asigurare sanatate copil
as vrea sa fac o asigurare de sanate baietelului meu de 1 an si jumatate. as ruga si eu fetele care au deja asigurare sa imi spuna la ce firma au, care este pretul lunar, ce se ofera in cadrul abonamentului, si daca sunteti multumite de servicii. mi-ar fi mai usor sa aleg o clinica, pentru ca am cautat pe net si informatiile sunt destul de vagi... multumesc mult pentru ajutor.
Raspunsuri
Ioana_Pos spune:
Irina, te referi cumva la un abonament la o clinica privata? Sau la o asigurare facuta la firma de asigurari, in caz ca isi rupe mana de ex sa primesti despagubiri?
oana_lex82 spune:
Nasa mea a facut asigurare pt fetita, pt studii..plateste 100 lei/luna sau 300/3 luni, depinde cum iti alegi, poti plati si la un an 1200 lei, ea a ales varianta a doua...Mi-a spus ca daca fereasca Dumnezeu moare ea sau sotul pana implineste fata 19 ani nu mai trebuie sa plateasca pt ca preia banca automat datoria, iar cand da fata la facultate poate sa primeasca acesti bani in rate, sau eventual daca ii vrea pe toti (nunta) ii da pe toti banca + dobanda care se strange...Ea are asigurare la BCR.
oana_lex82 spune:
ups, scuze, n-am fost atenta ca era de sanatate!! Scuze!!! am fost total offtopic..
irinabobe spune:
Ioana da ma refer la un abonament la clinica privata. eu am primit o oferta de la bcr care colaboreaza cu medlife, cea mai ieftina varianta fiind de vreo 70 ron pe luna, insa analizele pe care le ofera gratuit nu prea se potrivesc unui copil mic...asigurarea in fapt este pentru adulti insa ei spun ca merge si la copil, dar cert nu ma voi duce cu copilul la oftalmolog lunar de ex, sau la gineco, etc...asa ca as vrea sa mai stiu alte clinici daca au ceva oferte mai bune...
oana np
anya spune:
Eu am avut abonament de familie la CMU iar sotul meu are acum la Medicover. Noi ne-am inteles f bine cu ce nalize/investigatii am avut de facut. Copiii i-am dus la Medicover pt ca gasisem si o pediatra f ok (din pacate tocmai a plecat de la ei). Nu stiu pretul - e platit de job, dar cred ca te poti interesa la ei.
BraveGirl spune:
Noi avem asigurare privata Eureko pt toata familia. Este destul de scumpa, dar acopera f multe chestii: toate vizitele la medic, analizele si investigatiile prescrise de medic, interventii si spitalizarea. Reteaua e f mare, include CMU, fostul Euroclinic, Sanador, MedicalCity, Family clinic si alte clinici mai putin cunoscute, atat din Buc cat si din tara. Stiu ca cei de la CMU ofera abonamente si asigurari si pt copii.
De asemenea, cei de la Medlife ofera abon pt copii. ei au deschis recent cel mai mare spital privat pt copii.
Multa sanatate!
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
irinabobe spune:
multumesc de la eureko astept oferta, de la medlife am deja, de la medicover stiu doar ca preturile pt persoane fizice sunt mult mai mari decat cele pentru companii...
CorinaDani spune:
un mic pont, oarecum off-topic : cei care lucreaza la companii private, ce ofera in pachetul salarial si un pachet (card) de servicii de sanatate, pot aronda pe cardul lor si alte persoane (sot/sotie/copii/parinti/frati), pentru care platesc in plus o suma lunara. desigur, depinde de politica fiecarei clinici si firme, insa e bine de stiut ca exista si aceasta varianta.
unele clinici particulare au medici de familie pe listele carora va puteti inscrie si puteti beneficia de trimiteri/analize/retete ca in reteaua de stat (gratuite sau compensate) sau cu reduceri.
miri2007 spune:
Pai ar fi CMU, EUREKO, Medlife (prin BCR).
Tot aicipe forum am scris despre experienta mea in cautarea unei asigurari de sanatate pentru copil cuprinzatoare...din pacate inca mai caut
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165733&nm=Eureko-NU-Regina-Maria-NU
Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala
Ioana_Pos spune:
Noi avem toti 3 la Regina Maria (fost CMU). Au pachete speciale pentru copii care includ gratuitati sau reduceri. Mult mai avantajos este sa ii faci un abonament de adult (asa am eu ptr fi-mea) si are gratuit cam peste tot. De ex: la abonament ptr bebe ai 20% reducere la consult oftalmo, la abonament pentru adult ai 100% reducere.
Ideal este sa iti faci abonament prin firma la care lucrezi. In cazul asta preturile sunt mai mici.
Eu sunt multumita de serviciile lor. Am apelat si la linia de urgenta de vreo 2 ori si la maxima nevoie poate fi ceruta ambulanta lor.