Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ana,

cum mai papa ochiosul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

am reusit si eu sa citesc din urma cu muulte intreruperi

LMA Alexa

si mie imi plac mult cra-cra -urile

m-am amuzat cu Tudor si instalatorul si cu fetele lu Bea super palat are Adam

fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Neatza,

eu nu merg la circ ca mi-e mila de animalele acelea super chinuite...care traiesc in custi cat ele de mici si se plimba cu camioanele, stau in caldura si fac antrenamente, sunt subnutrite, in loc sa-si traiasca viata in natura! Le vad ca pe niste oameni in inchisoare care executa comenzile paznicilor spre amuzamentul shefilor!

Larisel, inca nu am facut edndoscopia. Da, e nasoala, iti baga un furtun pe gat, are o camera video in varf..Miercuri!
Ruxita, eu tot la cerere fac endoscopia ca sa-mi iau de-o grija. Nu vreau sa beau bariu..bleax!

Dana, ei da, asa da! Sa va fie de bine!

S-aveti un wk-end placut!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

bariul nu e bleax deloc, are gust de hartie, nu-ti provoaca voma, e chiar ok! pe cand endoscopia ... cum ziceai si tu iti baga un furtun pe gura care nu se opreste in gat ci merge mai departe si depinde de indemanarea medicului, 1 minut sau 5 minute care pot sa-ti para o vesnicie... eu am facut ambele investigatii si pot spune ca radiografia cu bariu este de departea cea mai inofensiva (alaptam in acea perioada si n-a avut nicio contraindicatie)... serios! daca vrei senzatii tari poti incerca endoscopia, dar eu nu ti-o recomand! o cunostinta de-a mea mi-a marturisit ca la endoscopie s-a pishat pe ea la propriu, a fost extrem de neplacut ca i-a prelevat si biopsie...

indiferent de investigatie, te asteptam cu vesti bune!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,
Las o cafelutza fierbinte-fierbinte…

Dandana…saru-mana pentru cafelutza de ieri, ca am baut-o si n-am apucat sa multumesc! Super relaxarea voastra de week-end, din delta!

Nyny…week-end placut si relaxant sa aveti, copii cumintei si vreme super! Ma bucur ca “revizia” s-a terminat cu rezultate bune! Eu n-am mai ajuns la un medic …oho…de cand am nascut (de fapt…de cand mi-a scos firele de la ceza)...

Alexutzzza…zbor lin, si drum bun inapoi spre casa!Grea treaba cu impachetatul....

Ruxita…bine ca s-a putut repara masina de spalat! Si felicitari pentru tonusul muscular!

Ana…wow, ce bine papa Stefan ! S-o tina tot asa!

Lorex…super-tare Bobitza!

Bea…ptiu, ptiu, sa nu te deochi! Are Adam un palat …frumi tare! M-am distrat cu…”fetele mamei”. Felicitari pentru cra-cra, super-tare Ivan!

Larisel…ma bucur ca te simti mai bine, si ca medicatia da roade! Cu circul….a fost unul, acum vreo sapt si la noi…chiar aveau ceva animale…erau vreo 3 elefanti, zebre, ponei, niste bivoli, etc….am si mers cu iris sa le vedem…Dar maimutzica s-a agitat, era lume multa….nu a fost deloc impresionata de animalele live. Saru-mana de pontul cu canitza…Am incercat sa-i dau si eu ieri dimi lapte cu canitza(cu 3 gauri, cu supapa eliminata)…..nu pricep ce face, dar isi face scarba…icneste, ca si cand ar urma sa verse…e a doua oara cand bea lapte cu canitza, si face la fel……Ma tem ca “epoca laptelui” o sa cam apuna, o data cu eliminarea biberonului…

In rest, despre noi....eu sunt cam lesinata de shmotru...Mi se pare ca sunt din ce in ce mai multe de facut(sau mi s-au terminat mie bateriile, si merg pe acumulator)...Iris canineste, asteptam cu interes caninii de jos, din cate am putut vedea eu in guritza ei...Pana acum e ok, nu se manifesta prea tare...

Ieri i-am strans patutzul de bebe.....e cam ciudata camera fara el, dar nu mai statea/dormea deloc in el, de vreo 2 luni...so...l-am strans, sa-i las spatiu pentru joaca...

In rest...vorbeste de ne ameteste, spune aproape toate cele...In fiecare zi ne bombardeaza cu chestii noi...Mare este provocarea pentru noi, sa pricepem ce zice, ca le mai stalceste, le mai trunchiaza....Dar, una peste alta....ce asteptam sa se intample ... s-a intamplat, incet-incet...Adica....de cand merge bine, si de cand vorbeste, si reuseste sa se exprime...incet-incet i s-au mai diluat si frustrarile (care 'or fi fost ele) si e mult-mult mai ok...

