Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

tu fete, am fost la intalnire! Ce faini delfinasi am cunoscut! SI niste mamici superbe!

Intai m-am intalnit cu Iuliana si Tudor, Doamne ce ochi are Tudor, e tare scump! Nu sta o clipa locului, e un explorator fara teama, umbla perfect, stie sa cada frumos. Ba stie si sa sara pe geam.

Apoi am intalnit-o pe Elena (Rubia) si Tania. O minune de fetita, foarte sociabila, zambareata, stie sa pozeze. Cum ii arati aparatul cum zambeste cu toti dintii.

Vlad al meu, rusinos, dupa picioarele mele, ale lui tata-so sau ale bunicii. Cum se uita cineva la el, sau ii vorbea, cum se ascundea. Nu a vrut sa socializeze. No, ce sa zic, asa e el...

Poze pun acum pe picasa, am 102 poze, dar probabil se vor incarca la Sf. Asteapta. Daca stiti vreo solutie de incarcat rapid, pls spuneti-mi.

Mai revin.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Gata intalnirea de la mare!!!!!
Cristina e o fumoasa si o slabatura ..dar stiati deja asta...Sunt o familie frumoasa iar mamica ei este o bunica tanara si frumoasa si foarte atenta cu Vladut...Valdut ..un dulce dar ii pune la treaba pe fiecare dintre ei...Cand vrea la mama, cand cu tata cand il plimba buni este in centrul atentiei in permanenta...Stie sa mearga dar cu siguranta mamica lui nu are curaj sa il lase sa isi faca rodajul de busituri .
Rubia este si ea o frumoasa si o slaba iar minunea mica Tania este o vedeta Rade la blitz....este o artista....Vroia sa vada tot ce face nazdravanul meu si evident ca vroia si ea sa incerce...
Sa nu va zic ca la plecare s-a luat in brate cu Tudor si s-au pupat mai bine zis l-a pupat zdravan pe Tudor al meu....

Iar despte nazdravanul meu ce sa va zic ca a fost un titirez...intr-o continua miscare si asa le invidiam pe fete cu copii lor cuminti si care stateau pe langa ele......Al meu ...ca sa fie seara completa a intrat intr-o casuta de joaca...pe geam evident cu o rostogolire de rigoare..pe spate...Poate ca fetele cred ca sunt o mama denaturata ca tare calma am fost dar am vazut ca nu s-a lovit si el era tare relaxat asa ca l-am lasat sa isi continue drumul

Din pacate Puiutz nu a mai reusit sa vina dar poate vom face cumva sa ne intalnim noi cele din Constanta.....

Rubia..cu siguranta noi ne mai intalnim caci primul sarut nu se uita niciodata

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

cristina serban, multi ani fericiti si plini de intelegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Poze pun acum pe picasa, am 102 poze, dar probabil se vor incarca la Sf. Asteapta. Daca stiti vreo solutie de incarcat rapid, pls spuneti-mi.

abia astept sa vad pozele! eu le incarc direct cu programul Picasa, merge destul de repede...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La mine tot greu merge, si cu Picasa direct. Mai ales ca folosesc telefonul pt net acum. S-au incarcat vreo 20 pana acum.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

La mine tot greu merge, si cu Picasa direct. Mai ales ca folosesc telefonul pt net acum. S-au incarcat vreo 20 pana acum.

nu-i bai, avem rabdare. dar sa nu uiti sa faci albumul public

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

ma fetelor mie maicamea nu mi-a dat nici un ulei (decat d-ala de floarea soarelui) si tot sunt desteapta :)) asa sunt eu ce sa fac?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Stiu, nici mie. Dar as vrea sa fiu cu inima impacata ca am incercat tot ce e posibil si imposibil ca sa scapam de implant

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

ma fetelor mie maicamea nu mi-a dat nici un ulei (decat d-ala de floarea soarelui) si tot sunt desteapta :)) asa sunt eu ce sa fac?

Stiu, nici mie. Dar as vrea sa fiu cu inima impacata ca am incercat tot ce e posibil si imposibil ca sa scapam de implant

crissy, trebuia sa raspunzi: "Stiu, si eu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Crissy tu stii ca eu glumesc. Eu sper din suflet sa scapati de implant. Si cred ca o sa fie bine bea.
Astept pozeeee

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

am incarcat si eu bateria aparatului si descarc pozele...Le pun pe contul comun delfinasi

Mergi la inceput