FIV 4
Raspunsuri - Pagina 9
Ellena spune:
Cored, Raluca, nu pot decat s-o citez pe Gabi:
Suntem optimiste si increzatoare ca data viitoare va fi bine.
Cred ca e valabil si in cazul meu. De ce? Pentru ca am venit foarte dazamagita de la Buc. Poate n-ar trebui, dar am sa va povestesc si voua:
Sunt pacienta spitalului din sept 2001,am facut o multime de drumuri, am facut o multime de analize: 2 spermograme, tratamente urmate, vre-o 3 randuri de analize la sange, determinari cromozomiale, am stat internata pentru salpingografie, le-am spus de fiecare data ca vreau sa merg pana la capat (FIV), am cotizat la fiecare consultatie (ultima data 200 $, cate una la fiecare dr), etc. etc etc.... ca sa descopar acu inainte cu 2-3 sapt de FIV ca nu am facut dosar. Analizele mele nu le-a adunat nimeni, nu stiu daca le-a citit careva sau daca tine cineva cont de ele.
Am mers sa fac o eco inaintea inceperii stimularii si dr. mi-a dat dosarul unei paciente care avea acelasi nume de familie ca al meu (care era full - asa am vazut cum ar trebui sa arate un dosar complet). Am iesit sa beau o cafea si atunci mi-am dat seama ca nu-i al meu.
Noroc ca sunt eu o strangatoare. Mi-au facut dosarul din amintirile mele si din hartiile mele .... Prof dr. este destul de greu de abordat si de gasit iar d-na dr. era la o operatie cu fetita ei. Asa ca ... am plecat bou si-am venit ...
Am avut o zi .... ar trebui sa umplu 3 pagini si tot ar mai fi de spus despre clinicile de stat.
Data trecuta au strambat efectiv din nas si dr. mi-au spus ca nu prea le place sa faca FIV cu ICSI. Oare am chiar asa de putine sanse? O alta dr (?) care mi-a facut dosarul mi-a spus ca au avut si rezultate cu ICSI .... eu inteleg ca e o rutina dar chiar asa? sec?
Refuz sa cred ca asta se intampla si la clinicile particulare ! Chiar daca au tarife mai mari... eu cred ca merita pana si pentru modul in care iti vorbesc!
Dar asta e. Aici am nimerit acu 2 ani si-am ramas la ei pentru ca ma consideram pacienta lor ... OFFFFF... Chiar ca as umple 3 pagini ...
Ma rog la Dumnezeu sa ma ajute... poate tot raul e spre bine si voi reusi ... dar in mod sigur a doua oara la acest spital nu mai incerc.
Pentru voi ... numai si
Corina G spune:
Ellena, bine ai venit si sedere scurta (adica sa fie cu ochisori cit mai repede).
Imi pare nespus de rau de situatia prin care treci. Am incercat sa scriu acest mesaj de mai multe ori, dar m-am enervat si revoltat atit de tare ca nu am putut sa trimit primele tentative de mesaj - erau prea "urite". Nu imi vine sa cred cum pot doctorii (majoritatea lor, nu chiar toti) in Rom sa trateze pacientii, si mai ales in cazuri asa de sensibile (infertilitate). Este inuman, strigator la cer. Din pacate, noi sintem cele care avem nevoie de ei, si ca urmare trebuie sa inghitim toate magariile. Oare cit timp o sa mai treaca pina se va schimba aceasta mentalitate??
In sfirsit, am vrut doar sa iti urez bine venit si sa te asigur ca sintem cu toatele alaturi de tine. Toate fetele aici pe forum sint EXTRAORDINARE!!!
Cu drag,
Cristina L spune:
Fetelor imi pare nespus de rau pentru voi,stiu prin ce treceti.
TREBUIE sa reusiti pana la urma,unora norocul le surade mai repede,altora mai tarziu,dar e pe drum.Va tin pumnii,ramaneti optimiste in continuare.
Cu drag
Cristina L
gabid spune:
Bunadimineata!
Am reusit sa intru pe net.Am avut laptopul stricat,adica Dan a apasta pe un buton si gata s-a sters tot de pe el.Programe,poze cu pisul meu(noroc ca aveam deja o parte salvate pe CD).
Luni am fost la Ancar.Am stat 5 minute.Sincer nici nu vroiam sa stau mai mult acolo.S-a uitat pe toate analizele mele si mi-a spus ca sunt pregatita pt FIV.Totul e perfect.La dozarile hormonale totul e bine in afara de progesteron.Dupa sarcina organismul meu s- reglat.Progesteronul a iesit 0.1.Vroiam sa repet analiza la progesteron dar numai pot .De o saptamana ma simt rau.Am dureri de burta si de spate altfel decat la ciclu si am inceput sa iau utrogestan.Nu cred ca poti simti asa de repede o sarcina.Sunt nebuna!Nu stiu daca e ceva dar fiecare are dreptul sa spere.
Am oprit tratamentele cu plante pt ca ma umflasem tare.Retineam toate lichidele si ma simteam ca un butoi.Pana la FIV nu voi mai lua decat Kamaiany care este pt reglarea organismului feminin si ma simt bine cu el.
As vrea un progesteron natural dar nu stiu in ce plante il gasesc.Livia spunea ca este napraznicul...poate ca o sa oiau mai departe si napraznic.Oricum cand incep FIV nu o sa mai iau nimic!Cu plante poti curata ce e acolo...
Ralu imi pare tare rau pt tine,la fel si pt tine Cored!In momentul in care opriti utrogestanul vine ciclul.Eu am luat utrogestan panaa mi-a venit ciclul pt ca am sperat ca va fi bine.
Ancar mi-a spus ca in ianuarie cand vine ciclul sa il sun.Eu trebuie sa aman pe februarie pt ca o sa-mi vina de revelion!Peste 2 luni voi fi alaturi de voi!Noi inca nu avem banii asa ca aceasta este cauza pt care aman si apoi astept sa vina si primavara.Primavara nuami sunt asa de bolnaviciaosa...
Suntem optimiste si increzatoare ca data viitoarae va fi bine!
Abia astept sa incep tratamentul pt FIV.Am fost asa de incantata cand mi-a spus ca e bine ca am uitat sa-l intreb cu ce imi va face tratamentul!In ianuarie o sa-l sun ca sa imi spuna ce sa cumpar.
Gabi si Simonica de 2 anisori .
gabid spune:
Ellena,la Medsana nu o sa patesti niciodata ceea ce ai patit tu!Eu am doasr de acum 4 ani cand am fost primadata la Ancar.
Gabi si Simonica de 2 anisori .
denisa73 spune:
Imi pare rau Elena pentru tine,ca ai trecut prin asa ceva,dar la noi in tara este posibil orice. Spitalul la care mergi este cumva "Panait Sarbu",din Giulesti? Cand incepi stimularea?
Stef tu ai inceput stimularea?
Pia spune:
Buna fetelor,
Elena imi pare rau de ce ai patit, mi se pare absurd sa n-ai dosar acolo mai ales ca ai fost intrnata si ai facut n analize, dar vad ca orice este posibil. Dr.tau este Dl.profesor cumva? daca da te inteleg perfect, nu prea poti discuta cu el.
Da Denisa "Panait Sarbu" este una si aceeasi cu "Maternitatea Giulesti". Ce faci cum esti?
Gabito ai vazit ca totul este ok, de ce te stresezi tu din orice nu inteleg. Ce faci mai incerci prin inseminare?
Va pupic pe toate
denisa73 spune:
Pia, la "Maternitatea Giulesti" mi-am inceput si eu tratamentul,numai ca eu am nimerit cam prost la Domul profesor Marinescu. El m-a operat la laparascopie.