"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana p[rezent la tratatie,eu aseara am dormit cu fiicamea in pat s-a culcat la miezul noptii.
Astazi se anunta o zi plina de zgomotese vor apuca ai mei parinti de spart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

'Neata fetelor!
Mariana multam de cafeluta! Sa inteleg ca dupa etapa a 2a, cu sortatu' puzzelelor...neuronii tai sunt 100% activati...si acu' urmeaza relaxarea la coifor
Si eu ma gandeam sa bag un coifor dar cred ca pe sapt viitoare.
Teo a servit si ea Coryzalia...la prescrip. lui Nyny si a fost ok...
Azi am reinceput gradi...acu iar tb sa-i duc aviz de la dr, macar sa ne ajute DD s-o tinem mai mult de data asta!
Nynymultam de sugestii...am luat si noi de la edit Prut carticele de colorat, ...dar alea mai eftine de max.10ron
Vad ca vorbiti de amenajari...si eu sunt in cautare de idei generatoare de spatiu in cam. lui Teo. Am nevoie de mai multe rafturi, sertare...in care sa budesc maldarul de jucarii ...dar si un birou mai tb sa incapa si patul...iar camerele astea sunt asa mici asa ca ne tot gandim la diverse solutii multifunctionale
o zi usoara va doresc!

Mergi la inceput

Fetelor la mine deja este santier,inbcerc sa imi pastrez calmul si sa stau la calculator sa imi caut de munca deoarece numai suport sa stau acasasi nevoia de bani ma impinge dar si stadiul de plafonare la care am ajuns este deja inacceptabil.
Imi doresc sa ies sa fac o schimbare,sa cunosc oamenii noi sa invat lucruri noi,sa imi schimb starea de spirit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Salutti, tutti frutti !

Am vrut sa mai intru da' am avut netu' intrerupt la munci . Ce inseamna tehnologia, daca nu-ti functioneste compu' intri in disperare iar la net e si mai si mai ales cand vrei sa cauti si cate un kktzish pe goagal .

Nyny, apai cu culcatul mai devreme ma dispera. Acum ca tati vine pe la ora 22:00 e si mai greu sa o culc. Vrea sa manance inca o data si cu el . Si o mai apuca si-o joaca cu masinutele.... Nu stiu ce tactica sa mai folosesc .

Doinita, asa de calma stateam langa gramada si mai urmaream si "Vocea Romaniei" pe ProTv . Sa dea DD ca Teo sa nu mai aiba probleme si sa mearga nonstop la gradi . In privinta amenajarii camerei Bianca, ehe... mi-am facut deja o schita cum o sa arate . Eu sunt adepta valorificarii fiecarui coltisor disponibil, mi-ar fi placut un dresing cu usi culisante care sa aiba si un pat ascuns. Asa ar fi mai mult loc pentru amplasarea unui birou cu de toate. Da' ma gandesc cum se va comporta in timp mai ales ca frecangesti zilnic acel pat.

Alina, . Nu e plafonare mami, e rutina care te-a cuprins. Acum ca ai cat de cat timp mai mult esti nerabdatoare sa-ti gasesti un job. Ai sa vezi ca o sa fie bine . Apai vad ca e santier in toata regula voi . Pleaca si tu la impartit cv-uri...Ar fi bine sa-ti gasesti ceva pana la iarna, ca in perioada aceea angajarile vor stagna. Succes !

Tatiana, ai recuperat cupilu' sau il cauti si azi !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Mariana iti spun eu sincer ca m-am plafonat adica nici bijuterii nu am mai creat de cosmetice nici nu mai vb,nu am mai citit o carte de nu stiu candcu al meu sot am observat cam tarziu din pacate ca nu am nimic in comun si nu avem ce discuta seara ,ba da mint ewl are doar sa imi aduca critici la adresa mea,voi incerca sa mai lucrez si eu cate ceva mai ales acum ca ai mei sunt in santier si sa vedem unde ma duc sa imi promovez creatiile.
Incerc sa ies singura din butoiul in care am cazut"ajutata"de al meu sot.
Ce iti e si cu acesti barbati.Sunt intre ciocan si nicovala ca el vrea sa se mute cu chirie si nu8 intelege ca nu ma pot angaja asa dupa o zi pe alta mai ales ca Delia saptamana asta a sta acasa si nimeni nu iti permite sa mergi 2 saptamani la munca si 1 saptamana sa stai acasa.
Va las un capuccino si o apa tonica cu lamaie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana iti spun eu sincer ca m-am plafonat adica nici bijuterii nu am mai creat de cosmetice nici nu mai vb,nu am mai citit o carte de nu stiu candcu al meu sot am observat cam tarziu din pacate ca nu am nimic in comun si nu avem ce discuta seara ,ba da mint ewl are doar sa imi aduca critici la adresa mea,voi incerca sa mai lucrez si eu cate ceva mai ales acum ca ai mei sunt in santier si sa vedem unde ma duc sa imi promovez creatiile.
Incerc sa ies singura din butoiul in care am cazut"ajutata"de al meu sot.
Ce iti e si cu acesti barbati.Sunt intre ciocan si nicovala ca el vrea sa se mute cu chirie si nu8 intelege ca nu ma pot angaja asa dupa o zi pe alta mai ales ca Delia saptamana asta a sta acasa si nimeni nu iti permite sa mergi 2 saptamani la munca si 1 saptamana sa stai acasa.
Va las un capuccino si o apa tonica cu lamaie

