Fulgusorii de nov.dec2009 merg la cresa!{16*}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza...

Am iesit eu din butoi, dar sunt adormita rau si nu mai apuc sa scriu... Copiii raciti, sotzul iar intepenit, somn 2-3 ore/noapte... pe socrii ii doare in c..... Life is sooooo beautiful

Acum intr-o nota mai vesela orice oboseala imi trece cand vad mutrita aia mica si scumpica si il aud cum vorbeste el tot mai mult. Stim si prima poezie "Ala, bala, pocotala, coc, boc, teci... la loc"
Si primul cantecel "Vine, vine, pimababa... lalalalala... tzaalaa, folitele... capii... hai 'dunam copii"

Oare cate cafele poate bea omu' intr-o zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

alexa David ii tot asa, mersi de intrebare...cu muculeti si cam tuseste...sper sa scapam doar cu oscilo...
mummy imi pare rau de situatie....dar mititelul va umple sufletele
si ce harnic ii, stie deja poezii si cantecele....bravo lui

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna

a iesit bine...multumesc lui DD care e maaaaaaaaaare....
azi cand am iesit pe usa..am si gasit 10 ron ...suma e mica, dar il consider semn bun, il iau ca pe un noroc...

JR tot racit, tot cu muci , dar sper sa-i treaca repede-repejor...

acum plec la scoala..revin mai tz...pupici!

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Neatza...

Am iesit eu din butoi, dar sunt adormita rau si nu mai apuc sa scriu... Copiii raciti, sotzul iar intepenit, somn 2-3 ore/noapte... pe socrii ii doare in c..... Life is sooooo beautiful

Acum intr-o nota mai vesela orice oboseala imi trece cand vad mutrita aia mica si scumpica si il aud cum vorbeste el tot mai mult. Stim si prima poezie "Ala, bala, pocotala, coc, boc, teci... la loc"
Si primul cantecel "Vine, vine, pimababa... lalalalala... tzaalaa, folitele... capii... hai 'dunam copii"

Oare cate cafele poate bea omu' intr-o zi?

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

ce frumos

si JR canta "avion, amator...ama in zbor..aviator"
si spune povestea "punguta cu 2 bani " asa "babuta...tup..tup a baie...baniiiiiii, cocosul...2 bani"

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

vias tare ma bucur ca a iesit bine....dar sa ne spui mai in detaliu

ce fain povestesc copilasii vostri....David nu stie inca povesti...sincer sa spun nici nu i-am spus pana acuma....poezii ii mai spun, dar pana acuma nu cred c-a retinut ceva

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

gata cu plimbarile pe ziua de azi

mai...o sa pot sa va povestesc mai pe larg la inceputul lunii urmatoare..
Ideea e ca a iesit bine..dar se putea mult mai bine...e
ok si asa, ca e o vorba "nemultumitului i se ia darul" asa ca sunt multumita
e vorba de societatea la care inca lucrez....INCA

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
Magda?

Profitam pe afara de vremea inca frumoasa.

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Si noi la fel

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

LAdy Suntem bine in mare, ce sa zic... asteptam cu nerabdare sa ne mutam la casa. Emma e inca mofturoasa cu diversificarea, nici urma de progres, am reinceput sa-i dau piure de para.. desi e dulce si foarte fina ca textura, aceeasi poveste... de cateva nopti se chitaie aiurea si adoarme greu... probabil o mai fi un puseu de crestere. PApa des si nici nu mai produc cine stie ce lapte cu toate ca bag ceai de lactatie la greu... aseara am incercat sa-i dau lp si a plans de a trezit tot blocul dupa care s-a potolit si a inceput sa studieze biberonul dar de baut, ciuciu... MIhai e ca de obicei, are momente tare dragalase de-mi vine sa-l manananc si alteori nu inteleg de unde atata ambitie si incapatanare... dar am inceput sa ma obisnuiesc cu fitele lui si cu crizele si o las si eu moale... nici nu ma mai enervez... il las in pace si-i trece de la sine

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

...si noi

*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput