FIV Dr dragos albu 42

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ralu dar nu vrem sa bulversam pe nimeni, doar am subliniat de ex de maretele cunostinte in ale fivului/ infertilitatii ale dnei Vaduva de ex, ca poate mai trimite vreun sms plin de intelesuri vreunei fete si atunci sa vezi bulversare pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ralu,fetele au luat decizia de a face FIV la ML in cunostinta de cauza...nu au decis sa faca Fiv acolo unde au nimerit cu "degetu pe harta",asa ca si-au asumat si "bunele si relele" ca sa zic asa.
ca noi toate, de fapt, ca nu exista clinica perfecta care sa multumeasca pe toata lumea...mereu vor fi discutii pro si contra despre orice clinica de FIV de pe lumea asta.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Adriana, da, asta e unul din subiecte, cu vaduva :) iar asta nu cred nici eu ca bulverseaza pe nimeni, si e bine de stiut ca daca apar prostii in sms, sa se apeleze direct la Albu

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Exact cum ai zis tu Samira, nu exista clinica perfecta ! Si fiecare stie ce a ales si de ce.
Si eu am nemultumirile mele, care se regasesc si la alte fete, si cand am avut ocazia am spus.
Eu m-am pus doar in locul Aristicai, si stiu ca nu m-am simtit bine deloc. Majoritatea fetelor i-au dat si mai multe motive de indoiala, si cred eu ca nu se simte deloc bine (sau cel putin eu in locul ei nu m-as simti deloc bine, ba chiar sa fiu in plin fiv si sa trec prin toate astea... mi-ar cadea moralul de tot ...)

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana,mie mi-ar place sa ne vedem oricum la un cafe.
oricum aristica noastra se alinta si se vrea curtata ca sa vina mai des la intalniri...nah ca ti-am zis-o aristico

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Pai am vreo 10 foliculi pe fiecare ovar - ce vad de pe eco.
estradiolul e 966 iar progesteronul 0,2.
L-am intrebat pe dl dr cum ma prezint si a zis ca bine.
Mi-a redus menopurul la una pe zi.

Deocamdata vreau sa pastrez un echilibru in starea mea de spirit. Nu ma hazardez de nici un fel. Si asta datorita fetelor care deja au trecut prin asa ceva si nu a fost o reusita (Maripet, Ralu... ).

Hai sa nu mai aruncam cu vorbe grele in oameni care fac minuni. Nu stim ce este acolo, nu suntem in pielea lor, nu lucram cu ei si nici in locul lor...(stiti cum e - sa arunce primul piatra care nu a gresit niciodata cu nimic).

Vreau si imi doresc doar rezultate pozitive.
Va pup fetele si am/ avem nevoie de incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

s-au incins spiritele, cu anumite variatii, nu e nici mai bine, nici mai rau decat la alte clinici si am ales in cunostinta de cauza; asta e, ne asumam; dar ne-am manifestat si noi ofurile sa ne mai treaca nervii

in provinta reusitelor, uneori au fost, alteori nu, nu cred ca tine numai de doctori; nu cred ca vom avea raspunsuri mereu de ce nu a mers, dar asta e incercati si sperati sa castigati ca sa zic asa, fiti optimiste, dar totusi eu zic sa nu exagerati nici cu optimisumul, mentineti si o doza realism, sansele sunt numai 30%, poate nu iese si ar fi bine sa nu fiti prea dezamagite dupa.

fetele mele cred ca sunt bine, am fost numai la un control, se mista mult, nu pot sa mai dorm pe nici o parte
nu cred ca am sa fac testul ala de toleranta la glucoza, l-a facut cineva? am cititi ca-ti dau ceva f dulce de baut si apoi iti iau sange la 1-2-3 ore, pai mor de plictiseala pe acolo

referitor la eco morfologica de trim III, nu cred ca o fac nici pe aia, ce rost mai are? Mi-am intrebat medicul de la Polizu si la o eco normala poate sa vada si el lungime, greutate din astea, iar celelalte eco au fost ok, deci a zis ca asta e optionala

plec si eu cateva zile la munte sapt viitoare, ultimul conecediu pe anul asta, ca pe urma nu cred ca am sa ma mai pot misca, am un burtoi, cica talie 105 cm ..hahahaha, talie, auzi

o seara buna si succes fetelor, incepe iar activitatea pe aici!

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

asa e...multe fete-paciente ale dr-lui A citesc acest forum....putine isi scriu povestea,impresiile....nu stiu daca e vb de curaj sau comoditate......pe mine ce m-a deranjat, legat de atitudinea dr A,este gestul dansului dupa histeroscopie.....schema de FIV mi-a dat-o asistenta manager Fiv......recunosc ca mi-a detaliat-o,pe zile,cine anume imi va face ecografiile,etc.....mi-a zis s-o sun daca am nevoie sau nu inteleg ceva......mi s-a parut chiar comunicativa......mi-as fi dorit insa ca dansul sa stea de vb cu mine.....in conditiile in care nu mai avea alta treaba la clinica(discutie auzita de mine).Recunosc ca si mie mi s-a parut un pic "ametit"....si-asa se intampla cu doctorii renumiti,nu-si mai dau interesul.....habar nu am,sunt intr-o ceata totala.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Aaaa, am uitat sa va spun...sunt toata numai calduri, bufeuri, nervi si cel mai cel, parturi
Deci fetelor nu mai pot...astia de la gaze sunt mici copii pe langa mine. Fac ce fac si mai scap una
Si acum, ca sa nu fie doar atat si pt ca au proteine vegetale (asa am citit undeva) am facut si fasole cu carnati...daca-i bal, pai bal sa fie!!!!

PS - sper sa nu scap vreuna la punctie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

hahhaha,ce-am ras de la gazele tale bccami
ei dc scapi asta e, tu oricum dormi la punctie, ce nu stii nu-ti face rau

si eu eram numai nervi in perioada aia si pana am aflat rezultatul as fi batut pe cineva

27+ cu

Mergi la inceput