Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***
Raspunsuri - Pagina 15
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Salutare! Hai sa va spun vestea cea mare: suntem gradinari si noi! Nu din dorinta mea, ci din aceea a copilului. Sambata ne-am intalnit intamplator cu doamna Liliana( tovarasa mea, stiti voi) si l-a intrebat daca nu vrea la gradinita, la copii. Cand a auzit de copii, imediat a spus "da", iar doamna m-a sfatuit sa-l duc sa se joace putin. Azi l-am dus sa vada ce e pe acolo, fara niciun gand serios, insa el s-a integrat rapid, mi-a zis "pa, mama" si cam asta a fost.Problema a aparut cand m-am dus sa-l iau, fiindca nu voia sa vina acasa, si atunci sa vedeti urlete . Pana la urma i-a dat doamna o jucarie, spunandu-i ca trebuie sa o aduca la noi acasa la culcare si maine sa o aduca, odihnita, inapoi si, cumva, cumva, am plecat. Cum am ajuns acasa, ne-a anuntat ca el maine merge la "mamaitza".Gradinita este foarte frumoasa, e in curtea scolii mele, asa ca pot sa dau o fuga imediat sa vad ce face, maine ii fac niste poze, ca azi nici macar pentru asta nu am fost pregatita. Despre doamna, ce sa zic?, doar stiti cat imi place de ea! |
Tu chiar ca esti cazul ideal.
io zic sa il lasi pe Andrei sa isi vada de viitorul lui, sa nu il programezi tu. Doar sa ai in grija sanatatea lui (recomand cu caldura sirop de echinaceea+propilis+vitamina C pentru cresterea imunitatii; nu e foarte bun la gust dar e eficient).
Gianina34 spune:
si noi am avut un wk super:
vineri noapte am reusit sa fac mancare asa ca am avut tot wk doar micsunica
sambata dimineata ne-am trezit devreme, am mancat repede si am plecat la ferma de animale, distrat, alergat, jucat, hranit iepurii pana nu au mai vrut deloc morcovi (noroc ca nu ne-au refuzat poneii ca altfel era jale mare); dupa-amiaza am fost in IOR unde ne-am alergat, jucat cu mingea, dansat la fanfara....
duminica am fost la teatru tandarica - mica sirena - incantare mare (norocul meu ca adaptasera piesa si toate au fost bune si frumoase , nimeni nu a murit/suferit) iar dupa-amiaza am cutreierat prin gradina botanica, am adunat castane, am hranit pestii, ratele si broastele testoase
concluzia e ca am avut 2 super-zile, nu ne-a stricat planurile otita care ne incearca
(maine mergem la dr sa aprofundam problema)
si speram ca totul sa ramana sub control sa ne putem face planuri de mare wk viitor
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Tu chiar ca esti cazul ideal. io zic sa il lasi pe Andrei sa isi vada de viitorul lui, sa nu il programezi tu. Doar sa ai in grija sanatatea lui (recomand cu caldura sirop de echinaceea+propilis+vitamina C pentru cresterea imunitatii; nu e foarte bun la gust dar e eficient). |
Cam asa m-am gandit si eu!
Bianca, siropul ala de echinaceea e de la o firma anume?Si cumpar separat cele trei ingrediente si le amestec sau solutia e gata mixata
Anaan spune:
Pisik, am admirat pozele! Frumosi mai sunteti voi!Mi-au placut mult alea cu Ana cu mustata de iaurt
si cele cu voi la botez.
Despre aranjamentele florale nici nu mai zic, esti tot mai priceputa si mai creativa pe zi ce trece.
Vazut si Vladimirescul toropit de gratareala!![]()
Novus, mi-o si imaginez pe ada explicand cum stau lucrurile cu tzitzi. eu am ajuns la concluzia ca, de multe ori, copiii astia sunt mai intelepti si mai cerebrali decat noi.
Olga, de-abia astept sa veniti la Deva si sa ne intalnim!
Gianina, Gigelica, sa va fie de bine distractia din week-end!
Gianina, tu cum iti dai seama ca are otita? Se plange ca o doare urechea?
Ina, ma bucur ca au decurs bine lucrurile cu tatal tau (asta uitasem sa zic ieri)!
Intreb si eu: ce o fi cu Pisigri???
Chatonel, sanatate! Pe mine m-a mai lasat durerea de gat, dar starea generala inca nu e chiar cea optima.
Anaan spune:
am scris ca porcu', dar ma scuzati voi: sunt cu copilul prin zona si mi-e lene sa mai editez.![]()
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Cam asa m-am gandit si eu! Bianca, siropul ala de echinaceea e de la o firma anume?Si cumpar separat cele trei ingrediente si le amestec sau solutia e gata mixata |
uite de care am luat eu.
http://www.alinan.ro/2/14/ Propolis_C_plus_Echinacea_Kids_sirop.html
costa vreo 18-20 de ron.
dar am vazut ca exista la DM tot felul de produse naturiste cu echinaceea (e chiar un pulverizator pentru gat pe baza de echinaceea-cam ca tantum verde si cica e foarte foarte bun).
Floric spune:
Andrei cred ca e cel mai docil ghiocel. Si pe mine m-a lasat fara replica. Cum adica...sa planga la sfarsit???? Va dati seama cati parinti ai dori reteta....
Sa va fie de bine si cat mai multe zile fara boli si muci.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
pupacim proaspatul gradinarel

anaan - trebuie sa mai dai odata de baut pentru asa eveniment![]()
siropul biancai il recomand si eu
daca tot am avut atatea peripetii, acum imi arata exact ce o doare
dupa ce sufla nasul cu putere, imi spune ca o doare urechea
sper ca pana maine sa nu-mi faca febra ca asta e semn rau
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
novus spune:
Anaan, super tare Andrei, imprevizibil si hotarat , imi place
!! asa adaptare mi-as dori si eu !!
Deci am ramas singurele casnice
?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

. Pana la urma i-a dat doamna o jucarie, spunandu-i ca trebuie sa o aduca la noi acasa la culcare si maine sa o aduca, odihnita, inapoi si, cumva, cumva, am plecat. Cum am ajuns acasa, ne-a anuntat ca el maine merge la "mamaitza".