Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (1)
Raspunsuri - Pagina 12
angi_san spune:
Buna ziua, fete dragi!
Ma bucur sa va cunosc pe toate. Sunt si eu
in 7+, UM 06.08.2011 si DPN 12.05.2012. Mai am o fetita buclucasa (fulgusor pentru cunoscatori
) si va doresc la toate sarcini usoare si frumoase.
Deocamdata mergem foarte des la baie (de doua ori dupa un pahar cu apa
), greturile apar mai ales seara dar nu in fiecare zi si cam atat.
Va pup pe toate
Angi
de bebe Ana Maria (03.12.2009) si din nou cu 7+
doina2222 spune:
Buna fetelor,
vin cu al doilea test pozitivat
. Sa stiti insa ca la barza a doua liniuta a fost mai pronuntata decat la Surecheck.
Mi bebelina, suntem la acelasi DPN
.
Ellyshor, ultimul ciclu a fost 28 August.
Tigruta sper sa fie totul ok. Te inteleg cu piticul pentru ca si al meu vrea in brate, mai urc si scarile cu carutul si cu el in brate, deci cam greu....Doamne-ajuta sa fie totul in regula !
mamica de baietzel Darius 
Darius s-a nascut a doua oara
Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta
angi_san spune:
Sunt si eu un pic ingrijorata. Am facut o vizita la gineco si mi-a zis sa nu ridic greutati DELOC (pe Ana-Maria am nascut-o prin cezariana), iar eu ridic cele aproape 11 kg de fetita de cateva ori pe zi. Abia astept sa fac un eco sa vad ca totul este in regula. Mai aveti dintre voi recomandari/experiente? Tigruta, cum te descurci?
Angi
de bebe Ana Maria (03.12.2009) si din nou cu 7+
anaasta spune:
Elena, imi pare tare rau, imi pot inchipui prin ce treci. Eu zic ca e important sa ai grija cumva de tine si sa nu exagerezi. Nu ar putea veni parintii sau socrii la tine? Sau sa il trimiteti pe cel mic la bunici? Macar pana se rezolva cu sangerarile astea si iti da doctorul OK la toate cele.
Incearca si vezi daca nu poti rezolva cumva asa.
Eu iti tin pumnii si incearca sa stai cat mau mult in pat. Cat despre faptul ca nu te-ai trezit noaptea ca sa mergi al toaleta, nu cred ca inseamna ceva rau neaparat, si mie mi se intampla sa nu ma trezesc pentru toaleta in fiecare noapte. Poate ai baut mai putina apa totusi.
In schimb, eu sunt tare obosita. Azi-noapte m-am trezit de 4 ori si am adormit foarte greu. Nu stiu de ce se manifesta la mine asa... Dar sunt obosita.
Cuchilici spune:
Anaasta si mie mi se intampla acelasi lucru. Ma trezesc pe la 4-5 dimineata si merg la baie, apoi nu mai pot adormi, in fiecare zi.
tigruta spune:
Angi bine ai venit..avem acelasi dpn..
]\multumesc de incurajari si de gandurile bune.nu ma mai lasa Luca sa scriu.
Elena mami fericita de Luca si
7+
Ellyshor spune:
Angi, bine ai venit! Sarcina usoara, la termen si cu un bebelus super sanatos! 
Te-am trecut in listuta!
Elly 8+
si Babyboom
anaasta spune:
Cuchilici, super! Adica, nu ma bucur ca patesti din astea, dar inseamna ca nu e ceva anormal cu mine...

asparagus spune:
Doina,am citit povestea ta...m-a impresionat foarte tare...asta chiar e odiseea minunilor
Sa dea Domnul sa ai parte de data asta de o sarcina si nastere super usoare, fara probleme si griji si un bebe super sanatos si mancacios
Tigruta, ma gandesc la tine si-ti tin pumnii sa fie totul bine!
Elly, ma bucur ca sunteti bine...multi pupici ca ai grija de noi si de odiseea noastra
Noi suntem bine,cred, joia trecuta am fost la ecograf, i-am vazut inimioara batand, masuratorile aratau exact varsta care trebuie, am in schimb un chist de sarcina, doctorul n-a parut impresionat, eu m-am cam speriat, dar cica se resorb de la sine in sarcina, om vedea...cu ocazia asta m-a chemat üeste 2 sapt. la control, asa ca imi vad puiutul iar peste 1 sapt. 1/2
Mie mi-e greata tare in continuare, n-am mai vomat asa rau in ultima vreme dar greata persista toata ziua, 24h pe zi, si sunt extrem de obosita, as dormi intr-una.
Va pup pe toate!
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009 si
6+
http://www.foto-la.de/Lucas/
tigruta spune:
Fetele intru repede sa va spun ca deocamndata suntem bine dar din nou mi-a recomandat repaus la pat ceea ce este chiar imposibil cu un pitic de un an si 3 luni..continuam cu duphaston si incerc sa ma menajez cat mai mult..
Va multumesc tuturor pt gandurile bune, si ca m-ati incurajat..mai intru mai pe seara ca acum trebuie sa duc copilul afara.va pup
Elena mami fericita de Luca si
7+