Aspirante optimiste > 20 ani (717)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Noapte buna fetetele.
Dana, sa fie cu succes!

Mihaela

Elenush, te imbratisez si pup virtual eu stau depaaaarte de Bucuresti .

V-am pupat pe toate aspirantele optimiste si va doresc un weekend placut si plin de zambet si bucurii

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lore, help!
Am primit rezultatele la analizele generale. Ca de obicei, am trombocitele putin crescute si limfocitele putin scazute...m-am uitat pt a nu stiu cata oara ce inseamna trombocitele crescute...si am vazut ca inseamna tendinta catre coagulare mai rapida...pana acum medicii mi-au zis ca nu au nicio legatura cu tromobofilia, desi stiu ca intra in procesul coagularii...Poti sa imi spui parerea ta, te rog?
Si de asemenea, crezi ca este ingrijoratoare valoarea limfocitelor:
20.80% (interval normal 25.00 - 50.00).
Trombocitele sunt 441.00*10^3/mmc (150.00 - 400.00).

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna seara fetele

ce-mi place cand e activitate pe aici

stefulici bine ai venit si sa fie ovulul norocos, spor la jap-jap

bob Pixel frumoasa productie, iti doresc peste doua saptamani sa culegi roadele

Mealex sper sa te lamureasca Lorena, acum cand ai scris m-ai facut sa ma uit si eu pe ale mele limfocite34(25-58%), trombocite244.000(100.000-300.000)

colesterol 236(1oo-200) aici am o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Lorena este problema daca este mai mare calciul?
eu am 10,52(8,2-10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor, iertati-ma dar m-am bagat iar la un film si abia acum am vazut intrebarile voastre

alex, si eu stiu tot asa ca trombocitele crescute dau o hipercoagulabilitate, dar tu inainte le aveai normale?

stiu ca ele se moodifica in anumite afectiuni....ti-ai facut si alte analize/investigatii?
am invatat un lucru in laborator: niciodata nu se poate pune un diagnostic fara investigatii mai amanuntite, cu cat se fac mai multe analize cu atat dr pot intervenii mai precis
nu poate spune o singura analiza daca e ceva in nereula sau nu

asa ca nu te speria, ori ai avut vreo infectie fara sa stii, tu ziceai parca ca ai avut infectie urinara, nu?
trombocitele marite se gasesc in infectii, boli inflamatorii, anemia feripriva etc
nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji

cat despre limfocite....sunt multe de spus...ele sunt de mai multe feluri, reprezinta un fel de leucacite
limfocitele sunt celulele sistemului imunitar, limfocitele B secreta anticorpii precum si celalte tipuri de limfocite, T si natural killer...tot cu imunitatea

la tine sunt scazute....aprox 20%, asta insemnand ca din totalul leucocitelor aprox 20% sunt limfocite
asta arata tot spre o infectie dar ti-am zis...nu se poate pune un diagnostic doar dintr-o hemograma

oricum la tine valorile nu sunt chiar asa de modificate, sunt usor apropiate normalului

dar eu tind sa cred ca ai o infectie pe undeva, parerea mea
mergi cu rezultatul la un dr, dar la unul care stie ce vb

draguta, hipercalcemia poate indica multe afectiuni printre care si hiperparatiroidismul dar daca vrei te linistesti trebuie sa mai faci o analiza si anume PTH (intact PTH). abia atunci poti sti cu siguranta daca ai motive sa-ti faci griji sau nu si ce anume e de facut

oricum valoarea nu e chiar asa mare.....

va pupic
daca aveti intrebari va raspund cu placere, atata timp cat stiu

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Lore, de cand imi fac analize am trombocitele usor marite, dar mereu cam la fel de usor marite(cum ziceam in jur de 420.000 - 440.000) si am citit ca in boli serioase trombocitele cresc pana la 1.000.000...
Cam tot timpul am probleme cu infectia urinara sau cu bacteriurie usor crescuta (ori sub 1000, ori intre 1000 - 10.000)...se pare ca am niste chisturi pe rinichi care intretin infectia urinara.
Cel mai simplu imi e sa vorbesc cu dr. Uscatescu...ca alt medic competent nu am de unde sa iau...Scap de una si dau de alta...am rezolvat cu calciul, trigliceridele, am VSH si Proteina C reactiva ok,(am avut infectie streptocica si multi ani dupa tratare, aveam ori VSH crescut si PCR scazut, ori invers)...
Cred ca e vorba de o mica infectie (cel mai probabil urinara) ca am si leucocitele putin marite (11.000 fata de 10.000 maxim).