http://alinahandmade.blogspot.com/

Parerea mea e ca ai avut alte preocupari si nu ai mai avut timp de bijuterii si cosmeticale. Gandeste-te...inceperea gradinitei a Deliei, musafireala, trebaluiala zilnica si fara ajutor. Da' unde sa te mai imparti intai si tu? Si la voi s-au adunat multe frustrari, neintelegeri si nemultumiri...Seara sunteti saturati de problemele de peste zi si de unde sa ai chef de alte discutii...Mai ales ca acum ai si santier in plina desfasurare...Hai, da-mi mana sa te ajut sa iesi. Cu ajutorul lui DD o sa treceti si peste asta. In momentul in care te vei angaja trebuie neaparat sa ai pe cineva pe care sa te bazezi atunci cand Doamne fereste Delia se va imbolnavi. Asta ar fi un subiect de dezbatut cu al tau sot.

Mergi la inceput

Am primit ceva care m-a lasat efectiv cu gura cascata . O fi adevarata chestia?

Discursul presendintelui "Oracle":

Lawrence Ellison, presedintele "Oracle", le-a tinut urmatorul discurs studentilor care au terminat facultatea Yale. N-a putut sa-si termine discursul, deoarece a fost dat jos de pe scena:

"Daca ma uit la voi nu vad nici un viitor fericit, nu vad nici un director proeminent. Acum, sigur sunteti bulversati. Asta e normal. Totusi, va puteti intreba, cum vin eu, Larry Ellison, care n-am terminat facultatea, ca sa va judec pe voi, studentii celei mai renumite facultati? Stati sa va explic! Deoarece eu, Lawrence Ellison, al 2-lea cel mai bogat om a planetei, am picat la facultate si voi nu. Deoarece Bill Gates, cel mai bogat om al planetei, a picat la facultate si voi nu. Deoarece Paul Allen, al 3-lea cel mai bogat om al planetei a picat la facultate si voi nu. Si deoarece Michael Dell, care momentan este doar pe locul 9, a cazut si el de la facultate si voi nu. Si domnul respectiv este in ascensiune. ... Acum, sunteti clar foarte bulversati! Si asta este foarte, foarte normal. Dati-mi voie sa va incurajez, n-ati terminat degeaba facultatea si n-ati facut degeaba rost de o diploma. N-ati pierdut 5 ani degeaba. Din contra, ati invatat sa munciti pentru bani putini, sa va faceti cunostinte si sa faceti cunostinta (mai deaproape) cu cuvantul TERAPIE. Toate acestea sunt foarte utile. O sa aiba lumea nevoie si de salahori ca voi. O sa aveti nevoie de cunostinte, de programare la terapie la un psiholog. Fiindca voi n-ati cazut la facultate, n-o sa fiti niciodata printre primii 10 cei mai bogati oameni de pe Pamant! Si va trebui sa va impacati cu un salariu patetic de 200.000 de dolari pe an, salariul urmand sa il primiti de la un fost coleg de facultate, care a cazut la examene si a fost dat afara! Acum, probabil va ganditi daca mai e vreo speranta pentru voi. Nici o sansa! Voi sunteti deja pierduti. Deja aveti creierul distrus in proportie foarte mare, ...irecuperabila. Acum, ma adresez celor care inca nu au terminat facultatea: LASATI BALTA FACULTATEA, FACETI-VA BAGAJELE SI PLECATI! Nu reveniti! Indepliniti-va visurile! Fiindca sigur va spun ca, daca vi se distruge creierul, veti disparea mai repede de pe scena afacerilor decat dispar eu acuma de pe aceasta scena gratie agentilor de paza!"

