Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***
Raspunsuri - Pagina 17
anca_nicolae spune:
Ce tare, Monnnnn!!!!
Cand am scris mai sus despre Chato, am avut instant in minte sa scriu despre tine, legat de cum te-a descris ea si cum ai raspuns tu, ca nuu, ca esti "bleaga". Si eu chiar voiam sa scriu ca stiu ca ai mai zis asta, insa NU este deloc asa, esti extrem [!!!] de agera in gandire. Si acum, fix tu sa scrii simultan cu mine. 
Si sper ca doar ai glumit cu "ce ai retinut", Flash Forward. Pentru ca, EXACT asa trebuia citit tot. De jos in sus 

.
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
Floric spune:
Anca, au venit vorbele tale, caracterizarea ta in putin cuvinte cum nu se poate mai bine. Sunt intr-un moment in care trebuie sa ma pregatesc pentru un castig sau un esec. Din superstitie nu pot spune mai mult. Evident ca eu imi doresc castigul si muncesc cat pot de mult pt asta insa dintr-o lupta sunt doua posibilitati de iesire: invingator sau invins.
Te rog din suflet daca crezi ca e bine sa iei o pauza, fa-o. Noi te asteptam. Merita asteptarea ta. De fiecare data am citit mesajele cu sufletul la gura si fie m-am distrat, fie am ridicat din spranceana, fie am invatat. Daca te-am starnit cu acestea, te astept cu relatari dintre cele mai diverse.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
anca_nicolae spune:
Floric, ma bucur pt relationare! 
Dar eu nu am zis ca iau o pauza in sensul "clasic", de silentio stampa, cum au facut alte fete, nuuuu, ci doar o pauza in subiectul "cresterea copiilor" [desi stiu, chiar la acest forum suntem, despre copii
]. In rest.., scriu, scriu, cu mare placere, am multe de zis, de exemplu, nu stiam ca la Flash Forward sunt serii, dar pot pove la ce episod suntem :).
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Tocmai ma delectam cu pozele lui novus de la Moeciu, in formatul cu mai multe poze per cadru. Copii frumosi, floricele, decor natural, mersul de sambata pe straduta catre restaurant, deodata il vad pe bb3 de mana cu ma-sa, zic maaaama, parca am mai slabit, chiar arat inalta si subtirica, ia sa vad mai de-aproape si fatza, sa vad dc si acolo arat bine, sa imi salvez poza. Dau click. Era Aris
. Vitamina e cel de-al doilea copil mai negrutz. El, bb3 si injineru'. So, bine macar ca nu m-am intors acasa cu alt copil, el sa strige de zor [ca deh, vitamina vorbeste]: :vreau la maaammaaa" si eu sa-i zic [normal, tipand si smucindu-l
]: treci cu ma-ta in C3, ce tot faci scandal... 
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
Floric spune:
Pentru doritori
http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Cristiana%20Botez/
pozele de la botez. Nu stiu de ce dar de ceva vreme imi incarca pozele de la coada la cap. Veti intelege voi ordinea evenimentului.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Anca, esti tare ...daca nici pe tine nu te mai recunosti, dar copilul...Statistic aveai copil, veneai cu unul mic si negru acasa, ca nu era si al tau, nu era doar treaba ta![]()
Poze Raru
Poze noi
olishka spune:
Salutare!!!
In primul rand vreau s-o felicit pe Anaan pentru baietelul ei cuminte
Andrei m-a dat pe spate, sincer
Bravo!!!
Am vazut poze de la Moeciu (si mi s-a facut dor de gasca) si am savurat pozele Pisicii. Frumoase tare sunteti fetelor
Vladimir ca de obicei m-a binedispus.
Novus felicitari si tie pentru o fetita atat de intelegatoare. Eu te admir ca ai reusit sa alaptezi pana acum si te admiri ca ai si regrete. Eu in ultima perioada abia asteptam sa scap de alaptat, desi mi-a placut perioada. Dar dupa aceea parca m-am simtit mult mai bine, mai libera...Dar si cu al doilea, bineinteles, o sa alaptez cat de mult voi putea. Bebe este pe primul loc.
Astazi l-am dus si eu pe David la gradi. Doamna dr zice ca nu reuseste nicodata sa-l controleze in gat, nas etc. Mi-ar fi placut sa-l consulte si pe el, caci daca este de stat acasa, eu il tin. Desi dupa aproape o luna de zile de stat cu el non-stop imi vine sa o iau pe campii 
Sa va povestesc ce afacere am facut astazi...mi-a inchiriat barbata-miu mobilierul de la David din camera, patutul, caruciorul si ceva jucarii pentru o filmare la o reclama. Mi-au cam facut baietii un pic de deranj, dar eu zic ca merita afacerea, am primit banuti frumosi
si maine mi le aduce acasa. Nu imi fac griji ca mi le strica caci le duc baietii nostri cu masina noastra si oricum este o firma serioasa care inchiriaza multe chestii de la noi. Mai ciudata a fost reactia lui David cand a ajuns acasa si si-a vazut camera pe jumatate goala
Dar i-am zis ca afcem un pic de curatenie si maine seara o sa fie totul la loc. N-a mai avut nici o treaba apoi. Ma gandeam ce se intampla daca aveam un copil ca Injineru care, din cate am inteles, este obsedat de ordinea lucrurilor (chiar, mai este?)
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
17+
Bianca2503 spune:
Vladimir:"Bianca, eu dau tonul! Canta!
Eu: ce sa cant?
V: Taranul e pe camp (incepe el o lalaiala)
eu: taranul e pe camp, ura drguta mea bla bla
V: Mai tare, Bianca! Sa te auda si Simona! (educatoarea lui)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Pentru doritori http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Cristiana%20Botez/ pozele de la botez. Nu stiu de ce dar de ceva vreme imi incarca pozele de la coada la cap. Veti intelege voi ordinea evenimentului. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Floric felicitari
Ati fost tare frumosi cu totii, iar tu ai fost tare sic cu palarioara! Finuta este tare frumusica si smotocibila. Abia astept sa-mi tin si eu bebicu in brate 

si
17+
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Vladimir:"Bianca, eu dau tonul! Canta! Eu: ce sa cant? V: Taranul e pe camp (incepe el o lalaiala) eu: taranul e pe camp, ura drguta mea bla bla V: Mai tare, Bianca! Sa te auda si Simona! (educatoarea lui) |

si
17+