Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !
Raspunsuri - Pagina 18
nyny spune:
La multi ani Lorex !!!

Sa fi sanatoasa, sa te bucuri de cei dragi tie si sa realizezi tot ce iti propui in viata.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa neatza haideti la ![]() am lipsit ceva..motivat..nemotivat...treburi multe Dragos de sambata e racit..muci garla, nu poate sa respire..nervos...cu febra...eu sunt cam chiauna..sambata noapte nu am prea dormit ca am fost la o nunta...azi noapte nu m-a lasat Dragos sa dorm ca s-a tot foit... azi nu mergem la cresa...asa ca nexam timp de recuperat... am intrat totusi ca sa nu ne dati disparuti... fug sa bag la spalat... o zi frumoasa sa aveti, sper ca sunt toti pufii bine ![]() ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
Sarumana pt cofee
. Chiar acum o savurez...Sanatate lui Dragos. Se cunoaste ca au inceput gradinita. Si Mara a venit cu nasul umed dupa prima sapt si bineinteles ca s-a molipsit si David
dar din fericire au ramas doar la stadiul de muci aposi... fara febra. Or fi facut o forma mai usoara de la siropul ala cu multivit si minerale?Mamica fericita de Mara si de David
tomaca spune:
Multi ani traiasca 

Multi ani traiasca 

Laaaaaa muuuuuuulti aniiii !
Cine sa traiasca

Cine sa traiasca 

LOREX sa traiasca 

LOREX sa traiasca 

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
miremia spune:

La Multi Ani Lorex!
Sa ai o viata la fel de frumoasa ca tine!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza In genere 1E pe kilogram este, dar de exemplu eu cand am trimis bicicleta si alta jucarie erau 16 kile si ceva si ne-a luat 20 ca cik e voluminos ![]() ![]() Cardurile sunt cele normale pe care ti le faci la o linie aeriana. Te inscri la ei si-ti faci card de fidelitate, card de mile. Si pe masura ce zbori aduni mile pe card si pe masura ce faci mile te avanseaza de la Travel Card, la Silver card si apoi la Gold card. La gold card ai cam aceleasi facilitati ca la business: prioritate la check-in, eticheta cu priority la bagaje ca sa-ti vina primele pe banda la destinatie, acces la Business Lounge (Sala de asteptare business de pe aeroporturile internationale unde au calapele, TV, papa, bauturi, etc servite pe gratis celor care au acces)plus ca nu te intreaba de kile la bagaje. Dar e rentabil daca zbori mereu cu aceeasi linie si in timp acumulezi mile la ei. Plus ca la nu stu cate mile acumulate ai dreptul la bilete gratis. Aveau si cei de la Unicredit un card miles an More, nu stiu insa conditiile, dar era ceva asemanator de Yannis |
Eu am de la Lufthansa card cu Miles & More.
E legat si de Unicredit? Mie de la Unicredit mi-au dat card de asigurare, dar doar daca platesc biletul de avion cu cardul Visa de la ei.
mancarea de la Business Lounge - cel putin in Slovenia/Ljublijana - e super.
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Zisese tomaca ceva ... ashtept de la ea confirmarea pt ce fel de biciclete/tricilete este vorba. ![]() _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Nu sunt recomandate bicicletele / tricicletele acelea pe care copilul sta calare si impinge cu putere in pamant ca sa se deplaseze. O bunica de prin zona noastra ne-a spus ca nepotelul ei a stat in ghips ca sa-i corecteze soldurile dupa distractii cu asa ceva.
Mi s-a parut ca vad si in pozele tale de la tara ceva similar.
In rest, cele cu pedale sunt ok. Cum spusese si BF despre recomandarea ortopedului Thiery, cat mai multa miscare fie pe picioare, fie pe bicicleta. Cam devreme insa. Nu pot ei pedala acum. Insa la anul, poate.
Povestea unui Dor

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 burtoi de 31 de saptamani http://imageshack.us/photo/my-images/62/dsc04941q.jpg/ _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 31+ cu Adam Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |
Moammmaaaa!!! Sa iti traiasca palatul!
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui lorex in general ma abtin sa fac Cra-Cra ca ma gandescca poate sunt mamici care se simt nasol ca poate copiii lor inca nu fac la fel...desi n-ar trebui...fiecare are ritmul lui. eu am inteles asta si nu cer de la bobitza mai mult decat poate ea si nu ma simt deloc ciudat daca alti bebei fac/stiu mai multe decat ea. Da? Simteam nevoia sa spun asta! |
Sa nu iti fie teama de Cra-Cra-uri.
Bobitza e super!!!
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui dandanaG neatza!! haideti la ![]() a fost f relaxant in delta, am stat in hamac si am citit, am facut foc de tabara , de prins peste mai putin adica vreo 2 stiuci, marea captura nu a venit, dar tot a fost frumos,m-am simtit cam mami de shugubetz |
Felicitari pt uichend frumos.
N-am fost in delta niciodata, nici nu ma tenteaza, dar apreciez uichendurile linistite.
tomaca spune:
| citat din mesajul lui decenuela [sa va zic ce-am fc la dr thieri..park asa se scrie. l-am dezbracat si am inceput sa ne jucam toti 3 cu mingea astfel incat dr l-a putut urmari. apoi l-a sterss pepicioare cu servetel....ca sa-l poata controla. are torsiune femurala fiziologica, diagnostic pe care-l au f multi copii. asta insemna ca e o chestie de sus ..de la bazin iar copilul ae tendinta sa mearga cu varfurile spre interior. recomandarile lui NU TALONET ( ridicatura ar determina piciorul sa se curbeze si sa accentueze mersul incorect), NU INCALTAMINTE ORTOPEDICA..ci una usoara cu talpa flexibila, INTERZISE ACELE JUCARII TIP MASINUTA CU ROTI pe care ei se asaza si isi fac vanr cu picioarele, si sa-i controlez pozitita de stat in fund- el sta asa ca pe genunchi si cu varfurile nu sub el si pe lateral. scriu asta ca poate va regasiti si voi printre randuri. altceva nu trebuie, doar urmarit, cik pe la 4 ani ar trebui sa mearga corect. |
Ma bucur ca totusi nu e nimic de interventie. Ati avut noroc v-au luat repede, nu ati asteptat. Cam asa a fost si sedinta noastra (cea de la 18 luni, ca noi am mers la el de la 1 luna) si tot asa fara talonet, glezna libera, talpa flexibila.
Uite ca se confirma si faptul ca masinuta din care isi fac este periculoasa (povesteam si eu de ea din patania unor vecini).
Mai citisem si alte recenzii scrise de medici ortopezi despre faptul ca nu este indicat talonetul. Si cand te gandesti ca pediatrii recomanda parintilor incaltaminte cu talonet

Povestea unui Dor

de 
Ivan Matei (14.01.2010) si
31+ cu
Adam
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
, de prins peste mai putin adica vreo 2 stiuci, marea captura nu a venit, dar tot a fost frumos,