Sfaturi,idei pentru schimbat garderoba....
Raspunsuri - Pagina 3

danat spune:
Aici un link, sunt multe episoade pe youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=xPv2O82r5RU

Cricor spune:
Luminita, dar tu o prietena buna care iti place cum se imbraca, nu ai? Mergi cu ea la cumparaturi. E mult mai usor sa fii cu cineva cu care sa te sfatuiesti.

Alex@Sara spune:
Hellou,tuturor .Scuze,ca nu am mai dat pe aici,dar sunt prinsa pana peste cap cu botezul
.Doar vreme de un shoping scurt si rapid mi-am rezervat ieri dimineata ca a stat socrella cu urlatoarea SRL=pitica Daria
Si intr-o ora jumate,am reusit performanta de a-mi cumpara un sacou,o pereche de pantaloni suuper,cum cautam demult,cu talia mai inalta,si o bluza trendy/flendy,gen fluture.Poate le fac poze luni,sa vi le arat,sa imi ziceti daca sa continui pe genul acesta au ba.Dimineata vreau neaparat sa fug sa imi iau si balerini,ca am vazut o pereche la care mi-a ramas gandul dar aveam deja prea multe bagaje(ca normal ca am facut cumparaturi si pentru restul familionului )
Va pupic si va astept la ajutor ,la pregatiri pt maine
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
10% reducere la ghiozdane,trolere si penare-superbe . ...

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara Hellou,tuturor ![]() ![]() ![]() Si intr-o ora jumate,am reusit performanta de a-mi cumpara un sacou,o pereche de pantaloni suuper,cum cautam demult,cu talia mai inalta,si o bluza trendy/flendy,gen fluture.Poate le fac poze luni,sa vi le arat,sa imi ziceti daca sa continui pe genul acesta au ba.Dimineata vreau neaparat sa fug sa imi iau si balerini,ca am vazut o pereche la care mi-a ramas gandul dar aveam deja prea multe bagaje(ca normal ca am facut cumparaturi si pentru restul familionului ![]() Va pupic si va astept la ajutor ,la pregatiri pt maine ![]() Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 10% reducere la ghiozdane,trolere si penare-superbe . ... |
auzi, dar sa le si porti, da?
le arunci pe restul!! nu cumva sa te intorci la vechituri, ca vin sa te scarman!

Alex@Sara spune:
cleo,mami..daca as fi 100% sigura ca vi si ma scarmeni,apoi nu as scapa nici macar de vre-o pereche de sosete ;-)
Poti fi sigura ca le port...sacoul il inaugurez maine,la botez,la Biserica,iar nadragii si bluza,la masa ..nu imi cere poze intolita cu ele,ca ies ca naiba in poze(adica chiar asa cum sunt
)

Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Fuste frumoase au la Promod, nu sunt tocmai ieftine dar la mine cel putin isi scot banii pt ca le port foarte, foarte mult. |
Smecheria cu Promod e asa: te duci si probezi in magazin ce iti place si apoi cand incepe nebunia reducerilor in primavara comanzi pe net. Daca se gasesc 3-4 prietene sa dea comanda comuna, transportul e ca si inexistent. In felul asta mi-am luat eu fuste cu 7e sau bluzite cu 5e.

Alex@Sara spune:
Am net,am net...dupa o saptamana si doua zile fara
Nu am reusit sa fac poze la tzoale,in schimb am mai facut niste achizitii,ca am facut o sedinta de shoping pt o verisoara de-a lui tati,care a avut majoratul.Mi-am gasit niste blugi cu talia inalta,de la MAC,la doar 75 lei,o bluzita care merge superla blugi,un plovaras super haios si un altul,pentru colanti si/sau blugi skinny....parca acum imi sar mai multe in ochi,cand merg la shoping.Am fost si in mal la H&m,dar zau daca mi- a placut ceva in mod deosebit,īncāt sa fiu tentata sa cumpar...si materialele super,mega proaste fatavde ce eram eu obisnuita cu tzoalele lor din Jermanica...Sper sa imi gasesc si un trenci mai misto,ca vazusem la Promod ceva ce mi-a placut,dar nu ma indur sa dau 230 lei pe el
.Cand voi avea PC- ul instalat,voi pune si pozele de la shopingareala,poate ma mai consiliati si cum sa le combin
am editat,ca aseara am scris de pe tableta si am scris ca naiba

