"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"
Raspunsuri - Pagina 6
MarianaPop spune:
Buna dimineata
!
Poftiti la 

si 

!
Doinita, de la o varsta....incep toate ![]()
! Hmmm, Kiabi...tre' sa-mi gasesc mai intai un sponsor "gras"
.
Noi, we l-am petrecut normal...cu bucatareli, smotru si restu'...turturica naravasha...mers cu role si trotineta prin casa
...noroc ca tati ne-a facut o surpriza si a venit mai devreme de la job si asa am scapat de plimbareala de dimi
. Dimineata s-a trezit voios de pionier si n-am avut (slava Domnului) nici o smiorcaiala si nici un suspin
. Azi o sa trag o fuga pana la Galati...in interes de serviciu.
Succes si zile linistite micilor gradinari
!
si va doresc o saptamana placuta!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
sa va zic mai intai ce am facut zilele astea si dupa aia recuperez, da? ...
Stiti ca joi am fost la dr. Nu e nimic de speriat cu chistul ala. O sa se retraga, am facut si o ecografie la tiroida si se pare ca e ok ca si aspect... ramane de vazut cat e de functionala. Trebuie sa mai fac niste analize si gata.
Weekendul asta am fost la munte. www.turistinfo.ro/sinaia/cazare-sinaia/hotel_silvia_apart-c35943.html" target="_blank"> Aici ne-am cazat. Recomand tuturor... e super locatie. E vorba de un hotel numai cu garsoniere si apartamente... am platit 150 lei/noapte (garsoniera) si am avut asa: mini bucatarie cu frigider, chiuveta, cuptor cu microunde, filtru de cafea... pt mine cu 2 copii mici a fost ideal, suplimentar patut de bebe, mic dejun inclus... m-am simtit exact ca acasa si copiii la fel cred pt ca au fost super cuminti... am urcat cu telecabina la cota, am nimerit fara sa vrem la zilele orasului si va dati seama ce nebunie a fost... Cea mai frumoasa iesire de cand avem copiii.
Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Mariana, pai vii prin zona si nu ne vedem si noi un pic?
Nyny
super locatia
sa va fie de bine relaxarea...si sa repetati cat mai curand
...ca doar asa ne mai revenim si noi un pic! Ma bucur pt vestile bune despre tine
...mai vezi ce spun si analizele si...se pare ca esti ca la 18 ani![]()
Eu mi-am facut o progr la gineco pt joi...sa aud si-un medic de specialit...ei, si azi dimi, ca sa le am pe toate, m-am trezit in gura cu o bucatica de masea
...deci cred ca tb sa ajung si prin zona aia la revizie
In rest, we casnic, trebusoara, mancarica (sambata am facut placinta cu branza si stafide...si pizza pt Teo) si ...in rest cate putin din toate![]()

la mamici si puiuti
Va doresc o saptamana usoara si fara smioercaieli, nasucuri infundate, tuse...orice alte bolesnitze![]()
Aaa...sa va zic ceva: inainte sa inghita vreun sirop Teo, ma intreaba: Mami, am mai luat din asta? Am vomitat? Am tusit? Am sughitat?![]()
MarianaPop spune:
fetelor!
Hop si eu de la Galati. Am gustarit ceva si am intrat sa vad ce mai faceti
.
Nyny, ma bucur pentru ok de la gine si tiroida
. Deci sper ca nu mai ai ganduri negre, da
? Ma bucur din suflet pentru voi ca ati reusit sa va relaxati si ati petrecut clipe frumoase acolo
. E super locatia, o bagam in baza de date
.
Doinita, sorry...a fost o deplasare fulger...am vazut o locatie (avem ceva special). Poate se mai ivesc si alte ocazii 
. Sa-mi tineti pumnii pentru maine
.
Nashpa rau cu dintii. De cand am patit-o cu maseaua tratata
...n-am reusit nici acum sa ajung la "doctoreasa"
.
Alina, unde esti mami? Hai ca fac 

de dupa masa de pranz
.
si celorlalte mamici! Sper ca veti reusi sa va mai faceti timp sa intrati in casuta
.
Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Bonjour!
Info
O zi buna in continuare
!
Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Buna dimineata!
Poftiti la 

!
Raportez: dus cupil plangacios la cresa
. Si-a revenit cand a vazut ca e prima si poate intra in casuta de plastic
. Io azi ca o floricica cu pantaloni bleo mi-am tras niste pete pe ..uci, noroc ca au iesit cu sapun lichid si mi i-am zvantat la uscatorul de maini 
. Caut sa nu ma gandesc prea mult ca azi e marti
...si am foarte multe chestii de rezolvat pe ultima suta de metri
.
Va doresc o zi buna! Sa va ganditi la mine
!
la munci!
Mariana, mamica de
nyny spune:
Neatza...
Sarumana pt cofee Mariana.... mmmm delicioasa. Tinem pumnii sa rezolvi tot ce ti-ai propus azi
.
La noi e greu cu trezirea de dimineata. In fiecare zi intarzii... in fiecare zi ma asteapta cumnata cu nepotelul (coleg de gradi cu Mara) in fata blocului (stam in acelasi bloc
) ca sa mergem impreuna ... iar eu, o mare moscaita... nu ajung niciodata la timp 
...
Alina
unde esti mami? Ce-i cu tine?
Miri, Discordia
unde ati fugit?
Doinita, Tatiana
haideti la o barfa mica...
Sa aveti o zi usoara.
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Fetelor scuzati-mi lipsa dar a venit mama mea din Italia si am stat si eu la barfa cu ea apoi am fost ocupata cu Delia cu gradinita cu platile si alte cele.
Astazi am duso pe Delia la gradi fara nici o lacrima a fugit fericita la doamna educatoare

doinita_g spune:
Buna fetelor!
sunt aici...la serv. fara prea mare tragere de inima!
Alina, bravo pt. Deliuta
!Cum a fost revederea cu mama? Azi sau maine sper sa ajung sa banca...iti trimit PM dupa ce fac tranzactia![]()
Deci eu azi dupa amiaza iar bag un pediatru cu tusea lui Teo...mi s-a incretit si mie parul de cand tot behaie
!
Iar am sapt. de doctori
, joi gineco...si sa vad cu stomato!
Mariana
spor la treburi! arata-ne si noua pantalonii bleo
Nyny
bine ca n-am probleme cu trezirea de dimi la Teo...sau sa nu zic hop![]()
Sa va zic...am achizitionat un parfum pt omu'...cadou de Craciun, il voi tine pe la serv...e paco rabanne...si-l aveau la oferta in zona libera![]()
Daca Mariana mai zilele trecute se gandea la camara cu toate cele de toamna...eu deja am inceput sa ma gandesc la Craciun
...
la toata lumea si o zi usoara!