Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***
Raspunsuri - Pagina 19
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Vladimir:"Bianca, eu dau tonul! Canta! Eu: ce sa cant? V: Taranul e pe camp (incepe el o lalaiala) eu: taranul e pe camp, ura drguta mea bla bla V: Mai tare, Bianca! Sa te auda si Simona! (educatoarea lui) |

si inca-s prea putini razaciosi...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
olishka spune:
| citat din mesajul lui Anaan Si, chiar, tufete, vreau sa va propun o tema de discutie: Ce v-ati propus, dar nu ati (mai) pus in practica in ceea ce priveste cresterea copilului (si educarea lui, evident)? |
Anaan o sa ma gandesc. Deocamdata nu-mi vine in minte decat asta cu gradinita intr-o limba straina. Imi pare rau ca nu l-am dat de la inceput. Si imi pare rau ca nu am vorbit de mic cu el in rusa.
Olga, mamica lui David iepurasul

si
17+
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Si, chiar, tufete, vreau sa va propun o tema de discutie: Ce v-ati propus, dar nu ati (mai) pus in practica in ceea ce priveste cresterea copilului (si educarea lui, evident)? |
Pai pana cum nu cred ca a fost ceva ce sa nu ii pot da lui Vladimri daca mi-a cerut sau daca mi-am propus.
Cioara din m ine e convinsa ca ca al meu nu exista si ca e minunat si ca am facut bine ce am facut pana acum. Adica nu am avut un tipar de crestere, io am fost si putin inconstienta cand am facut copilul (zic eu) si m-am lasat dusa de val si am ascultat mesajele pe care mi le-a transmis.
Imi propuneam eu in sarcina ca "nu os a fac si nu o sa dreg, ca nu o sa il rasfat, ca nu o sa ii dau tzatza laprogram" and so on, dar seful a avut alte planuri si seful e sef...am ascultat de el.
ma bucur ca nu am fost stresata si ca l-am tratat ca pe un egal, ca la 3 saptamani nu mi-a fost frica sa plec cu el in BUlgaria, ca la 3 luni nu mi-a fost teama sa merg la mare la cort (la VAdu) sau la 6 luni cu masina pe munte, la 8 luni in Germania si tot asa.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui olishka Intrebare: bea vreunul dintre ghiocei lapte de capra? Eu i-am cumparat lui David si mi l-a scuipat cu mare scarba. L-am gustat si eu si taica-su si nu ne-a fost bine deloc. Mie una mi-a venit sa vomit. Nu stiu cui ar putea sa-i placa asa ceva... ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 17+ |
Io nu beau altceva decat de vaca si pe considerentul asta tot de vaca i-am dat si lui Vladimir.
Poate Ada sa fi incercat de capra...
olishka spune:
| citat din mesajul lui Floric Oli, Rares a consumat lapte de capra, pe la inceputurile epocii laptelui (dupa intarcare). I-a placut. Dar lui ce nu-i place...Am baut si eu la acel moment si nu mi s-a parut chiar bleah...Acu poate tie ti se trage si de la sarcina sau poate chiar o fi mancat capra ceva stricat Acu, nu mai am de unde sa iau lapte de capra. Caci atunci aveam capra cunoscuta, nu luam de la magazin. Multumesc tare mult de aprecieri. Chiar seamana RAres cu taica-su? MA apuc eu de treaba sa imi fac o fata sa semene cu mine.Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Eu am luat laptele din supemarket si am mai si dat o gramada de bani pe el. Cam de 3 ori mai scump decat laptele normal. Prima oara m-am uitat sa nu fie expirat, dar in nici un caz nu este. L-a gustat si mama si a zis ca asa are gustul. Dar nu cred ca de la sarcina mi se trage, caci l-a scuipat imediat si Cristi si David
O sa incerc sa i-l dau cu cereale.Olga, mamica lui David iepurasul

si
17+
Bianca2503 spune:
Daca si capra pute ca oaia e cam clar.
Adica mie nu imi plac lactatele de oaie. Au mirosul ala greu pe care il poarta si ciobanii:)).
Daca si capra se situeaza pe aceeasi pozitie din punctul asta de vedere, bleah.
Sa va zic un banc:
Un arab pe aeroport:
Name?
Abdul AlRazhib.
Sex?
Three to five times a week.
No, no, I mean male or female.
Yes, male, female, sometimes camel.
Holy cow!
Yes, cow, dog, even sheep.
But isnt that hostile?
Horse style, doggy style, any style!
Oh dear!
No, no, deer run to fast! ! !
Monnvas spune:
ANA, cand a zis Anca asa io m-am gandit la Gina, cand ne-a dat ea prima oara linkul la attachmentparenting.ro si noi am sarit in gasca pe ea, ni se parea totul exagerat. Si dup-aia am ajuns mai toate fane
Deci avem si noi, probabil, aceeasi calitate ca plozii: invatam din experienta si mai ales cand ne dam cu capul de pragul de sus.
Fiu-meu mai devreme imi zice sa fac nush ce, "ca ma supar si plec la buni si la bunu".![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Daca si capra pute ca oaia e cam clar. Adica mie nu imi plac lactatele de oaie. Au mirosul ala greu pe care il poarta si ciobanii:)). Daca si capra se situeaza pe aceeasi pozitie din punctul asta de vedere, bleah. Sa va zic un banc: Un arab pe aeroport: Name? Abdul AlRazhib. Sex? Three to five times a week. No, no, I mean male or female. Yes, male, female, sometimes camel. Holy cow! Yes, cow, dog, even sheep. But isnt that hostile? Horse style, doggy style, any style! Oh dear! No, no, deer run to fast! ! ! |

Capra nu pute ca oaia, pute ca... capra
Da, laptele de capra are un iz anume, io oricum nu sufar laptele de nicio culoare, dar ala de capra are un gust ciudat.
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Bianca, mai lasa feisbucu' ala 
CRISTIAN (7.03.2009)

MA apuc eu de treaba sa imi fac o fata sa semene cu mine.