enteroviroza

enteroviroza | Autor: mikidutza

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu de 1 an si 2 luni are enteroviroza. A fost pe tratament cu ercefuryl si acum este pe furazolidon pentru ca nu se simtea nicio ameliorare. Ce ma sperie f tare, este prezenta unor puncte negre in scaune caresunt verzui si lichide. Inteleg ca culoarea verzui nu este neobisnuita dar aceste puncte negre sunt normale? a mai avut cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

ii administrezi fier? ce anume mananca el acum cat e bolnavior?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikidutza spune:

Nu, nu-i dau fier
Mancare de regim nu prea reusesc sa-l conving sa manance, dar ma stradui, mai mult lapte fara lactoza, o masa de cereale de orez, cele care se dau la inceputul diversificarii si zilele trecute cate o banana. nu vrea orez fiert, nu bea ceai de menta, nici nu vrea sa auda de saruri de rehidratare, marul copt este exclus....sticksuri si grisine nici atat...
ma gandeam sa incerc diseara un iaurt simplu tot cu cereale de orez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Sa nu fie de la banane. Noi aveam "firicele" negre in scaun de la banana (fibrele nedigerate/oxidate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikidutza spune:

M-am gandit si eu la asta, de aceea nu i am mai dat azi banana si astept scaunele de maine ca poate cele de azi mai contin resturi de ieri. Insa nu pot sa nu imi fac griji , deja situatia dureaza de joi, maine facem o saptamana

Mergi la inceput