"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor Delia s-a vindecat acum asteptam sa mergem la doctor sa vedem ce ne va spune.
Va astept sa va dati cu parerea despre ultimele mele creatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna fetelor!
Incerc sa supravietuiesc...dar mai am putin si-o iau rara
Eu chiar nu stiu ce-i cu Teo...joi dimi pe la 2 eram iar la spital cu voma la greu, deshidratata...am stat la terapie intensiva...i-au bagat o perfuzie...
Habar n-am de la ce...sau daca nu-s toate astea pe fond emotional
Plus ca e numai calare pe mine...zi si noapte...
Sper sa-mi ajute Dumnezeu s-o scot la capat ca ma simt epuizata!
va doresc o saptamana usoara si calduroasa
Multa sanatate la puiutii bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Buna fetelor!
Incerc sa supravietuiesc...dar mai am putin si-o iau rara
Eu chiar nu stiu ce-i cu Teo...joi dimi pe la 2 eram iar la spital cu voma la greu, deshidratata...am stat la terapie intensiva...i-au bagat o perfuzie...
Habar n-am de la ce...sau daca nu-s toate astea pe fond emotional
Plus ca e numai calare pe mine...zi si noapte...
Sper sa-mi ajute Dumnezeu s-o scot la capat ca ma simt epuizata!
va doresc o saptamana usoara si calduroasa
Multa sanatate la puiutii bolnaviori

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Offf Doamne, sanatate si putere multa ! S-o fi intamplat ceva la gradi? Ai incercat sa afli ceva de la ea? Daca nu, poate reusesti sa ajungi acolo...sa nu fie asa cum ai spus "pe fond emotional".... Offf sufletzele dragi.... Tu cum mai esti? Ce-ai facut la gine?

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor Delia s-a vindecat acum asteptam sa mergem la doctor sa vedem ce ne va spune.
Va astept sa va dati cu parerea despre ultimele mele creatii.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Deliei! Succes la consult !
Super, daca pe astea le-ai "faurit" in conditii de santier ... atunci mama ta poate sa demoleze toata casa .

Mergi la inceput

Mariana sa stii ca le-am infaptuit in conditii de santier extrem pot sa iti spun(daca te referi la bij-uuri)
dar voi ati plecat ce s-a intamplat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana sa stii ca le-am infaptuit in conditii de santier extrem pot sa iti spun(daca te referi la bij-uuri)
dar voi ati plecat ce s-a intamplat?

http://alinahandmade.blogspot.com/

Iaca si eu pe-aici ! Da, despre ele, bineinteles . Atunci daca asta iti "prieste", sa ai spor in continuare .

Mergi la inceput

Saru'mana Mariana si ma bucur ca va plac,doar ca stau cam prost la capitolul promovare si daca ma puteti ajuta cu metode de a imi promova "mica afacere
"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Aoleuuu, nu-i cafea... hai ca pun eu repede sa fac una. Poftiti, va astept ...

Sa aveti o zi frumoasa.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Sunt plina de spumele marii. Aseara am fost in vizita la niste prieteni dupa ce am culcat copiii si am ajuns acasa abia pe la 0.30. O jumatate de ora mi-a luat pe urma sa ma hotarasc cu ce ma imbrac azi. Dormeam pe mine in fata sifonierului... dimineata m-am trezit tarziu, nu nimeream sa o duc pe Mara la bucatarie sa manance si si m-am intors in fatza sifonierului ca nu se mai potrivea tinuta de 21 de grade care o pregatisem de cu seara ca ploua afara de rupea pamantul si un friiig. La fel si cu hainele Marei. Si ma enerveaza ca nu mai am deloc inspiratie sa le combin intre ele...

Asaaa, in fine, trecem peste asta... plecat intr-o viteza spre gradinita si dupa aia prin oras sa caut niste ghete/cizme pt copii, ciorapi, sosete, etc. Si plouaaaaa si e friiiiig...... am ajuns la serv pana la urma si peste o juma' de ora trebuie sa o iau de capat prin oras sa iau copilu' de la gradi si inapoi la serv... v-am ametit.

Mergi la inceput

Delia cum mai sunteti?

Alina voi ce-ati facut la dr? Imi plac noile modele foarte mult chiar. Mi-a facut cu ochiul bratara aia alb cu negru..

Mariana si voi sunteti loviti?

Se cunoaste ca a venit toamna cu virozele astea dupa ea. Las' ca ne facem noi mari. Sanatate multa .. astept sa-mi spuneti ca deja sunteti mai bine.

Mergi la inceput