"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

neata eu spun prezent loa cafea si eu de abia am facut ochi si incerc sa imi revin eu inca dorm pe mine.De astazi v-a incepe cu adevarat santierul.
Aseara am avut ceva treeaba cu al meu sotsa vedem cum va evolua situatia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna dimi... la cafea, Mariana . Mama da ce raliu ai tras ieri...

Alina n-am putut sa-ti scriu ieri 2 vorbe de incurajare si cand am reusit sa intru pe forum era deja noapte. Ma bucur ca te-a ajutat sotul sa te revigorezi... se vede treaba ca esti mai bine azi. Cu plafonarea iti spun doar ca e normal sa te simti asa ... dar de tine depinde sa iesi din starea asta. Trebuie sa iti cauti de lucru, nu te mai gandi ce faci daca se imbolnaveste Delia... Doamne fereste sa se intample asta ... dar vezi atunci ce faci. Va descurcati intr-un fel sau altul. E important pt tine sa-ti gasesti o ocupatie si cand spun ocupatie nu ma refer la bijuteriile si cosmeticele care le faci... parerea mea.. astea le faci cand ai inspiratie, in timpul liber ca sa te relaxezi. Tre' sa ai un servici stabil, fie el si part time. Sa stii ca luna de luna iti intra o suma de bani in casa.

Ieri dupa-amiaza am ramas iar fara laptop... noroc ca pot sa citesc de pe tel.

Va pe toate. Sunt in zona.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc ptr incurajari,astazi m-au sunat cei de la Avon sa imi spuna ca am castigat un premiusper sa imi dea mama bani sa ma duk pana acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Da' buna ziua fetelor !

N-am gasit melodia si pace .

Nyny, am fost turbo pe sistem . Si am omis un lucru f. important. Am reusit sa-mi schimb si look-ul . Omu' aproape sa nu ma remarce . Deh asa-s barbatii...

Alina, spor la mai multe "treburi" . Poate asta-i remediul cel mai rapid spre impacare . Felicitari pentru premiu. Sa-ti fie de folos !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Mariana sper sa ma pot duce sa iau premiu daca fac rost d ebani de treansport si asta nu e singura buba maine tre sa ma duk la doctor cu Delia sa yi iau avizul epidemiolog ptr luni si tre sa il platesc nu tu bani dar na mama nu vrea sa imprumute ca cik"nu are"dar ia dat lu fratimiu 900Ron imprumut sai ptr mine 100ron ptr 4 zile nu are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana sper sa ma pot duce sa iau premiu daca fac rost d ebani de treansport si asta nu e singura buba maine tre sa ma duk la doctor cu Delia sa yi iau avizul epidemiolog ptr luni si tre sa il platesc nu tu bani dar na mama nu vrea sa imprumute ca cik"nu are"dar ia dat lu fratimiu 900Ron imprumut sai ptr mine 100ron ptr 4 zile nu are

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, dar de ce platesti tu avizul epidemiologic? Nu ar trebui sa ti-l dea medicul de familie gratis?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

nu mil da gratis deoarece nu se considera act medicat decontat de casa de asigurari de sanatate,dar asta este traim in Romania.
Sa vad de unde pot face rost de bani ca a mea mama nu vrea si pace nici macar sa imi dea ca sa platesc avizul mainemi se pare foarte urat.

Mergi la inceput

Citat:

nu mil da gratis deoarece nu se considera act medicat decontat de casa de asigurari de sanatate,dar asta este traim in Romania.
Sa vad de unde pot face rost de bani ca a mea mama nu vrea si pace nici macar sa imi dea ca sa platesc avizul mainemi se pare foarte urat.

Sunt fara cuvinte !

Mergi la inceput

a zis ca nu are ca ia dat lu fratimiu niste bani imprumut si el s-a dus in club cand cu banii aia tgrebuia sa isi plateasca facultatea,eu sunt spechlless.Asta este fetelor nu am ce sa fac si pace nu o pot obliga sa imi dea iar noi cat a fost ea plecata noi am tinut casa si nnu se mai tine cont de asta dar asa e viata,si ea spunea ca nu ma lasa sa ma mut cu chirie ca s-a obisnuit cu noi,iar noi cand a fost sa merg cu Delia luni la medic mi-0a dat tata 100ron ptr consultatie(ca nu ma programasem mea culpa)si ptr medicamente pe care yi voi da inapoi si mi-a mai platit o datorie de 50 de euro pe care l-a fel io voi restitui luni deci in total trebuie sa yi dau 300ron sper sa ma angajez mai repde ca sa scap odata ca numai rezistam nici eu nici al meu sot nici Delia

Mergi la inceput

Citat:

a zis ca nu are ca ia dat lu fratimiu niste bani imprumut si el s-a dus in club cand cu banii aia tgrebuia sa isi plateasca facultatea,eu sunt spechlless.Asta este fetelor nu am ce sa fac si pace nu o pot obliga sa imi dea iar noi cat a fost ea plecata noi am tinut casa si nnu se mai tine cont de asta dar asa e viata,si ea spunea ca nu ma lasa sa ma mut cu chirie ca s-a obisnuit cu noi,iar noi cand a fost sa merg cu Delia luni la medic mi-0a dat tata 100ron ptr consultatie(ca nu ma programasem mea culpa)si ptr medicamente pe care yi voi da inapoi si mi-a mai platit o datorie de 50 de euro pe care l-a fel io voi restitui luni deci in total trebuie sa yi dau 300ron sper sa ma angajez mai repde ca sa scap odata ca numai rezistam nici eu nici al meu sot nici Delia

"S-a obisnuit cu voi" ca ati dus greul casei intotdeauna si are pe cine se baza sa aiba grija de tatal si implicit fratele tau. Sa te auda DD si sa gasesti odata un job pe masura. Ehh...datorii vor fi tot timpul dar te vei mai consola ca o sa ai de unde sa le platesti.

Mergi la inceput