Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***347***
Raspunsuri - Pagina 5
pisigri spune:
Hai ca v-am ajuns din urma, dar gifii, recunosc, iar treburile de la job sint aproape la fel de neglijate ca in dulcea perioada a concediului....
Am recuperat tot, nu mai tin minte multe...
Aris, sarcina usoara in continuare, recunosc ca am avut ceva emotii cind am citit capitolul cu cerclajul....
Kea, felicitari si "o ploaie de pupicuri", ca sa citez din clasici in viata (pe care de asemenea ii pup). Sper sa ne mai "auzim" curind, ca nu stiu daca mai apuci sa mai citesti pe aici...oricum, Monn a zis foarte bine ce a zis a propos de relatia ta cu Keutu. Oricum, orice ar fi, trebuie sa ai in minte faptul ca acum doar va redefiniti relatia, si ca noul membru al familiei este pentru Keut un cistig mult mai valoros decit un ridicat in brate care acum ii este uneori indisponibil.
De perlutele Ada+Eva+Vladimir+Chiscuta (desi cred ca Chiscuta este sub-prezentat de mamica lui care, zapacita ca si mine, cred ca uita din perle, pina sa le impartaseasca si altora nici nu mai vorbesc. Si Pisilinca, de ce le trancaneste mai cu foc, de-aia scoate mai multe "intelepciuni". Din pacate, "colectia" de concediu deja a fost in mare parte uitata :(((
De gradi, copii si performante nu vreau sa readuc vorba, ca l-am simtit a fi un subiect sensibil si nu vreau sa pun paie pe foc. Oricum, ideea e ca orice invata la virsta asta, invata mai usor decit mai tirziu, invata prin joc pentru ca altfel nu au cum, si le stimuleaza intelectul (aici incluzind curiozitatea naturala, perspicacitatea innascuta etc) mai mult decit ar face-o la virste mai mari. Cred ca exista o cale de mijloc, nu e musai ca un copil sa fie "neglijat" sau "indopat".
Despre ce mi-am propus sa fac cu si despre Pisilinca, si am renuntat intre timp...e multe si e grele. Sincer, aveam in minte un cu totul alt model de educatie, crestere si disciplinare :D. Asa ca, per total, eu am preferat sa rememorez lucrurile rele la care am renuntat pentru a le inlocui cu ceva mai bun. Asta asa, ca altfel risc sa pic in butoiul cu melancolie in care si-asa ma cam balacesc de cind am reintrat in cimpul muncii....
As mai avea eu de bodoganit diverse, dar scriu o pagina intreaga si nu-i frumos... Asa ca revin in alta postare :D
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Pisigri welcome back 
!! sper ca esti ok si ai lipsit motivat si nu mai repeti figura
!!
Si eu imi tot propun sa-mi notez perlele Adei dar uit si mi-e ciuda ca nu mai tin minte tot
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Astazi o sa ies la pranz cu Cami. La 12 am intalnire. |
Super ! pofta buna , beti si o bere in cinstea intalnelii !!
Monnvas spune:
PISIGRI, bine ai revenit. Ti-am lasat un link pe mess.
Nu, sa stii ca al meu nu scoate f multe perle, abia acum a inceput, de vreo 2 saptamani. Da' va prindem din urma ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Nu, sa stii ca al meu nu scoate f multe perle, abia acum a inceput, de vreo 2 saptamani. Da' va prindem din urma CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Da' a inceput in forta
!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Super ! pofta buna , beti si o bere in cinstea intalnelii !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
bere? pai trebuie sa ma intorc la birou
Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
Si eu am ras.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

pisigri spune:
Asaaaa....inainte de a trece la laudarea puiului ciorii-subsemnate :))), mai tre sa mai zic ceva, ca m-am simtit (cu musca pe caciula).
Eu recunosc ca am taxat-o pe Anca (si am si suparat-o) la faza cu telefonul mobil pentru Vero. O sa aflu daca am gresit atunci cind o ajunge Pisilinca la scoala, dar ce vreau sa spun este ca, pe de o parte, am criticat motivatia achizitionarii telefonului buclucas. Daca mai tin bine minte. Oricum, sincer, am crezut ca subiectul este inchis si chiar nu mi-a trecut prin cap ca aceasta "contrazicere" va fi rememorata si readusa in discutie. Asa ca imi cer scuze si da, recunosc cu sinceritate ca nu sint in masura sa critic deciziile parintilor de copii mai mari atita timp cit nu am "mers o mila in papucii lor", cum zice neamtzu' :)))))
Daca am mai comis-o fata de tine, Anca, si cu alta ocazie, imi cer scuze iar.
Revin cu puiu ciorii si concediul...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
bere? pai trebuie sa ma intorc la birou ![]() |
si ? te intorci mai vesela si vorbareata