Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Buna tuturor!!

Desi a trecut ceva timp de cand nu am mai postat, tin sa va spun ca am citit tot insa nu am mai scris fie de lene, fie din lipsa de timp. Una peste alta, felicitari celor care au aflat sexul bebeilor, si de asemenea multe regrete pentru pierderea lui Chri...

Eu inca nu stiu sexul bebelusului (pe care pana la 19 sapt nici nu prea l-am simtit, dar acum e tare miscaret)...insa maine am programare la morfofetala, si va spun!!

Altfel, am fost cam trista ca nu am putut pleca in concediu vara asta, noroc ca aveam rezervata inca dinainte de sarcina o excursie de 4 zile in Varsovia, si desi am plecat dezamagita cu gandul ca nu prea o sa am ce face pe-acolo, m-am intors impresionata (si au o mancare bunaaa..mai ales supe ) ...

Nu mult a durat distractia, ca ne-am intors in Buc..si sa ne apucam de renovari - am fost un sac de nervi in fiecare zi in ultimele 2 sapt..nu stiam cu cata rabdare trebuia sa ma inarmez, dar nu mai vreau sa aud de pseudo mesteri muncitori faiantari neseriosi si etc.

Intre timp am fost rugati sa fim nasi de botez in la inceputul lui noiembrie, ceea ce ne bucura nespus...

Cu kg...nu stiu ce va tot laudati voi acolo...dar eu am luat 8 kg ...de la 45 la 53..culmea culmilor, toata viata m-am chinuit degeaba sa pun si eu ceva pe mine..si-acum...nah c-am pus sa ma satuuur...dar am si mancat.. mult si la orice ora din zi sau noapte.... ma simt Miss Piggy

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

aerilian suna dr si ia-ti tensiunea cumva zilnic...sa nu fie o problema mai serioasa, eu am patit asa la rares dar...mai bine suna medicul...tensiunea mea era 19-20

catiusor ti-as zice sa nu te mai enervezi dar stiu ca nu se poate...si eu sunt la fel...incerc sa nu ma enervez dar nu reusesc

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Matza, din rep. Moldova. Deja sunt la al doile dr. ar insemna sa trec la al treilea. poate am eu ceva. Trebe un comportament special? nu tip/urlu/crize, cel putin nu la un control...in fine.

Aerilian, parca Puiutza avea asa probleme, nu mai stiu cum a rezolvat....

gravidutza 22+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Puiutza...uitasem de sarcina!dacava e teama...renuntati la ou

Aerlilian...ai retentie de apa!CE poti face?Mancare nesarata!Regim

*Blackmoon Lady 20+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Eu am avut problema asta cu picioarele umflate BUSTEAN, de m-am speriat, in sapt 10 daca nu ma insel (eu nu mai tin minte nici ce am facut ieri), insa stiu sigur ca a fost de la expunerea excesiva la soare (doar doua zile am stat la mare, din care doar una la plaja pentru ca in a doua m-am dat toata ziua cu iaurt - m-am ars rau doar pe picioare). A trecut de la sine in 2-3 zile. Altfel nu ma pricep, nu stiu ce stafuri sa iti dau, dar iti doresc sa scapi cat mai repede. Mananci cumva prea sarat? Poate ca ar fi bine sa iti intrebi medicul daca zici ca este asa de grav sau macar medicul de familie.

Mai Cati, imi vine sa iti bat eu personal doctoreii astia de care dai. Daca pleci la tine acasa ne mai scrii asa e? Sa nu ne lasi asa fara sa stim de tine...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Aerlilian, poate te ajuta :

• Stai intinsa pe partea stanga pe pat sau canapea.

• Bea multa apa si mergi des la toaleta.

• Fa cateva exercitii fizice si tine un regim alimentar sanatos

• Pune-ti picioarele pe ceva inalt de cate ori poti. La serviciu poti sa iti tii un scaunel sau un tom de carti sub birou si sa stai cu picioarele pe ele.

• Cand stai pe scaun nu iti tine picioarele incrucisate.

• Intinde-ti picioarele des in timp ce stai jos.

• Evita purtarea pantofilor cu toc si pantalonii stransi pe picioare sau in talie. Opteaza pentru pantofi confortabili, cu un numar mai mare decat ai purta de obicei si pentru haine lejere mai ales in zona taliei.

• Evita sosetele cu elastisc strans pe glezna.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

apropo de insomnii,cat pe ce sa ma bag si eu pe pasiflora dar am citit ca ar provoca contractii uterine,deci tre' sa ma gandesc la altceva...
am si eu edeme la glezne(deja port incaltaminte cu un nr mai mare )dar destul de neimportante inca, incerc sa mananc mai putin sarat ,sa beau lichide multe ,ceea ce nu-mi prea place...si ma mai ung cu o crema de la plafar pt. edeme ,s-au diminuat putin dar nu dispar pana dupa nastere ,cred...a, si imi verific cam la 2 zile tensiunea ,sa nu depaseasca 14,la mine e cam 12-13...dar cel mai important e ca dimineata sa dispara (edemele),atunci nu ar fi probleme
si eu sunt in cautari de rochite de nunta ,am una pe 9 oct,am probat cateva dar mai caut,acu ma duc la mall

minunea mea 24+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

poti sa intrebi medicul, eu la recomandarea lui am luat pasiflora si nu am avut probleme

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Offf...in mare parte am urmat cam tot ce spuneti voi, lucruri pe care le stiu si eu...Tensiunea nu e mare, cu retentia de apa...habar nu am, ca beau apa, dar fac si pipi considerabil.Mai ramane treaba cu sarea pe care nu prea stiu sa o controlez...in ultimele zile am bagat mai mult mere, struguri si salate.De unde sare?Dimineata sunt ok, abia pe la pranz incepe "dansul".E adevarat, stau destul de mult pe scaun, la serviciu merg cu masina, nu prea am avut timp nici de plimbari, nici de inot...Dar in seara asta vreau sa fac o plimbare lunga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Alice Da, avem pe cineva care se ocupa de casa, gradina si animale.

Faith Chiar imi lipsea popza ta de la avatar cu catelul. Lasa ca problemele astea organizatorice trec si o sa terminati si renovarea, o sa mergeti voi si in vacanta, primordial e sa vina bebelusul pe lume la termen, sanatos! Asteptam sa vedem cu ce carucior vii de la dr maine!!
Apropo de catei, m-am uitat adineauri pe geam, in curtea vecinilor (un cuplu tanar), care au un catel boxer si un labrador si cred ca o sa iasa cu scandal rau de tot cand se intorc stapanii de la serv. Pt ca cei doi catei zapaciti au facut PRAF saua motocicletei lor Au rupt tot buretele ala, tot scaunul

aerlilian, si eu zic ca e de la tensiune. Mare grija la alimentatie, fara sare si verifica tensiunea neaparat.

Cati O sa-ti fie tare usor langa parintii tai, cu ajutor. Dar pana atunci treb sa ai rabdare, hai mai fa-ti o programare si incearca sa nu pui la suflet tot ce se intampla in jur...

Alina 22+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput