Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

cred ca dureaza ceva ca sunt 99 de poze ( nu sunt mai multe pentru ca mi s-a descarcat aparatul )
Nu am facut nici o selectie ..le-am pus pe toate...Nu stiu daca sunt toate reusite

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Gata am aparut si eu.Am culcat copilul cu putina intarziere pt ca am ajuns putin mai tarziu acasa(pe la 21.00) desi de la intalneala am plecat de la 19.30 a mai intervenit ceva.
Deci impresii de la intalneala(dovezi n-am pt ca eu nu mai stiu pe unde am aparatul foto sper sa il mai gasesc pe undeva prin casa) :
-mamicile super de treaba.Crispro e o slaba sa nu o credeti cand spune altfel.Vladut cand era zambaret,cand se ascundea asa timid pe dupa tati,mami sau buni;si el chiar merge bine,cu hamul pus dar doar pt siguranta mamei.
Iuliana desi zicea ca e mai relaxata,tot timpul cu ochii pe Tudor, care merge asa bine.Tudor un nazdravan care umbla peste tot fara griji,fii-mea cand il vedea ca se joaca cu nisipul il imita si facea tot ce vedea la el--mai putin faza cu mersul--nu vrea si pace ,e o fricoasa fara pereche.Are echilibru,dar daca o las de mana sta pe loc.
Cristina si cu mine ne plangeam ca vrem ca si copii nostri sa umble precum Tudor ,dar Iuliana ne zicea sa avem grija ce ne dorim,ca dupa ce umbla singuri tot timpul trebuie sa alergam dupa ei,acum inca sunt langa noi,de manuta.
Despre fii-mea sa va zic ca a fost tot timpul zambareata,desi a facut o "criza" si imi dadea palme cand am luat-o de la joaca pt ca trebuia sa plecam.La final l-a pupat pe Tudor,Vladut nu a vrut sa fie pupat.
Ne-a facut placere sa va vedem fetelor(si baietilor bineinteles).

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

am facut gomboti...au iesit bestial
asa ca va ofer si voua, acum seara ca se depune cel mai bine

Paula, nu am uitat dar mi se inchid ochii, vorbim maine la amiaza cand dorm copiii

somn usor!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

MI Constanta

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Tare bine au iesit pozele
S-au incarcat si cele de pe contul comun dar nu stiu cum sa fac sa pun link...sau intra fiecare si le vede....Este albumul intalnite Constanta

Mergi la inceput

si acum declar oficial ca voi intra la dieta ...Cu alaptatul suntem pe terminate deci..nu mai am nici o scuza!
Nu stiu daca de maine dar de luni sigur...O sa va tin la curent ..daca nu voi fi prea nervoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am vazut si eu pozele din contul comun, ca eram nerabdatoare. Foarte faine! Multumim, Iuliana! Tare mi-a placut intalnirea, m-am simtit bine cu voi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:

MI Constanta

Tare bine au iesit pozele
S-au incarcat si cele de pe contul comun dar nu stiu cum sa fac sa pun link...sau intra fiecare si le vede....Este albumul intalnite Constanta

le-am vazut!! pe cele de pe contul comun le-am vazut pe masura ce se incarcau . tare faine au iesit , ma bucur ca v-ati intalnit si v-ati simtit bine

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Citat:

Am vazut si eu pozele din contul comun, ca eram nerabdatoare. Foarte faine! Multumim, Iuliana! Tare mi-a placut intalnirea, m-am simtit bine cu voi!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

si noua ne-a placut intalnirea si speram ca se va mai repeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Superbe poze, minunati copii
Ar fi trebuit sa venim si noi.

Mergi la inceput