierd sarcina!
Intai bebe meu si apoi jobul.
Tin pumnii pt tine Lore
, si iesi din butoi! Hai prinde la optimism

Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
Bob_Pixel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky82 Bob, luci si eu sper sa nu fi ratat, ideea e ca de dimineata am avut test de sarcina negativ oricum la mine este prea devreme pt test ca am un CM neregulat si ar fi trebuit sa mai stau vreo 2 zile sau 4 ca sa imi fac test, dar ce sa fac ma manca in palma, oricum sunt obisnuita sa vad o liniuta |
Ah, asa e, sunt zapacita, tu testai azi. Eu zic ca nu ai ratat nimic si ati prestat foarte ok. Daca e negativ si zilele urmatoare, nu e pentru ca n-ai prestat in z16, ci pentru ca nu e luna lui
pentru voi. Dar linia aia singuratica are timp sa cheme un prieten in 2-3 zile, mai ales daca zici ca ai cm neregulat... asa ca-ti tinem pumnii ! 
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !
YLARI spune:
Buna fetelor, eu acasa cu Eva, mi-a varsat de dimineata de 3 ori intr-o ora 
De fapt sunt la ai mei. Ma bucur ca si-a revenit se pare.
In fine eu azi am avut tb 36.4
deci nu mai inteleg NIMIC nici nu o sa imi mai bat capul ca si asa nu are rost sa mai fac o mie de calcule... Lore, Deni, Alex, Bob, Maria va pup pe toate, azi- maine o sa postez iar lista cu testari, mai astept inscrieri, pup
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()
DenyAnd spune:
Maria, MeAlex multumesc

La Multi Ani Maria!

Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
DenyAnd spune:
Offf Ylari ce grafic ciudat mai ai
.
Dupa TB de azi, ai spune ca azi e ovulatia.

Te 
si iubiti-va. Nu te mai gandi ca trebuie sa prestezi sa prinzi bebe, ci pur si simplu iubiti-va.
Miky, tin pumnii pt bebe, ca sigur nu ai ratat nimic.
Ai prestat chiar pe langa ovulatie.
Bob
hai cu testele II tin pumnii ![]()
Luci
MeAlex la tine ce mai nou?![]()
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un