Multumesc mult pentru raspuns, Lore!

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Lore, help!
Am primit rezultatele la analizele generale. Ca de obicei, am trombocitele putin crescute si limfocitele putin scazute...m-am uitat pt a nu stiu cata oara ce inseamna trombocitele crescute...si am vazut ca inseamna tendinta catre coagulare mai rapida...pana acum medicii mi-au zis ca nu au nicio legatura cu tromobofilia, desi stiu ca intra in procesul coagularii...Poti sa imi spui parerea ta, te rog?
Si de asemenea, crezi ca este ingrijoratoare valoarea limfocitelor:
20.80% (interval normal 25.00 - 50.00).
Trombocitele sunt 441.00*10^3/mmc (150.00 - 400.00).

Multumesc anticipat pentru raspuns!

MeAlex,
Eu de vreo treisprezece ani am avut valorile trombocitelor constant peste limita , si leucocitele 12.000, 13.000 sau 14.000. Colesterolul peste 300 chiar daca mancam numai iarba verde. Si nimeni nu-mi putea da vreo explicatie. De cand am aflat de mutatia pe care o am si iau tratamentul dat de dr U, ce sa vezi?! Toate valorile sunt NORMALE desi am acelasi regim de viata ba chiar nu mai fac nici sport de cand am ramas insarcinata. Si mai pune la socoteala si faptul ca am si fibrinogenul mare(semn de hipercoagulabilitate), si la fel toti isi dadeau cu presupusul ca o fii vreo infectie. Aiurea...
Acum pune cap la cap explicatiile Lorenei, cu ce ti-am povestit eu si trage concluziile. Dar fa-o rapid sa nu te apuce 40 de ani ca pe mine.

pentru

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna feteloooor, va pup maxim, super mega ocupata la servici si n-am timp sa scriu.
Imi era un doooooor de voi de numa. Am facut o ciorbita in seara asta ca sa pot sta maine sa rup forumu hihihihi
Of as fi vrut sa merg cu firma la let's do it romania si a cam strambat Iuby din nas si nu m-am mai dus. Plus ca si asa sunt toata ziua la sv si Eva la gradi, nici macar sambata sa nu stau cu ea... si am zis pas, cu toate ca mi-as fi dorit sa fac ceva ptr tara asta...
In alta ordine de idei, ne-am luat bilete la Otzelu - Benfica, marti, abia astept sa merg, n-am mai fost pe stadion de o mie de ani... Sper sa fie frumu, oricum e prima data cand merg cu Iuby.
Boooon. Am inceput "textele" de ovulatie, cel de azi (primul) aproape pozitiv. Deci, prestam.
Temperatura e ok, ma simt bine. Acusi sa vedem. poop

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

nikoniko, dar alex urmeaza tratamentul dat de dr U de ceva vreme si tot au iesit modificate

iar legat de "datul cu parerea" asta cam fac toti...ba chiar in zilele noastre sunt multi dr habarnisti....din pacate

am vazut la semnatura ca suntem gemene....
ai reusit sa duci o sarcina?
ti-a fost greu?
ai pierdut sarcini?

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Lore, NikoNiko, sunt sub tratament, dar luna asta am tras chiulul...au fost zile intregi cand nu am luat. Simt nevoia sa fac pauze, nu cred ca e f bine pentru ficat sa bag atatea pastile in mine fie ele si vitamine. Cred ca din cauza asta analizele mele au fost proaste...Anul trecut, fiind pe tratament (cred ca eram mai stricta atunci), am avut trombocitele normale...
Am si colesterolul putin marit, fibrinogenul este aproape de maxim. Ce bine ca v-am intrebat fetelor!
Multumesc mult pentru raspunsuri, am mai facut un pas in lupta pentru bebe!

pentru

Mergi la inceput