Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Baby, dar tu din ce oras esti? Ce mai face Tudor? O pozica, ceva?

Ce frumos ati povestit despre delfnasi! Asa se simte dragostea pe masura ce se parcurg cuvintele.

Nasii imi tot spuneau ca au sa ne dea scaun de masina. Nici nu mi-am mai batut capul sa caut. Ieri ni l-au adus, e de fapt tot o scoica . Dragii de ei, clar n-au nicio vina, dar eu tb sa incep sa scotocesc, sa gasesc ceva cat mai bun, la un buget cat mai mic, ca astea-s vremurile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetelor(crispro,puiutz,baby) daca va intalniti miercuri pe la 17.30-18.00 venim si noi ca e tocmai bine,spuneti unde doar.Maine ma duc la dr la control,joi am o aniversare,asa ca daca e miercuri e perfect,poate in ultimul ceas prind si eu o intalnire cu fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, mai stam pana vineri- adica vineri ne trezim si tot plecam, ca drumul e lung si greu. tare mi-ar place si mie sa ne vedem. Cum ziceti voi (tu si Puiutz), ca eu vin, mai ales dupa masa lui Vlad de 17-18, pana ce il culc ar fi numai bine.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Pai daca vreti miercuri eu pot veni cu copilul..si pot veni oriunde ca sunt cu masina Daca poate si Puiutz...e super...Daca nu ramane pe joi?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Baby, dar tu din ce oras esti? Ce mai face Tudor? O pozica, ceva?

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

He he..Din Constanta
Tudor e un nazdravan...Ma alearga de imi sar efectiv capacele...
Poze am pus pe mailul de delfinasi...dar daca ma intrebi cum sa ajungi la el...habar nu am Sunt poze de la mot

pe nazdravanul tau ca tare multe a mai patimit zilele astea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Fetelor(crispro,puiutz,baby) daca va intalniti miercuri pe la 17.30-18.00 venim si noi ca e tocmai bine,spuneti unde doar.Maine ma duc la dr la control,joi am o aniversare,asa ca daca e miercuri e perfect,poate in ultimul ceas prind si eu o intalnire cu fetele.

Ar fi perfect Daca vrei trec si te iau cu masina ...Parca stateai pe la Dacia,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Intru si eu sa va salut
La HD bate un vant de zici ca acus acus pica acoperisul pe noi.A venit toamna, ce mai?
Noi suntem binisor, in sfarsit si-a facut aparitia primul ghiocel(deja incepusem sa-mi fac probleme)suportam cu eroism durerile ca urmeaza si ceilalti. De mers inca nu merge singurel dar se tine destul de bine pe picioruse daca il las singur.
Crispro eu am fost in noiembrie 2009 la o nunta in Mamaia(cred ca acolo am proiectat si printisorul din dotare) si era pustiu rau, nu-mi venea sa cred ce diferenta este intre forfota aia din sezon si linistea aia mormantala de atunci. De magazine si terase nu-ti povestesc ca nu era nimic, doar un vanticel slab care mai frunzarea hartiile aruncate de cu vara pe acolo. Dar mie mi-a placut si asa, am stat un weekend acolo la Hotel Malibu, e chiar la intrare in Mamaia, acolo a fost si nunta. Prinsesem si un festival dobrogean de toamna foarte fain. Iar la o saptamana dupa...mi-a murit sora.Oricum distractie placuta si pupam pe Vladutu.
Crissy doamne ce m-ai mai distrat cu sfestania , las ca nu-i rau. Pupam pe Bea cea curajoasa
No ma duc la somn ca dimineata incep sa zbarnaie iar telefoanele. Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nela, . Aseara inca mai era ceva lume, multi copilasi mici. Dar batea un vant de numa, ca Vlad era cu ochii inlacrimati si rosiori, dragul de el. La amiaza e cald si bine de plaja. Am zis ca vom merge la delfinariu, in port, la acvariu, ca deja ne saturam de aceleasi plimbari.

Fete, pt mine e ok si miercuri, si joi, cum puteti voi. Si unde ziceti voi, ca eu nu ma stiu

Astept sa adoarma copilul. Sper sa mai adoarma. I-am dat lp, a mancat tare putin

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Of, mofturiciul meu mic.. pe la 8 l-am adormit, leganat.

Am avut acum 2-3 luni un herpes- primul meu herpes, exact cand am fost nasa. L=am facut, cred eu, ca am baut apa din biberonul copilului, ca mi-a fost rau pe strada, si era singura apa din dotare.. era calda si mi-a fpst greata. No, in fine. Cum era nunta atunci, mi-am pus pe el toate solutiile pt herpes. Dupa ce a trecut, mi-a ramas cumva o pata pe buza. Initial am crezut ca am fost la solar cand aveam herpestul, si mi-a ramas urma. Dar cred ca de fapt nu si-a facut el toata treaba, pentru ca daca apasam acolo, parca ma durea un pic. No, acum a iesit iar, nu ii mai pun nimic, sa isi faca facutele, sa nu il mai vad.

Povestea pe scurt: fetele din Cta, am un herpes, nu imi faceti poza!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata fetele...

Eu imi beau cafeaua, trebaluiesc de zor pe aici pe la bucatarie pana se trezeste Riana si acu am intrat o fuguta sa va salut.

Ce super Cris, puiut, baby, rubia ca va intalniti.... sa faceti poze, nu va luati dupa Cris, ca tot o frumoasa e si cu herpes si fara. Sa va simtiti bine si delfinasii sa se imprieteneasca.

Nu v-am citit din urma, sper sa mai apuc acu. La 10 am programare la dentist si sunt in priza. Revin mai tarziu. Va pup si o zi frumoasa...

Byeeeeeeeee.....

Mergi la inceput
Mergi la inceput