XIO spune:
In primul rand cred ca ar trebui sa te gandesti la stilul pe care vrei sa il adopti si la cel pe care poti sa il adopti.
Spre exemplu, din Sex and the city care iti place cel mai mult si stilul careia crezi ca ai putea sa-l copiezi?
Asa e si la imbracaminte in mod normal, poate sa iti placa stilul goth dar sa nu il poti purta din cauza serviciului, prejudecatilor sau din cauza ca nu ai atitudinea potrivita.
Dupa ce iti gasesti cateva tipare iti poti cumpara haine ca sa le poti asorta in functie de tinute.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Androix spune:
Gand la gand! Vroiam sa caut subiectul asta sa scriu in el si cnad colo uite-l activ.
Ieri mi-am cumparat prima data un rand complet de haine ca pana acum luam doar piese separate si ma trezeam ca niciodata nu se potriveau intre ele. A fost prima data cand m-am uitat la niste piese pe care in mod normal le ocolesc din motive obiective: camasile din voal. Dar am o varsta si daca vreau sa schimb felul in care ma imbrac nu pot sa port exclusiv bumbac. Mi-am alcatuit o tinuta formata dintr-o bluza, o pereche de patnaloni si un cardigan in colturi care merg de minune si in plus se mai potrivesc cu inca alte doua trei piese pe care le aveam deja. M-am uitat si dupa o fusta s-o bag in combinatie dar nu am gasit nimic pe gustul meu. Si daca erau si bine facute imi luam si la un super pret o pereche de cizme din piele intoarsa de la humanic care erau la solduri dar cand le-am probat am inteles si de ce erau la solduri: cartonul care trebuia sa tina calcaiul rigid nu era lipit de piele si cand il incaltai calcai pe el si se aduna la spate, era foarte incomod. Dar mi-a ramas mintea la ele, erau superbe. Incepe sa-mi para rau, cu cat ma gandesc mai mult cu atat ma intreb de ce nu le-oi fi luat eu asa? Le aranjam la cizmarie...
Ei, or mai fi ocazii...
Luminita cu H&M te inteleg perfect! Nu e nici pe gustul meu. In afara de o geaca de blugi luata asta primavara chiar la deschidere si de cateva tricouri pentru mers la sala nu m-a incantat nimic. Mint. Erau ieri niste bluzite, de fapt maieuri ca erau fara maneci, dar nu am cumparat ca oricum erau si 90 de lei si macar nu erau pentru acum, mi s=a parut o investitie proasta daca era s-o fac acum.
Xio, prea complicat, mamica, ce zici tu acolosha. La mine e stilul liber, orice, chiar si banala pereche de blugi dar sa fie ingrijit, frumos accesorizata tinuta, ceva care s-o scoata din anonimat. Ce sex and the city??? Unde pusca mea sa port eu ca in sex and the city cand toate drumurile mele sunt gradi, acasa, piata, gradi, dansuri, gradi, parc, acasa, aikido, gradi, parc, cumparaturi, acasa, gradi etc... Dar chiar si asa m-am saturat sa arat ca si cand abia am sarit din treningul in care gateam si mi-am aruncat pe mine un tricou, o pereche de blugi si am tras adidasii in picioare.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

Alex@Sara spune:
Androix...felicitatiuni..cred ca ar trebui sa mergem impreuna la shoping ...sau mai bine,te voi invita la mine,la shoping,cam in 2-3 saptamani,asa(sper sa imi iasa pasenta
)
Acum,ca am citit de cardiganul in colturi,imi poti da un link,ceva,cu ce se aseamana? Ca si eu i-am luat majorei la care am fost sambata.o vesta de blanita artificiala,super,cu gulerul rasfrant si in fata in colturi,si in spate doar pana deasupra fundului si prinsa in spate cu un nasture maare de lemn...super,dar ma gandeam ca e pt tinerele doar.ca deh.,eu la 33 de ani ma consider baba