Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***347***
Raspunsuri - Pagina 15
andiaroro spune:
Bianca- Da-l! Incepeti devreme ca sa se adapteze sistemului si apoi facem trupa
.
Astia aici nu dau niciodata siropuri la copii. Alea expectorante sunt banate pe motiv ca nu stiu sa scuipe. Dai sirop copilului se strang secretiile si el nu stie cum sa scape de ele sis e compliuca si mai tare lucrurile.
aris26 spune:
bianca - ei, cum sa ma supar. nici gand. si da mananca si m&m's si oua kinder. de oua am scapat, nu mai cere nu mai vrea...chiar zac vreo 3 in frigider de vreo luna. cu m&m's-urile e la fel. cand mananca de sparge cand zac in jucaria aia speciala de uitam de ele. sunt pe masa in nasul lui si nici nu le atinge.
la el toate sunt in shuturi. are perioade clare. mai tineti minte cand ma innebunise cu peshtele, manca peshte si de doua ori pe zi? ei bine acum abia pune gura.
oricum tinde sa fie vegetarian sau macar ovo-lacto. nu da doi bani pe carne, in schimb daca ii dai morcovi, castraveti, brocoli legume de orice fel in orice forma rade de nu iti vine sa crezi, mananca fructe extraordinar de bine si in perioada fructelor nu mai vreau alte dulciuri.
asa ca sunt relativ multumita de alegerile lui culinare si atata timp cat vad ca arde ce ingurgiteaza e ok. daca o sa inceapa sa ia proportii aiurea atunci mai revizuim din comportament. deocamdata este chiar printre cei slabuti dintre ghiocei din cate vad. are si cu cine semana, la capitolul arderi chiar sunt printre cele fericite.
daca gasesti scoala de muzica pentru pitici sa ma anunti ca ii facem colegi![]()
mama de
mic +
s29+
aris26 spune:
super! de acum intra in recuperare
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Am dus-o pe Eva aseara, avea febra maricica, si arata jalnic, nasul bocna, ochii umflati. Deja aseara a dormit toata noaptea respirand pe nas, fara sa ii pun picaturi de desfundat, si nici febra nu a mai facut. Daca scapam de raceala asta fara antibiotic, fac cinste! ![]() |
mama de
mic +
s29+
Bianca2503 spune:
Mai, ARis...astia doi nascuti in aceeasi zi, la acelasi spital sunt cam la fel.
Vladimir tinde sa fie vegetarian. Nu ii place carnea. Nu insist. Insa weekend-ul trecut ne-a dat comandat "peste la gratar la padure", asa ca duminica am iesit la padure si a mancat copilul peste la gratar cu cartofi copti. S-a comportat ca un om mare, ba si-a desfacut si o bere pe care o tinea in mana de chichi de michi sa fie si el interesant.:)
Bianca2503 spune:
http://www. mozartinno.ro/index.php?mid&pid=20&lg=ro
doar asta am gasit. nu am chef sa sun sa vad progem si bani ca nu am acum.
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Aha, ai tu dreptate, la noi nu se pune problema asa inca, deci e super cu body www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Noi ne-am despampersit dar tot folosim body, incheiat pe deasupra chilotelului. Nu ne incurca nici la pipi (e drept ca il desfac eu, singura nu poate), nici in rest...cel putin pina acum nu am primit plingeri pe tema asta...
Eu sint mare fan body-uri si siiincer tare mi-e greu ca nu prea mai gasesc multe modele pentru 2-3 ani...

http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Nicky09 spune:
Neatza!
Ce fain daca ar fi o scoala de muzica pt pitici intr-adevar...si eu l-as da pe Nicho! Cu ceva timp in urma...putin nu mult, intrebase cineva daca ne-am propus ceva pt educatia copilului si nu am mai realizat( uffff, nu tin minte cine si chiar ma preocupa aspectul asta...eu chiar uit de la mana pan' la gura, la fel si voi, fetelor?)....deci eu as fi vrut sa il dau pe Nicho la cursuri de inot, in piscina de mic, de pe la 6 luni si asta nu am realizat-o din diverse motive, insa nu e prea tarziu, se poate si de acum incolo, insa muzica as prefera sa o studieze chiar asa de mic.
Terapia Bowen? Cand ma intorc de afara de la plimbare...o sa ma informez, recunosc ca nu am auzit de ea.
Pupici
aris26 spune:
merci de link. i-am sunat acum. bineinteles ca prima replica a fost la doi ani jumate nu poate sa tina nici un creion in mana ce sa mai vorbim de o chitara

ba bine ca nu! tzine un creion si sa vedeti ce bine tine chitara ba mai face si cate un acord. bai nene io nu inteleg cum gandesc unii. bine ca scriu pe site ca "stiati ca pana la varsta de 3 ani copilul dumneavoastra inmagazineaza cele mai multe cunostinte din viata lui si bal bla bla" atunci cum poti sa dai replica asta.
na ca m-am enervat.
oricum a ramas sa ma sune profa de chitara in cel mai scurt timp.
poate sunt eu tampita dar acum pe bune, copilul are o inclinatie clara, stie sa tina chitara si sa zdrangane la ea desi nu a avut de la cine invata, recunoaste sunetul unei chitari dintr-o mie de instrumente(eu nu pot de multe ori) si multe altele. nu ma astept sa imi cante muguri de fluier peste un an dar mi-ash smulge parul din cap daca nu ash face nimic ca sa ii intretin pasiunea si peste un an doi cand ar avea varsta potrivita i-ar trece dragul
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 http://www. mozartinno.ro/index.php?mid&pid=20&lg=ro doar asta am gasit. nu am chef sa sun sa vad progem si bani ca nu am acum. |
mama de
mic +
s29+
aris26 spune:
hai ca pana am scris eu primul mesaj am vorbit deja cu profa de chitara care s-a aratat uimita si entuziasmata si de abia asteapta sa ne vedem sambata.
deci sambata mergem la prima lectie de chitara

yupiiii
merci bianca

te anunt cum e, cat costa..etc
mama de
mic +
s29+