Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
paula_m spune:
Acum ar tb sa se vada.![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
bumblebee spune:
Paula, ne dai voie sa vedem pozele?

Poate de azi ii mai trec din muci lui Raul. 
Cu spinii nu stiu ce sa spun, nu mai vad nimic
, nici nu mai comenteaza cand il strang acolo. Ma gandesc ca aseara nu m-a lasat sa umblu acolo ca e la aceeasi mana si degetul beteag
. Am dat cu arnica la greu acolo, ca atata m-a dus capul. M-am gandit si eu la spital, dar va dati seama cam cum (n-)ar sta piticul? Nu reusesc acasa sa-l imobilizez, acolo se lasa cu balamuc
. Oare ce am vazut eu sa fie cum se cicatrizeaza? 
Penseta cu care am scos am sterilizat-o si eu, o penseta pe care nu o folosesc, e dintr-un set primit.
Dar si degetul e ok, niciun semn, vanataie, nimic, il foloseste normal
.
ooana spune:
am gasit pozele
(nu am reusit din linkul pus de tine)
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Paula nu reusesc sa descarc pozele cu noi de la mare decat in format mic
daca te rog mi le trimiti pe email ![]()
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Gata, le-am vazut! Dar ne-ai cam fentat cu freza! Ce am vazut, putin, e drept, mi-a placut!
Oricum, puiutii mici, frumosi si f harnici!![]()
paula_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooana Paula nu reusesc sa descarc pozele cu noi de la mare decat in format mic daca te rog mi le trimiti pe email 1an + 08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Le pun, dar un pic mai tarziu, tb sa fac un pic de curatenie, acum cat e Raul la plimbare
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
Alice_Elena spune:
Neata!
Katalina mersi de cafea! M-am trezit cam teleghidata si ieri n-am facut mare lucru..
Pe mine ma enerveaza copilul asta ca oricat de obosita ar fi ma chinui juma de ora sa o culc. Se fataie se foieste suceste se ridica vrea ss se dea jos din pat, eu nu o las si urla
apoi adoarme. Ma gandeam la inceput ca nu o fi obosita (la somnul de la pranz) dar cand reusesc sa o adorm doarme 3 ore neintoarsa.
Paula, elena sta departe de cristina, dar nu vezi ca nu le impiedica nimic? ![]()
Fug sa hranesc copilul care plescaie p-aici in gol si pe mama lui ca e si ea om
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
23+ 
eladea2005 spune:
neata!
raportam o noapte tare naspa, muci, tuse, tot tacamu...
somn ca naiba...
desi acum e vesel si jucaus...
Eric abia astepta sa mearga la gradi, la Helga(educatoarea)...o place mult, asta ma face sa rasuflu usurata...
am ajuns si era tot un zambet, nici nu m-a mai bagat in seama..ioi, ce bine imi pare...
crissy, da , la privat merge...
vazut pozicile cu Raul si Raisa...Raul e leit tati...acu ca i-am vazut pe amandoi laolalta...![]()
rodi, www.domeniulregilor.ro/" target="_blank">Domeniul regilor dar din pacate nu mai e prea ingrijit, cel putin zona cu iarba,unde e spatiul de joaca si terasa de langa, sunt buruieni, panze de paianjen... calarie nu stiu unde este,cai n-am vazut...doar cateva gainuse, fazani si rate...
in rest, daor de bine...![]()
bumble, uf, pupam pui mic sa-i treaca buba...
si bolnaviorii sper sa se faca bine cat mai repede...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
adrianaBuc spune:
salutari
de bine ca ma bucuram ca Rebe a dormit super bine in ultimele nopti, aseara mi-a facut-o. Asa ca sunt cam obosita azi, si am de lucruuuuuu - valeo! Saptamana asta e crancena! Pupicei la delfinasi bolnaviori (Uf! si inca nu a inceput sezonul racelilor) si cascadori.
Edit: mai bine aveam ponei sau cal, ca vad ca la Pensiunea aia e mai ieftin decat la padocul unde o am eu pe ISha ![]()
![]()
![]()
![]()
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta ![]()
19+
carla_2008 spune:
Neata fete dragi,
of asa ma enerveaza ca nu apuc sa intru mai des,sa va citesc. picii mei umbla,alearga prin casa,Mateo f bine,Carla mai timida.Nu mai am timp de NIMIC!
Cris,Vladut umbla?
avem de cateva zile un rosu in gat f urat,dar fara febra,cu o tuse minunata, si muci multi. Ii tratez doar homeopat si asteptam sa treaca. Au luat de la Calin din pacate.
Oana bine ati revenit ,poze cu MATEI mai grasut ne arati?
nu am apucat sa citesc tot,doar putin.
incerc sa revin mai tarziu,ca e haos prin casa si trebuie sa fac curat
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana