Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

luny - au fost doar vreo 2-3 nopti. o sa treaca

diana - multa sanatate baiatului

mama de mic +

Mergi la inceput

georgia - ooof prin ce ati trecut si voi sarcina trecuta am fost si eu un pic internata la gineco si imi aduc aminte de toate astea...e oribil. au am avut noroc ca m-au mutat in doua ore singura pt ca nu stiau daca e contagios ce aveam...altfel cred ca o luam razna. si cu baiatul cel mare te inteleg pt ca sunt cam de o varsta, dar te rog mult nu mai gandi ca il sacrifici, ca e afectat de nashterea surioarei...e un mod pagubos de a vedea lucrurile. nu ii faci nici lui si nici tie nici un serviciu. si eu o cert pe mama sau alti deshtepti cand ii spune ca nu il pot lua in brate pt ca il doare pe fratiorul lui si ii corectez mereu. nu pe fratior il doare, el chiar se bucura ca sta aproape de le si il simte prin burtica, doar ca mama are o buba si pe mami o doare.

colacii de wc eu ii am de la sora mea care i-a comandat pt toileta de la ea de la birou, de la o firma de papetarie si accesorii pt birou. nasol e ca sunt pachete mari dar cred ca e o idee sa comande o singura fata si sa-i impartim.
multa sanatate si rabdare inca 7 sapt cu cat e mai aproape de termen cu atat o sa te chinui mai putin si o sa poti petrece timp si cu cel mare, asa ca tine-l la dospit

mama de mic +

Mergi la inceput

corina - e bine ca te organizezi din timp, spre final nu o sa mai ai rabdare sa stai prin magazine, sa te inghesuii cu tot poporul pe la baby expo-uri.

luny - nu cred ca trebuie sa te scuzi. din cate vad suntem cateva pe aici cu cate un junior pe acasa. oricum noi stim mai bine ce repede trece timpul si restul fetelor o sa-si aduca aminte de discutiile astea...peste vreo 2 ani toate o sa discutam despre primele zile de gradi

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

corina, luny si multumesc pentru grija
Aris multumesc de raspuns, sa vedem cine ar mai fi interesat de colacei si sa depistam firma si comandam un pachet pentru mai multe fete.
Si Iustin zice ca mami nu il ia in brate ca o doare Ioana, sau ca o doare surioara! Ma doare sufletul cand il aud asa!
Mai nou ii spun ca ma doare burtica daca e cineva de fata dar daca ramanem doar noi doi profit si iau in brate si-l smotocesc nitel si el asa se bucura!
Dar dupa ma rup durerile de mijloc!
O s-o tin la dospit pe fiimea ca dupa trag si eu si mama si fiul meu si toata familia.
Mai bine mai strang putin din dinti acum si dupa sa fie bine!

+32 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

luny sunt de acord cu aris! e bine si pentru noi sa stim la ce sa ne asteptam! Eu ma gandesc deja cu teama la momentul cand o sa-l dau pe Iustin la gradi!

+32 Ioana Teodora

bobitza mea

Mergi la inceput

In ce perioada e baby expo si unde?

+32 Ioana Teodora

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

georgia e sapt asta, intre 22-25 sept la sala polivalenta

28+ Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Iata-ma-s!!

N-am nimic inteligent de spus ... asa ca va citesc.

luny, georgia - bine ati revenit!! Imi era dor .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 31s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna ziua!

bine au venit mamicile noi!

imi pare rau sa aud despre puii tristi la gradi...nu dau sfaturi pt ca am fost norocoasa din puctul asta de vedere...desi eram pregatita sufleteste pt ce e mai rau. Am o prietena care a fost educatoare si imi tot povestea despre copiii ei (era genul de educatoare dedicata meseriei..dar din pacate mai trebuia sa si traiasca iar salariul...). am fost instruita din timp. pe Raducu il anunt din timp cand este o situatie noua si potential stresanta pt el...ii tot aduc aminte si am vazut ca a functionat pregatirea aceasta la el.
Legat de cosmarurile asociate cu venirea fratiorilor stiu ca este un autor Dolto care are cateva carti interesante pentru pregatirea fratilor mai mari (nu am cumparat inca dar stiu de la alte mamici ca sunt interesante).

Si al meu baiat ar vrea sa fie tinut in brate - rar ce e drept...el stie ca ma doare burtica dar i-am promis ca dupa ce il voi naste pe bebe il voi tine in brate...mai rad cu el "nu vezi ce mare e burtica asta? nu am unde sa te tin!" s upe el il amuza.

Vreau sa ajung si eu la baby expo saptamana asta - sper sa si reusesc. vreau sa vad carucioarele cum sunt ele in realitate si un scaun de masina pt cel mare. nu cumpar nimic deocamdata.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

helalau fetilii
am venit la cafeaua de pranz
georgia bine ai revenit experientele urate din spital tre sa le stergi din memorie
am fost azi la spital degeaba
dr e plecat la londra
joi sa dau un tel sa vad daca e sau nu
oricum maine ma duc sa-mi fac o eco
de cand am venit a inceput sa ma doara burta si mijlocul
aseara ma durea numa in dreapta cu mijloc si picior
vreau sa stiu ca e in regula totul
fac shu shu f des si cateva picaturi
pe bebe il simt ca sta sa-mi pice in chiloti cand ma duc la baie
offffffffffffffffffffffffff

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +32 Matei Ioachim

Mergi la inceput