Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***
Raspunsuri - Pagina 9
Bianca2503 spune:
Neata,
Ma enerveaza reclama cu flutrurele! Privit originalul:
http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
Este un film pe care ni l-a dat Pisigri acum ceva timp cand ne plangeam de copiii nostri. E frumoasa dar nu e originala.
Am fost aseara in centrul...dezastru, aglomeratie mai ceva ca la Belona in Eforie. Nu am stat decat 10 minute.
aris26 spune:
neata
hai ca v-am citit dupa mobil aseara si am incercat sa si raspund dar imi ia o veshnicie sa scriu.
ana - of, sa inteleg ca asta ne asteapta pe viitor. copii mai mari probleme mai mari
. bine ca s-a terminat cu bine...pacat de gogosile ramase nemancate...o inteleg pe fata![]()
niky - am inteles. pai la 22 de ani e normal, dar cred ca e util sa ai pe cineva langa tine. si noi ne gandisem la o varianta de genul asta prin 2008. intre timp am renuntat chiar si la menajera care venea o data de doua ori pe saptamana. e adevarat ca o am pe fata din fabrica si daca astept un musafir si e casa varza rau o chem un pic dar se misca atat de greu
si parca cu frica asa...in plus de asta este f prinsa si in fabrica toata ziua. peste program nu pot sa o tin ca are un sotz din filme de groaza care o agreseza fizic mai mereu(v-am mai povestit eu...tare mila imi e de ea).
daca ne mai linistim financiar o sa trebuiasca totusi sa imi caut un ajutor din iarna, fie pt curatenie sau pt copil. oricum pe amandoua nu pot sa le fac, mai ales ca am si o "bucatica" de casa.
nu am robotul asta de care spui tu, la noi cel mai mic robot are vreo 100kg
.
olga -
mi-am impus de mult, inca dinainte de a avea copil ca nu o sa fiu genul care sa nu-i raspund la intrebari pt ca sunt convinsa ca asa invata. e adevarat ca a avut cam 2 sapt oribile in care scopul intrebarii de ce cred ca era mai mut pt dezvoltarea limbajului. pt ca il interesa neaparat raspunsul dar ii placea sa repete dupa mine raspunsul. ceva de genul: de ce mergem la magazin? pentru ca trebuie sa cumparat ceva de mancare! pentru ca trebuie sa cumparam ceva de mancare?de ce? pentru ca nu mai avem nimic in frigider si o sa ni se faca foame. pentru ca nu mai avem nimic de mancare in frigider si o sa ni se faca foame? de ce?
si tot asa pana la exasperare
nici la noi in familie nu e cu mult diferit. eu sunt aia cu rabdarea. nici ta-su si nici bunica-sa nu au nervii mei. la mine e si chestie de zodie, nu degeaba se zice ca daca ai o treaba foarte migaloasa de facut da-o unui scorpion si o va duce la bun sfarsit cu placere.
aaaaahahahhahha discutie intre al meu si bunica-sa in momentul asta: el: s-a dus la padure ca sa culeaga niste floricele! bunica: da?! cine? el: cucul meu!
poate ma incumet si eu sa vin in orash diseara. aseara am facut o mare excursie in auchan
si mi s-a parut ca am urcat pe munte. de la prostiile astea de pastile pt contractii am palpitatii si nu pot merge decat cu viteza melcului. mi se parea aseara ca maica-mea la 65 de ani fuge in loc sa mearga. am certat-o de 10 ori sa nu mai alerge asa ca eu nu mai pot
.
mai nasol e ca azi noapte s-a spart o teava in fabrica si acum nu am nici in casa apa calda
ash fi vrut sa ma vopsesc dar se pare ca nici macar un dus nu pot face ...ce sa mai vorbesc de vopsit si alte alea.
cu impacatul tata-copil am avut si noi o perioada proasta. dar cum ma stiti am discutat problema. cu sotul bineinteles ca doar el e adultul si am depasit furtuna. am totusi noroc cu un sotz care este f convins de intelepciunea mea mareata si daca stii cum sa il iei si sa-i explici primeste mesajul. incercati si voi sa-i explicat partenerului de unde vin reactiile celui mic, ce gandeste, ce simte si s-ar putea sa aveti o surpriza. chiar daca pe moment nu recunoaste ca aveti dreptate incet incet prin dovezi o sa vada ca aveti dreptate
mama de
mic +
aris26 spune:
kea - bine ati revenit acasa. adaptare usoara. eu cred ca e normal ce se intampla cu cel mare si sincer cred ca e cel mai bine asa. de fapt asta se recomanda si in carti, ca tatal sa il preia pe cel mare, daca e baiat cu atat mai bine, sa plece cu el in orash ca barbatii, sa faca chestii impreuna ca barbatii. se pare ca baiatul tau stie instinctiv ce are de facut pt a se proteja emotional si a depasii cu brio perioada de adaptare initiala.
sper sa fiu si eu peste doua luni asat atre la practica ca si la teorie acuma![]()
mama de
mic +
aris26 spune:
hahahha bianca si eu tot varianta asta o stiam de foarte multi ani, dar am zis sa nu spun nimic ca devin ca ala din filmul "mu big fat greek wedding" care sustinea ca totul vine din greaca![]()
asa deci cu centrul vechi. ok..m-am potolit. numai balamuc nu imi trebuie mie acum, te pomenesti ca mai trebuie sa fug si dupa copil prin multime...ia lasa
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Neata, Ma enerveaza reclama cu flutrurele! Privit originalul: http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o Este un film pe care ni l-a dat Pisigri acum ceva timp cand ne plangeam de copiii nostri. E frumoasa dar nu e originala. Am fost aseara in centrul...dezastru, aglomeratie mai ceva ca la Belona in Eforie. Nu am stat decat 10 minute. |
mama de
mic +
aris26 spune:
dar sa stii ca asta nu inseamna ca nu e originala. totusi cosmote e companie greceasca si directorul de marketing e grec, poate l-a impresionat pe el si a facut varinata pt romania. multe reclame ale lor sunt copii fidele ale celor din grecia. na ies si ei mai ieftin
mama de
mic +
chatonel spune:
Neata tufete ![]()
io transpir de zor si raceala asta inca nu m-a lasat
Spatele e mai binisor, dar nu indraznesc sa zic sa e bine, ca sa nu-mi intepeneasca iara ![]()
Kea, bine te-ai intors
Nu stiu sa-ti spun sfaturi dar nu cred sa fie rau ca keutu e mai mult pe capul lui taca-sau, poate ca il simte mai disponibil??!!
Dodo, merci ![]()

aris26 spune:
chato - pai..na...la atatea schimbari de temperaturi i-a ajuns si corpului tau. ce iei de raceala?
mama de
mic +
aris26 spune:
chato - zgarcita cu pozele. mai vrem!
ce a zis sotul tau de romanica? asa cum arata in pozele voastre e chiar frumoasa![]()
domnishoara tot dulce cu mutra ei serioasa, se pare ca i-a placut la gradi dar nu la fel de mult ca in lighean![]()
mama de
mic +
bebe_shtrumf spune:
Salut!
dupe neste nunta merge niste cafelutza, nu?

pey foarte frumoasa Izia, putine poze si ligheanul era de calitate
ce tare!
Olga da cum sa nu, credeai ca te enervezi numai tu?!pey lasa ca mai suntem p-aici cateva, nu esti singura nu nu;eu tot timpul treb sa-l conving intai pe d-l si apoi copilul; si asa Ari am intreaba de ce si tra la la, am zis fara sa vreau "ce mama dracu" de cateva ori si a zis si ea :"am agiuns acasa ce mama dacu!", apoi a inteles ca e gresit si nu e bine, si acum zice "de cce dice tati dacu?" de nebun, apoi zic "a gresit" si se opreste din intrebat.![]()
Aris sa ne inveti niste tactici usoare de intors barbatii inspre ideile noastre pamantene, ca eu inca mai cred ca ei vin de pe Marte, bine barbatii din viata mea, nu dati cu rosii
n-am baut aseara niciun alcohol, ca am condus...naspa, recuperez eu azi, una bere neagra!
ce de noutati si anunturi la nunta:
1. cei mai buni rpieteni se prega de barza, au o fetita de seama cu Ari, deic au demarat bine proiectul II!
2. O cerere in casatorie cu flori ingenunchere si inel, a lasat-o masca pe fata, se cunosteau de 1 an solo(apropo de ce vb ca gen reclama "sa-i lasam sa se mai cunoasca!"
toti stiau numai ea nu
, tremura mititica, apoi am zis in gand "saraca nu stie ce o asteapta"

gata, vreau la sv, ma plictisesc acasa
pe buneeeee(
astept sa-mi recuperez copilul
)
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
ramona7575 spune:
Am vazut si eu la tv.clipul respectiv si m-a impresionat 
Olga- am vazut pozele de la nunta , voi parca sunteti nascuti sa fiti nasi, frumosi foc, la fel si finoo.. o gasca pe cinste...
Chato- frumoase pozele din romania noastra
dodo - inteligenta explicatie i-ai dat fratiorului, merita retinuta 

Eu am vazut ieri un film impresionant, merita vazut in timp de dorm bobocii nostri : "Floarea desertului" ... cred ca il gasiti online (eu l-am descarcat cu torrent)
O duminica frumoasa !!!