Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***347***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Anaan, ar fi ideal sa ne vedem wkd viitor, suna interesant si programul festivalului , poate mai tine si vremea buna !!sa vedem ce zice si Olga, cand s-au hotarat sa vina !!
abia astept sa ne intalnim !!!

Nicky, nici eu nu ma arunc imediat cu medicamente dar cum zicea si Aris, cand ii vezi cum se chinuie nu iti vine sa stai cu mainile in san si incerci sa le dai cate ceva, acuma nu zic sa sari cu antibioticul imediat ; nici cu siropurile de tuse nu prea ma mai impac, parca accentueaza tusea

A propos de asta, Pisi care e fan medicamente si super panicos cand vine vorba de boli , nu intelegea cum nu ne-a prescris pediatra nimic decat ser in nas si eventual antitermice daca e cazul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

din categoria ce texte poate sa aiba copilul meu in cap va citez o discutie de aseara inainte de culcare.
eu puneam niste rufe la spalat, tatal era in fabrica...copilul...nesupravegheat prin bucatarie. la un moment dat intra al meu sotz
si zice: ooooo Alexandre, nu mai scrie cu creta pe pereti ca o sa se supere mama pe noi.
eu ies val vartej din debara: ce faceti maaah?
copilul: mami, du-te sus, da-ti drumul la laptop ca sa nu ne deranjezi cat noi desenam!

mama de mic +s29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Dr nostru trateaza amigdalitele cu inghetata. Asta-i prima recomadare cand i se arata amigdale buclucase.
Cred ca totul depinde de gradul de rezistenta al fiecaruia. Pentru mine inghetatele au fost cosmarul copilariei. O gura era suficienta in declansarea unor amigdalite cumplit si pana nu m-am operat, n-am scapat de cosmar. Alex mananca inghetata cot la cot cu taica'su si nu a avut decat de 2 ori amigdalita in perioade cand nu se atinsese de inghetata.
Anastasia a gustat putina topita si i-a placut, dar nu a fost innebunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aris, eu sunt partial de acord cu tine. Daca tusea este seaca, eu cred ca e indicat un sirop care sa o linisteasca, daca este expectoranta, automat se da un sirop care sa ajute la expectoratie. Intr-adevar, tusea este buna, dar atunci cand e expectoranta. Daca e seaca, mi se pare chiar aiurea sa lasi copilul sa se chinuie si sa tuseasca degeaba, si macar un ceai calmant tot e necesar.Cu mucii sunt de acord, ser fiziologic cat de mult, apa de mare, aspirat/suflat nasul.

Mergi la inceput

Scuze, buna dimineata. Cafea, cineva? Ati auzit de terapia Bowen?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Aris, eu sunt partial de acord cu tine. Daca tusea este seaca, eu cred ca e indicat un sirop care sa o linisteasca, daca este expectoranta, automat se da un sirop care sa ajute la expectoratie. Intr-adevar, tusea este buna, dar atunci cand e expectoranta. Daca e seaca, mi se pare chiar aiurea sa lasi copilul sa se chinuie si sa tuseasca degeaba, si macar un ceai calmant tot e necesar.
Cu mucii sunt de acord, ser fiziologic cat de mult, apa de mare, aspirat/suflat nasul.

Eu inainte cand tusea aveam vesnic pregatite siropuri pt tuse, seaca sau expectoranta, si sincer dupa ce-i dadeam siropurile mai cu foc tusea, cand am fost internate printre altele am observa tca nu ne dadeau nimic pt tuse, doar aerosoli + ventolin si vreau sa zic ca nici nu mai tusea asa cu foc, mi-a explicat pediatra ca ea nu prea e de acord cu siropurile pt tuse tocmai pt ca ele produc mai multe secretii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

din categoria ce texte poate sa aiba copilul meu in cap va citez o discutie de aseara inainte de culcare.
eu puneam niste rufe la spalat, tatal era in fabrica...copilul...nesupravegheat prin bucatarie. la un moment dat intra al meu sotz
si zice: ooooo Alexandre, nu mai scrie cu creta pe pereti ca o sa se supere mama pe noi.
eu ies val vartej din debara: ce faceti maaah?
copilul: mami, du-te sus, da-ti drumul la laptop ca sa nu ne deranjezi cat noi desenam!

mama de mic +s29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Scuze, buna dimineata. Cafea, cineva?

Ati auzit de terapia Bowen?

cafea da, te terapia asta nu am auzit da' m-ai facut curioasa si am goagalit si m-am uitat cu ce se mananca , interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

aris sper ca nu te-ai suparat pe mine. Io am zis ca mi se pare mult ca stiu ca tu ai mai zis cu ceva timp in urma si de M&M si ou Kinder.

sa va zic de Vladimirescu. Se crede Freddy Mercury. Dimineata era in curu gol si statea pe scaunel la pian si "canta ca nenea". sunt niste videoclipuri cu Freddy in concert in care canta in chiloti la pian (pe scena).
Cred ca il dau la scoala de muzica pana la urma...

Mergi la inceput

Am dus-o pe Eva aseara, avea febra maricica, si arata jalnic, nasul bocna, ochii umflati. Deja aseara a dormit toata noaptea respirand pe nas, fara sa ii pun picaturi de desfundat, si nici febra nu a mai facut. Daca scapam de raceala asta fara antibiotic, fac cinste!

Mergi la inceput