"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"
Raspunsuri - Pagina 14
nyny spune:
Doinita nu stiu ce sa-ti zic cu cadourile... am vazut o chestie interesanta la librarie... o carte cu puzzeluri (nu stiu cat costa
)... uite, am gasit aici ceva de genul... sau a luat tati pt Mara www.cartiabc.ro/-Invat-sa-pictez-p-16727-c-0-p.html" target="_blank"> asta si www.cartiabc.ro/-Invat-sa-modelez-p-16726-c-0-p.html" target="_blank"> asta .
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MarianaPop
Si eu sunt adepta schimbarilor, asta ma face sa ma simt mai confortabil. Cred ca tu imi citesti gandurile ![]() ...astept un sponsor sa-mi duc planul pana la sfarsit.![]() Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |
Si eu am problema asta. Le-am facut mobila la comanda cu paturi etajate si acum vreau sa o modific ca mi-e frica sa o culc pe Mara la etaj curand ... si sunt cam presata de timp, pt ca nu o sa-l mai pot culca prea multa vreme pe Dav in tzarc... si m-am pus pe cautat solutii. Cel mai convenabil ar fi sa le fac ceva in genul asta . Tot cam asa sunt si acum, doar ca sunt etajate... deci as avea materia prima si saltelele
. Mai trebuie sa-mi fac si curaj... ca sunt cam sucita de fel si ma gandesc ca o sa-mi para rau peste cativa ani
...Editez sa spun ca le-am facut mobila cand ne-am mutat in casa noua, adica atunci cand David era doar in planurile noastre de viitor ... nici macar nu eram insarcinata cu el
...Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Deja numai suport situatia unu vine altu pleaca eu mor de foame nu stiu cum doarme fiimea in zgomot k eu deja imi vine sa sar de la balcon ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Offf Doamne, fa-ti bagajelul si via la socrela. Dar mama ta nu v-a anuntat in prealabil ? Pregateai si tu din timp meniuri care se servesc reci.

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
ce bine ca s-a animat casuta!!
ca mi-am gasit stomatologul"in life",deci n-a dat ortu popii.M-a lucrat azi 2 ore,sa va fie
pe o maseluta.Asa sunt preturile si pe la voi?Mai am si luni inca un dintisor,si apoi vreo 2 portelaneeee de pus.In ritmul asta dau faliment.Da ce mai conteaza,daca tot l-am gasit?In timpul asta ,am lasat-o pe Iari la spatiu de joaca,adica vreo 2 ore juma,dar a fost tare cuminte.Ehee,asta-i Mariana pe care o stiu eu
Nyny,soacra e ca o tanara de 18 ani,nu are nimic,nici macar un fir de par alb in cap,pe cand eu...sunt plina de ele.
Doinita,Alina.Eu amu sunt intr-o mare dilema,si nu stiu cum sa o rezolv:eu am dus-o pe Dariuta la gradi,si am uitat sa-l intreb pe tati daca o aduce el.Domnu e pe teren si nu are semnal,deci??Sa ma duc eu,sa nu ma duc,nici nu stiu.Poate ramane Daria singura p-acolo.
MarianaPop spune:
Si eu am problema asta. Le-am facut mobila la comanda cu paturi etajate si acum vreau sa o modific ca mi-e frica sa o culc pe Mara la etaj curand ... si sunt cam presata de timp, pt ca nu o sa-l mai pot culca prea multa vreme pe Dav in tzarc... si m-am pus pe cautat solutii. Cel mai convenabil ar fi sa le fac ceva in genul asta . Tot cam asa sunt si acum, doar ca sunt etajate... deci as avea materia prima si saltelele . Mai trebuie sa-mi fac si curaj... ca sunt cam sucita de fel si ma gandesc ca o sa-mi para rau peste cativa ani ...Editez sa spun ca le-am facut mobila cand ne-am mutat in casa noua, adica atunci cand David era doar in planurile noastre de viitor ... nici macar nu eram insarcinata cu el ...Mamica fericita de Mara si de David |
Uff, si mie mi-ar fi teama de patuturile etajate
. La cat sunt ei de zburdalnici, tot ma duce gandul ca le-ar trece prin minte sa sara de acolo
. Eu deja am o schita aproape la fel cum e "pat fetita alb"...doar ca vreau nuanta cires, plus doua sertare pentru depozitare jucarii si lucrusoare. Am vre-o 3 oferte cu media de 650 RON mi s-a parut cam mult, mai ales ca trebuie sa mai adaugam si 200 pe salteluta. Demareaza proiectul, sunt sigura ca nu o sa-ti para rau
.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Nyny,Iarina si acum doarme in patut,nu vrea sa-l paraseasca.Dar eu am pus un pat langa,asa ca intra si iese in si din patut cand vrea.Poate sa doarma si pana la 6 ani acolo,asta daca mai incape![]()
alina_satena spune:
Fetelor si eu am aceasta problema Delia doarme pe un pat improvizat de vreun an de finantele astea
si acum a mea mama sa gandit ca vrea ea s ayi cumpere un pat
sa vad ce vorbesc si cu al meu sot legat de plecat la a mea soacra din cate am inteles aceste demolari vor tine 2 saptamani

Gherman_in spune:
Si pe Daria o culc doar pe o saltea dubla,alaturi de tati,bineinteles
adica mai mult pe jos decat pe pat
,dar din alte motive:daca e sa cada,sa nu cada de sus![]()
Gherman_in spune:
Mai Alina,tot raul spre bine.Macar ai terminat de dat cu mopul zilnic,de bucatareala.de calcaturi si alte cele.Ai timp mai mult pentru Delia,nu?
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui Gherman_in ce bine ca s-a animat casuta!!Si de 1000 de ori ca mi-am gasit stomatologul"in life",deci n-a dat ortu popii.M-a lucrat azi 2 ore,sa va fie pe o maseluta.Asa sunt preturile si pe la voi?Mai am si luni inca un dintisor,si apoi vreo 2 portelaneeee de pus.In ritmul asta dau faliment.Da ce mai conteaza,daca tot l-am gasit?In timpul asta ,am lasat-o pe Iari la spatiu de joaca,adica vreo 2 ore juma,dar a fost tare cuminte.Ehee,asta-i Mariana pe care o stiu eu![]() Nyny,soacra e ca o tanara de 18 ani,nu are nimic,nici macar un fir de par alb in cap,pe cand eu...sunt plina de ele.![]() Doinita,Alina.Eu amu sunt intr-o mare dilema,si nu stiu cum sa o rezolv:eu am dus-o pe Dariuta la gradi,si am uitat sa-l intreb pe tati daca o aduce el.Domnu e pe teren si nu are semnal,deci??Sa ma duc eu,sa nu ma duc,nici nu stiu.Poate ramane Daria singura p-acolo.![]() tatiana |

Bravo lui
! In viata, ieftin si finut la lucraturi Socrela are parul alb uniform, da' e mova
Dilema o rezolvi simplu...pentru linistea ta te duci sa o iei tu si lasi vorba ca sa nu-si faca griji tati
. Sa-ti povestesc o patanie a unei colege: "ea program pana la 16:00, fuga acasa pentru bucatareala, el program de voie da' pe teren ca si domnu' tau, el era cel care lua cupilu' de la gradi. S-a intamplat ca intr-o zi sa nu ajunga sa-l ia, neanuntand-o pe ea si s-au trezit amandoi acasa "Da' copilu' unde e?". Copilu' il luase ingrijitoarea acasa la ea
. Si dai alergatura la recuperat copil."Asa ca...

Mariana, mamica de

. Mie imi plac modificarile... toata ziua as face schimbari prin casa da nu prea am ce. La capitolul curatenie ma gandeam si eu azi... sa sterg geamuri, sa duc covoarele la spalatorie..... ordine prin dulapuri, sertare.. se cere si parca am si chef, doar ca nu am timp acum