Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***347***
Raspunsuri - Pagina 7
olishka spune:
Salutare!!!
Leeloo mersi frumos pt sfatul cu patutul. O sa mai studiez ofertele. Oricum pana la Craciun trebuie sa ma hotarasc caci vreau sa si renovez un pic in casa, caci nu mai are David unde sa scrie pe pereti ![]()
Sa stii ca David si acum plange la gradi. Sunt un pic suparata caci de 2 zile face chiar urat de tot. Pana acum n-am avut astfel e probleme. Astazi este prima data cand a inceput sa planga inca din masina. Chiar nu stiu ce sa-i mai zic, fac sa-l mai linistesc caci mi se rupe sufletul 
Vad ca avem gradinari bolnavi. Anamariame tare urate sunt faringitele...sper sa va treaca repede, mai ales ca voi sunteti fani de gradinita. Multi
Bebe multi pupici si pentru Ariana, sa-i treaca repede raceala 
Novus cred ca ar fi o idee buna sa-i transmit Adei un pupic ![]()

Pisigri bine-ai revenit
Poate ne pui si o poza, doua din concediu...
Andiaroro ce te admir cum iti gasesti tu timp pentru activitati faine cu copiii. Sunt sigura ca usor nu-ti este. Ma bucur ca Alex este mai bine. Dansatoarea plangacioasa politicoasa este tare simpatica ![]()
Dyana curaj mami
O sa fie bine 
Anaan nu se vad pozele cu gradinarul Andrei.
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
18+
Bianca2503 spune:
Foarte tare cu gradinita lui Andrei. ca vine vremea urata, ziua scurta si el dimineata are unde se juca si distra. super asa!
Floric spune:
Tufete, pe mine m-a palit o stare generala prosta cu dureri de cap, de ochi, nas curgator si multe stranuturi. Nu vreaaaaaauuuuuuuu! Ca am de treaba si treaba d-aia mare cu judecata, gandire si analiza.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
olishka spune:
Anaan eu tot nu vad pozele. Si vreauuu!!!
Floric baga repede un oscilo, un ceai, o limonada ceva... nu sta asa sa te invaluiasca raceala 
si
18+
Anaan spune:
https://picasaweb.google.com/104859916940779646097/LaGradinita?authkey=Gv1sRgCI-WqZ2S2r_BZw#5654734272956722098
Olga, acum sper sa se vada.
Floric, eu, cand am avut simptome de-astea, am luat Rino-alersin Forte ( de la Plafar) la recomadarea unei colege si mi-a facut tare bine.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan https://picasaweb.google.com/104859916940779646097/LaGradinita?authkey=Gv1sRgCI-WqZ2S2r_BZw#5654734272956722098 Olga, acum sper sa se vada. Floric, eu, cand am avut simptome de-astea, am luat Rino-alersin Forte ( de la Plafar) la recomadarea unei colege si mi-a facut tare bine. |
asa da!
olishka spune:
| citat din mesajul lui Anaan https://picasaweb.google.com/104859916940779646097/LaGradinita?authkey=Gv1sRgCI-WqZ2S2r_BZw#5654734272956722098 Olga, acum sper sa se vada. Floric, eu, cand am avut simptome de-astea, am luat Rino-alersin Forte ( de la Plafar) la recomadarea unei colege si mi-a facut tare bine. |
Super de tot!!! Imi place ca sunt salile mari, mobilier frumos
Ma bucur pentru Andrei 

si
18+
pisigri spune:
Acu am vazut ca nu stiu ce au facut astia cu forumul, mi-au schimbat poza de profil si io n-o mai gasesc pe aia veche a mea, cu stelutele :(((((
Bine, in schimb, vad iar la profilul Biancai poza Vladimirescului, la locul ei, nu peste tot in postarile celorlalti :)))))
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Anaan spune:
Da, e frumusel si va fi si mai frumos, fiindca mai sunt cateva piese din mobilierul vechi care vor fi scoase si vor fi aduse dulapioare colorate pentru fiecare copil. Ce ma incanta pe mine cel mai mult este sala cea mare (nu am fotografiat-o), ca ofera spatiu berechet sa se desfasoare la iarna, cand nu vor mai sta atat de mult pe afara. In plus, un alt avantaj mare este curtea, gradinita este inclusa in curtea scolii, dar separata de aceasta de un gard viu inalt (sper ca intelegeti ce vreau sa zic), e multa verdeata, copaci seculari, plus terenul de sport la dispozitie. Este foarte bine pentru o gradinita de stat.
olishka spune:
Super!!! In Bucuresti f greu gasesti o gradinita cu multa verdeata si curte mare.
| citat din mesajul lui Anaan Da, e frumusel si va fi si mai frumos, fiindca mai sunt cateva piese din mobilierul vechi care vor fi scoase si vor fi aduse dulapioare colorate pentru fiecare copil. Ce ma incanta pe mine cel mai mult este sala cea mare (nu am fotografiat-o), ca ofera spatiu berechet sa se desfasoare la iarna, cand nu vor mai sta atat de mult pe afara. In plus, un alt avantaj mare este curtea, gradinita este inclusa in curtea scolii, dar separata de aceasta de un gard viu inalt (sper ca intelegeti ce vreau sa zic), e multa verdeata, copaci seculari, plus terenul de sport la dispozitie. Este foarte bine pentru o gradinita de stat. |

si
18+