"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"
Raspunsuri - Pagina 13
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor m-ati lasat singura ?unde v-ati ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Sunt si eu pe-aici
! Citeam ce-ati mai scris Pupici

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g 'Neata fetelor! Mariana te pup si te felicit pt modul de abordare ...de unde ai achizitionat 'lochitelele'?...ceva reduceri pe la voi?Ei...piscotica vad ca-i bine, n-a avut alte semnalmente decat cucui, julituri...dar eu sunt in continuare speriata, mai ales ca stiu un caz ce s-a terminat mai urat ![]() Maine probabil o voi duce iar la gradi...sper sa n-o racesc iara ![]() Eu am inghitit progesteronu' si acu astept ceva rezultate...vineri iar am programare la dr. Vad ca au aparut niste schimbari...pe la serv. ...si nu prea miroase-a bine ...nici in zona asta...Nyny, Tatiana, Alina ![]() Fetelor am in octombrie vreo 5 aniversari, prietene bune de-a lui Teo si nici nu ma duce mintea cum s-o scot la capat cu cadoriselurile ...adica mai ieftin...Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Fara reduceri
Ref la job, poate te-ai alarmat prea devreme
. Sa fie bine
!Ca si cadouri, cauta ceva pentru dezvoltarea indemanarii, creativitate (ex. confetionare bijuterii, jocuri cu cuburi). Eu i-am luat anul trecut corcodushei un mini laptop de la Billa (~ 20 RON), cu taste active care redau cuvinte, cantece in limba engleza, alfabet, numaratoare. E cam greut pt. ea dar e foarte captivata de cantecele si mai reproduce si ea cate un cuvintel doua, e haioasa
cand la "milk" spune "leoc" asa aude ea 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana noi stam la bloc si mama vrea sa mareasca bucataria
si Delia saptamana asta sta acasa ,cu pozele am rezolvat-o deoarece am sunato pe educatoare si mi-a explicat ca va vb cu fotografii sa mai vina odata sa le faca poze si la copii care lipsesc saptamana asta.
Sotul meu deja numai suporta vrea sa ne mutam cat mai repede nu e deloc placut sa vii de la munca si s agasesti santier sa nu ai unde sa mananci s anu te poti spala ca lumea
dar naasa e mama mea
Sper sa fie ok.
Tineti-mi pumnii.
Va las un capuccino si o apa tonica cu lamaie
nyny spune:
Da Alina, sunt de acord cu tine... e foarte neplacut sa ai casa vraiste da si cand o fi totul gata
. Mie imi plac modificarile... toata ziua as face schimbari prin casa da nu prea am ce. La capitolul curatenie ma gandeam si eu azi... sa sterg geamuri, sa duc covoarele la spalatorie..... ordine prin dulapuri, sertare.. se cere si parca am si chef, doar ca nu am timp acum
. Cum prind o zi libera in care sa nu trebuiasca sa merg la serv... asta voi face. Daca nu cumva o sa zboare cheful intre timp
.
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Nyny si mie mi-ar placea dar sa nu poti manca ca nu ai unde si aragazul e scos si copilul iti e bolnav e fff neplacut
.
Cred ca imi voi lua inima in dinti si voi vb cu al meu sot
sa m,ergem la a lui mama
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana noi stam la bloc si mama vrea sa mareasca bucataria si Delia saptamana asta sta acasa ,cu pozele am rezolvat-o deoarece am sunato pe educatoare si mi-a explicat ca va vb cu fotografii sa mai vina odata sa le faca poze si la copii care lipsesc saptamana asta.Sotul meu deja numai suporta vrea sa ne mutam cat mai repede nu e deloc placut sa vii de la munca si s agasesti santier sa nu ai unde sa mananci s anu te poti spala ca lumea dar naasa e mama mea![]() Sper sa fie ok. Tineti-mi pumnii. Va las un capuccino si o apa tonica cu lamaie ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Ooops, am zis io ca azi sunt defazata
. Cand ai zis de demolare m-a dus imediat gandul la casa
. E hotararea voastra daca va mutati sau nu, sper sa nu se supere iar sotul tau de situatia actuala si sa inceapa iar cu presiuni asupra ta. In viata e bine sa asculti de parinti dar cateodata...
. Iti tin pumnii
!Sarut mana pentru apa tonica
!Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui nyny Da Alina, sunt de acord cu tine... e foarte neplacut sa ai casa vraiste da si cand o fi totul gata . Mie imi plac modificarile... toata ziua as face schimbari prin casa da nu prea am ce. La capitolul curatenie ma gandeam si eu azi... sa sterg geamuri, sa duc covoarele la spalatorie..... ordine prin dulapuri, sertare.. se cere si parca am si chef, doar ca nu am timp acum![]() . Cum prind o zi libera in care sa nu trebuiasca sa merg la serv... asta voi face. Daca nu cumva o sa zboare cheful intre timpMamica fericita de Mara si de David |
Si eu sunt adepta schimbarilor, asta ma face sa ma simt mai confortabil. Cred ca tu imi citesti gandurile

...astept un sponsor sa-mi duc planul pana la sfarsit.
Mariana, mamica de
doinita_g spune:
Mariana
multumesc pt sugestii...chiar am o librarie langa mine cu chestii de astea de confectionat...si poate trag o fuga si pe la carref.
Biencutei...si piscotica Teo repeta ea stalcit tot felul de cuvinte in engleza....si-i asa haioasa![]()
Iar despre Craciun...Teo deja ii deseneaza lui Mosu ce-si doreste
...si daca stau bine sa ma gandesc, la cum trece timpul de repede...doua luni si jumate ce mai inseamna
Ma duc pe la banca sa-mi platesc rata la casa...apoi mai cas gura pe la vreun magazinas ceva
...doar cu cascatu' de data asta, ca-i groasa criza!
mamici si prichindei!
alina_satena spune:
Deja numai suport situatia unu vine altu pleaca eu mor de foame nu stiu cum doarme fiimea in zgomot k eu deja imi vine sa sar de la balcon

>>