O duminica frumoasa, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....sarumana de coffe , sorina

e greu asa sa te exprimi dupa ceva zile de disparitie , ca magarul in ceatza...insa..tot prg ala de cacao il am....mai cu crize de nervi pe acasa...cu nopti nedormite de cateva zile,..ca-i mai iese ceva si maraie tot timpul....etc..

am cam citit pe diagonala...sau am citit dar n-am raspuns si acu am uitat totul....

sa va zic ce-am fc la dr thieri..park asa se scrie. l-am dezbracat si am inceput sa ne jucam toti 3 cu mingea astfel incat dr l-a putut urmari. apoi l-a sterss pepicioare cu servetel....ca sa-l poata controla. are torsiune femurala fiziologica, diagnostic pe care-l au f multi copii. asta insemna ca e o chestie de sus ..de la bazin iar copilul ae tendinta sa mearga cu varfurile spre interior. recomandarile lui NU TALONET ( ridicatura ar determina piciorul sa se curbeze si sa accentueze mersul incorect), NU INCALTAMINTE ORTOPEDICA..ci una usoara cu talpa flexibila, INTERZISE ACELE JUCARII TIP MASINUTA CU ROTI pe care ei se asaza si isi fac vanr cu picioarele, si sa-i controlez pozitita de stat in fund- el sta asa ca pe genunchi si cu varfurile nu sub el si pe lateral.
scriu asta ca poate va regasiti si voi printre randuri.
altceva nu trebuie, doar urmarit, cik pe la 4 ani ar trebui sa mearga corect.

am citit toate cra-urile..si...m-am intristat..defapt am devenit nostalgica...mi-am dat seama cat au crescut puii nostri....si cum trece timpul...

FETILI...VEDETI CA EU N-AM UITAT DE INTALNEALA..CAND O FACEM? acu ca avenit si vecina si lali:)

sa aveti o duminik frumu...imi pare rau ca nu ai sunt asa activa....mi-e tare dor de voi...si de vremurile...cand ara altfel...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Multzam pt cafelutza sorina. Ma bucur ca Iris se face "intzeleasa" si nu va mai "terorizeaza" cu urlete. Bravo pt limbutzie!

dece Interesante info de la dr. Pacat ca nu avem si noi o somitate din asta in cta... Mai ales ca noi avem si tricileta si mashina care se pare ca (ambele) sunt nocive... De ce naiba le mai pun ashtia pe piatza sau nu scrie pe ele ca pe pachetele de tzigari "dauneaza sanatatzii" si eventual o poza sa te faca sa nu cumperi??
Dar tu de ce eshti mai ocupata decat inainte? Poate ai zis dar eu nu am retzinut...

Eu bantui singura pe la birou, cu un chef de munca de... stau pe forum .

Duminica frumi sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

helau!

omul nu e multumit niciodata cu ce are....copilu a inceput sa manance bine, chiar in doar 2-3 zile s-a mai rotunjit la fata, ca era tare ascutit, doar ca alta e problema...adoarme f tarziu, pe la 11 si eu odata cu el! cand adormea pe la 9 30, maxim 10, era boierie!! aveam si eu timp de o piguleala, ceva mai mult decat un simplu dus si un spalat pe cap, un film poate....nu mai zic ca de la ora aia mai aveam timp si energie sa citesc niste cursuri, ca acum incepe scoala.....sper sa-si revina cu un program mai normal.

revin

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

...dupa cum ziceam..

lorex, da, mersi de intrebare, ochiosul mananca bine, chiar si ciorba, ceea ce el nu prea gusta macar.
endoscopie a facut soacra-mea si senzatia e parca te-ai chinui sa inghiti o piatra si nu poti, cam asa ceva, iar bariul, stiu din experienta, parca are gust de ceta, ceva de genu...

larisel, eu ii dau calciu natural, sirop. ala gluconic ce are?

haircut, cu intarziere, multa sanatate tatalui tau!

DC, nopti nedormite...imi trezeste amintiri nu esti singura...si al meu, mai nou, se trezeste...

sorina, si eu-s pe acumulator, nu stiu cat mai tine....dar macar zici ca mandra ta parca e mai putin..frustrata....tre sa fie o scumpa cu vorbaria ei. si stefan "vorbeste", f simpatic, dar deja incepe sa nu mai imi placa, adica vad ca e in stare sa pronunte destule sunete, dar in combinatii de genu "tamda, boie, pu...la..."....ce-o insemna, numai el stie...i-am luat un telefon mobil de jucarie, f reusit ca jucarie, aseara statea intins in pat, cu "telefonul" la ureche si vorbea f serios, o adevarata conversatie, pe diferite tonuri....imita si el ce vede in casa probabil.

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

cum sa va zic?

Pofta buna!... cred

sorina ms de cafea , mica vorbareatza, eu parca nu vreau sa inceapa sa vorbeasca chiar bine, sa mai poceasca asa cuvintele o perioada pe urma o sa-mi fie tare dor

ana felicitari ptr papacios , si eu ma gandesc ca trebuie sa aplic un program serios de somn si masa, nu stiu daca mi-o iesii, dar Dragos prea se trezeste ba la 6.30, ba la 8 si tot programul si-l da peste cap

larisel nici tricicleta nu e recomandata?? masinutza nici nu prea o baga in seama, sunt mai interesante ale celorlalti copii in parc

dece de info, poate reusesti sa te mai odihnesti azi

sa aveti un sf de week-end relax!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

larisel, eu ii dau calciu natural, sirop. ala gluconic ce are?

Uite www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1466" target="_blank">aici. Eu am uitat sa intreb dr cum sa il administrez... pe prospect scrie injectabil iar eu il dau pe gura dintr-un capacel gradat (de debridat) in care masor cate 1/2 fiola si adaug 5 picaturi de vitamina C.

Mergi la inceput