Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***347***
Raspunsuri - Pagina 10
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Olga, super tare afacerea !! in Deva nu vor nimic de inchiriat [ www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Te anunt daca aud ceva |
Olga, mamica lui David iepurasul

si
18+
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas La inghetata tac malc ca si noi am cam pacatuit. Cate un cornet cu 2 cupe Oricum, clar nu mi-ar conveni sa vad asa ceva in meniul de gradi. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
nu era in meniu. Era ziua unui copil si au facut party.
Cand le-a spus despre asta nu au mai recunoscut nimic. magari!
olishka spune:
Pai Vitamina si cu Chiscuta sunt caliti ![]()
Bianca cam cat dulce crezi ca ar fi norma la un copil de 2 ani? David mananca acasa (la gradi nu stiu ce-i dau) o prajiturica Barni (dar nu in fiecare zi) si o bomboana de ciocolata mai maricica nu ff mica (aceea i-o dau cu pastilele amare). Ti se pare mult? Cateodata, recunosc, mai trece norma, caci il vede pe taica-su si acesta ii da cu mare placere fel si fel de dulciuri, dar in general cam pe-acolo suntem.
si
18+
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui olishka Pai Vitamina si cu Chiscuta sunt caliti Bianca cam cat dulce crezi ca ar fi norma la un copil de 2 ani? David mananca acasa (la gradi nu stiu ce-i dau) o prajiturica Barni (dar nu in fiecare zi) si o bomboana de ciocolata mai maricica nu ff mica (aceea i-o dau cu pastilele amare). Ti se pare mult? Cateodata, recunosc, mai trece norma, caci il vede pe taica-su si acesta ii da cu mare placere fel si fel de dulciuri, dar in general cam pe-acolo suntem. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 18+ |
pai mi se pare mult sa manance o inghetata Cornetto in fiecare zi. Aris, nu te supara. Noi avem alta buba- cu acadele. in fiecare zi linge vreo 5 minute la acadele si apoi le arunca (ma multumesc ca nu o termina). Si eu ii iau tot din cauza de milogeala.
daca ar manaca o placinta cu mere, sau o felie de chec in fiecare zi nu mi se pare mult.
Acum astea sunt relative si fiecare isi stabileste normalitatea cum crede.
daca Vitamina si Aris sunt ok cu oghetata pe zi atunci e bine.
olishka spune:
Si David stie sa se milogeasca cand vine vorba de dulciuri..."o bomboana mica, mica", dupa aceea celebra replica "inca una si gata" 
Eu ma gandeam macar sa-i iau ceva dulciuri de calitate, sa nu manance chiar toate porcariile.
Am gasit aici cateva
http://biobunatati.ro/category.php?id_category=327
O sa fac o comanda sa vad cum sunt.
si
18+
olishka spune:
Aaaa, i-a mai luat mama de la plafar bucatele de ananas uscat. El zicea ca sunt bomboane ananas, caci sunt f dulci, dar mi se par mai ok decat ciocolata sau altceva. Ii dai copilului vreo 5 bucatele din acelea si este mai mult decat multumit.
si
18+
Ela78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
ce tare e asta!!!! genial!!! si tu ce ai zis? |
Eu nu stiu cum sa reactionez...

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ela78
Eu nu stiu cum sa reactionez... ![]() Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
=)))
si se linisteste?
tari baietii astia!
novus spune:
Ada ''pacatuieste'' zilnic doar cu biscuiti (doar lainic cum le zice ea adica leibniz ) si eventual puculeti si aceia doar o anumita marca cu pisica adica de la boromir care ii plac si Olgai 
Daca imi iau inghetata ii dau si ei sa guste dar cum nu mi-am mai luat demult nu a mancat, ciocolata se stie ca nu ne place , mai cere eugenia daca mananc eu dar ei trebuie sa-i dau doar biscuitele curatat de cocolata, a propos ei nu-i place ciocolata pt ca e facuta cu cocola (asta e cacao)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Dulciuri: si lu' fiu-meu i s-a pus pata pe picromigdale (oare or fi acceptat intre timp si forma pricomigdale?), le zice bomboane si n-am voie nici macar sa gust
Oricum mai mult de 1-2 nu poate si nici asta zilnic.
Uof, io cred ca-s cam dura la capitolul asta, la gradi primeste de 2 ori pe sapt cornulete sau praji, facuta la ei, eu ii fac placinta cu mere, cu dovleac sau pandispan. In rest, nu ii iau/dau, dar mereu face cate un ciubuc prin parc. Chestia e ca daca ii dau o data ciocolata sau alt dulce, dup-aia nu mai scap, imi cere in fiecare zi 

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way