Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

camady si T face caca rar , tot cam la 2 zile (exceptie a fost doar ieri)
dr mi a zis sa i dau Bifido Baby (pt reglarea tranzitului intestinal) dar nu am gasit in nici o farmacie...

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Flopi.. eu bouncerul il tin tot pe canapea sau masuta, am o problema cu , curentii de aer, insa avantajul leaganului ar fi ca spre deosebire de bouncer , copilul chiar de mic e leganat, la greutatea noastra e mai greu ca bebele sa se miste asa de tare sa se si legene, eventual leganat manual, eu insa deocamdata o las in bouncer cu leganarea oprita, pt ca am impresia ca e mai aproape de verticala asa..
Noua ne plac vibratiile in schimb, sta sedata..

Camady.. Elena sta si 1-2 ore in bouncer cu vibratiile on, nu zice mac, insa ea mai are mom in care sta si singura in patut, oricum imi place bouncerul pt ca macar asa o vad si stam in povesti..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Ionela stiu ca te-am mai intrebat...........dar la Eva azi e a treia zi cand nu a facut caca.Si ultima data a facut cu supozitor introdus dupa 2 zile.Mi-am propus sa nu-i mai bag supozitor dar ma ingrijorez cu atatea zile fara caca.Trage niste parturi (scuzati) care miros ca eu zic mereu ca a facut caca.
De ce face asa rar? Mentionez ca eu sunt constipata .De cand am venit de la maternitate numai cu supozitoare ies afara.
Noi nu cred ca avem colici. Eu i-am dat in fiecare zi espumisan. Aseara nu i-am mai dat ca am zis ca poate si asta o constipa.
Eva are un singur episod in zi mai plangacios de pe la 7-8 pana la baita............dar nu cred ca sunt colici.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Iti repet regula: normal e atat 10 scaune pe zi cat si 1 la 10 zile pentru bebe alaptat exclusiv. Pe partea cealalta stiu ca e greu, si la noi imi amintesc ca am trecut printr-o astfel de perioada ( habar n-am cat a durat) si ma stresam rau.
Intreb: cand face, cum arata scaunele?
Ca elimina gazele e foarte foarte bine. Ca miros e normal
Nu e neaparat sa fie legatura intre constipatia ta si aceasta situatie.
Daca nu mai poti si nu mai poti nu ii pune supozitor intreg. taie pe lung supozitorul cu un cutit incalzit in foc si pune-i o fasie cat mai mica posibil. Oricum, nu mai mult de 1/4 ( cred ca 1/8 e arhisuficient) si nu pune zilnic. Cu cat rezisti tu mai mult sa ai rabdare cu atat e mai bine.
Altfel stau lucrurile daca scaunele arata anormal. Ce consistenta/ culoara au?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Eu pe sani ma spal destul de des pt ca, folosind absorbante de sani laptele sta in absorbantul acela si imi e frica sa nu dezvolte bacterii, oricum il schimb de trei ori pe zi, dar ma si spal aproape dupa/inainte de fiecare masa.. cu sapun niciodata decat seara la dus.. si ma asigur ca ma limpezesc ff bine..

Eu ametesc des .. ce o fi asta? oboseala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Eu pe sani ma spal destul de des pt ca, folosind absorbante de sani laptele sta in absorbantul acela si imi e frica sa nu dezvolte bacterii, oricum il schimb de trei ori pe zi, dar ma si spal aproape dupa/inainte de fiecare masa.. cu sapun niciodata decat seara la dus.. si ma asigur ca ma limpezesc ff bine..

oboseala, lipsa de fier... O analiza ceva???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui seidana

oboseala, lipsa de fier... O analiza ceva???

ma gandeam sa astept pana la 6 saptamani cu analizele, mai ales ca de cand Elena doarme 6h + 3.5 h noaptea mi-ar fi rusine sa ma plang..
Felicitari pt alegerea numelui , am uitat zilele trecute sa iti zic, de aveam baietel atat tudor cat si mihnea imi erau pe lista..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna mamici

venim si noi la raport, dupa o zi si o noapte de urlete si plinset ca ma obosit si psihic si fizc, numai stiu ce sa i fac ca sa nu o doara burtica, desi am renuntat la multe alimente totusi pe ea o doare fr tare burtica face si kk regulat cam 5 scaune pe zi si pirturi sute

am citit din urma dar nu am retinut multe, vreau sa felicit si eu pe maicile care au nascut, sa le doresc refacere rapida, copilasii sanatosi fara colici si papaciosi.

ionela esti de toata admiratia, imi notez cu multa atentie sfaturile, linkurile, care le publici, am invata atit de multe despre alaptare si chiar mi se pare un lucru miraculos sa l faca o MAMA pentru copilul ei

anul acesta am primit cel mai frumos cadou de ziua mea, pe Valeria, sunt fr fericita, asa ca dau petrecere, va inivit la un pahar de sampanie si o felie de tort

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

MARRRYYYANNN ...

LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI, SA VA BUCURATI DE VALERIA SI EA DE VOI, SI SA II FACETI UN FRATIOR ASA CUM VA DORITI..SI NU IN ULTIMUL RAND NO COLICI ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

La Multi Ani , Marryan !

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui Alex2011

Neatza!

Am petrecut prima noapte cu bebe si a fost binisor. E mancacioasa si ma bucur mult ca asa scapam de completarea cu lapte praf. Vroiam sa va intreb, poate vi s-a intamplat si voua. Azi- noapte am pus-o la san, tragea de cateva ori, dadea drumul sfarcului si plangea. Stiti de ce?

Pupici fericiti!

38 cu Maria Clara

Pot fi mai multe cauze:
1. curgea prea repede lapticul si o deranja
2. curgea prea incet si o nemultumea( daca i-ai dat cu bibe completare e posibil sa fie asta)
3. nu agrea pozitia la san
4. nu reusea sa prinda corect sanul
si sigur mai sunt ceva variante, dar acum imi scapa

Ionela maria- am rezistat eroic fara biberon sau lapte praf, dar nu stiu cat mai rezistamnpentru ca e evident ca vrea mai mult lapte decat produc eu. E posibil ca cezariana sa intarzie laptele si ea sa fie in plin puseu de crester. Oricum ar fi, e groaznic sa iri planga copilul la san, nemultumita ca nu curge lapte. Imi puteti da un sfat?

Multumim anticipat!

38 cu Maria Clara

Mergi la inceput