Mergi la inceput

Mariana relatia nopastra s-a dus de mult,numai este nimic de facut"boala lunga moarte sigura".Eu i-am spus ca am fost sunata ptr un post de promoter 4-5 ore pana cand mai capata Delia imunitate si numai raceste asa des eu am spus ca este o0k si el mi-a spus ca am facut facultate ca sa impart pliante ca doar numai sunt pustoaica ca de ce nu ma angajez ca femeie de serviciu la o scara de bloc.Mi-a mai spus ca eu nu vreau sa ma angajez ca sa ne mutam mai repde dar nici treaba cu mutatul cu chirie consider eu nu se face dupa azi pe maine trebuie sa ai bani stransi,trebuie sa stii ca va avea cine va sta cu copilul cand se va imbolnavi ca nu iti permiti sa stai cu chirie dintr-un salariu parerea mea si nu te accepta nimeni 2 saptamani la munca si una acasa.
El asta nu intelege,el numai suporta santierul si nu imi mai suporta parintii,nici eu numai suport santierul din casa dar de voie de nevoie trebuie sa stau cu bataile de ciocan in cap,cu spartul peretilor si mai stiu eu ce si nu ma mai plang asa ca el.
In situatia asta sincera sa fiu numai vad nici o iesire si cu el nu se mai poate discuta deoarece ma jigneste si nu asculta ce vrei sa yi spui pana la capat si decat sa ma cert prefer sa nu discut.
vreau sa ma sfatuiti si voi cum este mai bine sa fac

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana relatia nopastra s-a dus de mult,numai este nimic de facut"boala lunga moarte sigura".Eu i-am spus ca am fost sunata ptr un post de promoter 4-5 ore pana cand mai capata Delia imunitate si numai raceste asa des eu am spus ca este o0k si el mi-a spus ca am facut facultate ca sa impart pliante ca doar numai sunt pustoaica ca de ce nu ma angajez ca femeie de serviciu la o scara de bloc.Mi-a mai spus ca eu nu vreau sa ma angajez ca sa ne mutam mai repde dar nici treaba cu mutatul cu chirie consider eu nu se face dupa azi pe maine trebuie sa ai bani stransi,trebuie sa stii ca va avea cine va sta cu copilul cand se va imbolnavi ca nu iti permiti sa stai cu chirie dintr-un salariu parerea mea si nu te accepta nimeni 2 saptamani la munca si una acasa.
El asta nu intelege,el numai suporta santierul si nu imi mai suporta parintii,nici eu numai suport santierul din casa dar de voie de nevoie trebuie sa stau cu bataile de ciocan in cap,cu spartul peretilor si mai stiu eu ce si nu ma mai plang asa ca el.
In situatia asta sincera sa fiu numai vad nici o iesire si cu el nu se mai poate discuta deoarece ma jigneste si nu asculta ce vrei sa yi spui pana la capat si decat sa ma cert prefer sa nu discut.
vreau sa ma sfatuiti si voi cum este mai bine sa fac

http://alinahandmade.blogspot.com/

Offf...Doamne. Nu pierde prima ocazie ivita de a ocupa postul de promoter. Nu e full time si ai program flexibil. Numai bun in eventualitatea cand o ai pe Delia acasa. Dc nu ma mir de reactia omului tau? Am inceput sa-l cunosc din postarile tale. Iti spune ca ai facultate, nu mai esti pustoaica dar te trimite la matura la scara de bloc . Nu mai inteleg nimic. Accepta postul, mutati-va cu chirie (parca si soacra ta se oferea sa va ajute cu banuti) si parerea mea e ca altfel vor decurge lucrurile. Nici acasa cu ai tai nu mai puteti sta, sunteti a tzashpea roata de la caruta...E mult mai usor sa jignesti decat sa-i spui cuiva cuvinte frumoase. Nu dezarma, o varianta care sa fie acceptata de amandoi tot o sa gasesti.

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Poftiti la si !
Ma duc si eu la protocol sa-mi fac reala . Am o oboseala de de-abia ma tarai prin birou. Am intarziat la job 5 min ca de' copilu s-a trezit cu mofturi la dodonetz. I-am uitat clamitzele si mi-a tras niste la cresa...vai mama mea. Noroc ca doamna are o cutiuta cu obiecte pierdute si i-a dat de acolo . Dupa amiaza si seara am avut un program full , luat copil de la cresa, mers la cumparaturi (Bibilica a facut raliu cu caruciorul prin magazin ) am avut ditai sacosa de care am tras de ea de mi s-au lungit mainile, ramasa cu sacosa-n drum ca sa se joace cupilu' cu "pretinul" ei de clasa a 5a , in sfarsit am ajuns in casa, hop tati, pregatit/servit masa, bagat intre timp rufe la spalat, vorbit cu finii pe Skype, intins rufe, facut baie la copil si intr-un final am intrat la . Sa fi fost a 3-a etapa din terapie ? Ma simt de parca m-a lovit trenu' . Uff...incerc sa ma odihnesc la munci . Azi pentru dupa-amiaza mi-am propus o calcatura...da' sa vad...cine stie ce ma asteapta si azi...

Va doresc o zi buna !

Btw ma duc la un search pe net ca ma "urmareste" o melodie . Daca o gasesc v-o postez !

Mergi la inceput