Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***347***
Raspunsuri - Pagina 12
Monnvas spune:
D-aia intrebam eu de body, ca la despampersiti e mai greu. Al meu oricum ma anunta ca vrea pipi cu 5 secunde inainte sa faca, abia apuc sa ii dau jos izmenele... Plus ca, ma intreb io, nu e incomod cu capsele alea pe sub chilotei? Nu se simt... dur?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Body-uri avem o gramada, tip maiou, cu maneca scurta si cu maneca lunga, colorate si albe, bune ca marime dar nepurtate niciodata. Vara asta i-am dat doar maiou+chiloti, iar prin casa statea dezbracat. Poate cand vine frigul sa-i dau body pe dedesubt. Mai nasol e cand ii vine sa faca pisu, nu poate sa-si descheie body-ul singur.... Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas D-aia intrebam eu de body, ca la despampersiti e mai greu. Al meu oricum ma anunta ca vrea pipi cu 5 secunde inainte sa faca, abia apuc sa ii dau jos izmenele... Plus ca, ma intreb io, nu e incomod cu capsele alea pe sub chilotei? Nu se simt... dur? |
Aha, ai tu dreptate, la noi nu se pune problema asa inca, deci e super cu body
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
V-ati prins de ce tot umplu paginile, nu? Am de scris un referat...
D-aia fac si placinte
CRISTIAN (7.03.2009)
novus spune:
Eu sunt la birou, se pune, nu
?!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
pai si Ada cam tot pt surpriza ii vroia dar mai nou s-a reprofilat pe cei cu pisica care sunt mai buni la gust www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Ne aprovizionam si noi cand venim la Deva
Olga, mamica lui David iepurasul

si
18+
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui olishka Super!!! In Bucuresti f greu gasesti o gradinita cu multa verdeata si curte mare. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 18+ |
Gradinita lui Ianis are o curte imensa, e inconjurata de verdeata si copaci, si sunt amplasate vreo 3 locuri de joaca in locuri diferite in jurul gradinitei. Eu cand ma duc sa-l iau, de unde ma lasa masina in statie ajung mai repde in spatele curtii, si pentru ca toate portile din spate sunt incuiate (intra doar personalul
), imi ia cel putin 10 min. s-o inconjor ca sa ajung in fata sa intru pe poarta pentru parinti, si ce ma oftic de fiecare data
ca nu pot intra prin spate, salvam alea 10-15 min.... si ajungeam mai repede sa-l iau pe Ianis.Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
olishka spune:
Si la noi bodyurile sunt inca ok ![]()
Ela pai acesta este avantajul la gradinitele de stat. La privat nu prea gasesti asa ceva.
si
18+
Monnvas spune:
La ce gradi e Ianis? Ca e... de-a dreptul SF (nu numai ce zici acum, dar si ce ne-ai mai povestit de-a lungul timpului).
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ela78
Gradinita lui Ianis are o curte imensa, e inconjurata de verdeata si copaci, si sunt amplasate vreo 3 locuri de joaca in locuri diferite in jurul gradinitei. Eu cand ma duc sa-l iau, de unde ma lasa masina in statie ajung mai repde in spatele curtii, si pentru ca toate portile din spate sunt incuiate (intra doar personalul ), imi ia cel putin 10 min. s-o inconjor ca sa ajung in fata sa intru pe poarta pentru parinti, si ce ma oftic de fiecare data ca nu pot intra prin spate, salvam alea 10-15 min.... si ajungeam mai repede sa-l iau pe Ianis.Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
CRISTIAN (7.03.2009)
olishka spune:
Acum cand am facut curat in medicamentele lui David am gasit un unguent pentru raceli, pe care am uitat sa-l folosesc. Ni l-a prescris dr ultima oara cand a fost, dar si acum 2 dati (si atunci am uitat sa-l folosesc - am 2 cutii sigilate
). Ii zice Pulmex Baby Unguent - tratament adjuvant utilizat pt ameliorarea respiratiei in infectiile usoare ale tractului respirator superior sau inferior, cu simptome de nas infundat, tuse, frisoane. Diseara sigur il ung cu chestia asta, caci mai are o urma de tuse, sa vedem cum este...Poate va este de folos si voua...
si
18+

David ma pune sa-i iau pufuleti doar pentru surpriza, caci mai nou nu-i mai mananca.