Prietene la bine si la greu - 136
Raspunsuri - Pagina 11
Cory_B spune:
Laura-alea sunt de fapt niste matanii..or something(i le-a luat soacra de la manastire)...dar el le zice "margele". Si vazandu-ma pe mine ca mai port diverse accesorii, zice "margelele lui mami" Ce fac piticii?
laviniablaga spune:
Neata fetelor, va citesc dar nu prea am multe de povestit!Imi astept sotul sa ajunga in tara la sfarsitul saptamanii asteia. AM nopti foarte obositoare, pentru ca nu pot dormi din cauza excesului de acid gastric, si de ieri am o durere groaznica in zona inghinala, la incheietura dintre piciorul stang si bazin. Abia pot sa merg. Maine plecam si noi la Reghin, sa pregatim casa pentru sosirea lui tati si al lui bebe.
Vazut filmulete, citit cam tot! Va pup si va doresc tuturor o zi frumoasa!
grigore_tina spune:
Buna ziua,
Va zic de la job.
De citit va citesc dar timp ioc.
La job suntem in plin audit pentru un produs nou care ne va aduce si un client nou.
De lucru e cu gramada.
Acasa,Geo e o papusa cuminte foc.
A inceput si tati serviciul si in ziua fara noi sta cu tataie,se duce si pe la mamaie unde se joaca cu verisoara.
E un copil extraordinar nici nu visam la asa ceva.Seara e putin intors cand ajung eu acasa.Vrea diverse lucruri pe care nu are voie sa le ia.Noaptea doarme bine.
Ieri a fost plecat cu sotul si cu socrul pana la 20.00 seara,asta de la 09.00 dimineata.A fost la rar si pe unde au mai avut ei treaba.S-a purtat exemplar.Seara a vrut sa doarma doar cu mine(daca lipsim mai mult unul dintre noi noaptea doarme cu respectivul,il tine bine in brate si nu il lasa sa plece).
Dana imi pare rau ca inca aveti probleme.Sunt sigura ca vei trece cu bine peste ele.
Smara e de groaza ce spui tu acolo.Bine ca sunteti ok.
Cam atat ca s-a dus pauza mea.
Va pupic si mie dor de voi(de o bancuta vorbareata).
sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!
cristina_boc spune:
Salutare,
Acum se vad bine efectele intarcarii, sau mai bine zis al adormitului la san: imi este tare greu sa-l culc pe Andrei. Seara e mai ok, ii citesc cate ceva din carti, si dupa minim o ora de foieli adoarme. Dar ziua, ma omoara. Nu are stare, nu vrea sa stea linistit nici in pat sa-i citesc, nici la TV (da, eu care uram privitul la tv, acum am incercat si asa). Partea proasta este ca nu vrea nici in brate, si uite asa dupa maraieli si un plans mai serios, tot in brate ajunge sa adoarma. Marti nu a vrut sa doarma deloc, mi-e frica sa nu se dezeobisnuiasca de somnul de la amiaza. Azi a stat linistit la povesti pana a baut o sticluta de ceai, dupa care a coborat din pat sa se joace. Pentru ca nu am vrut sa cobor din pat, sa ma joc cu el, s-a pus pe plans, l-am luat in brate si in 5 min dormea.
De obicei trezirile din timpul noptii se lasa cu plansete: nu vrea nimic, ceai/apa, se impinge daca il iau in brate, desi nu vrea nici jos, si uite asa dupa o tura de plans adoarme in brate (iar azinoapte au fost 3 treziri). Nu as vrea sa se invete culcat in brate.
M-am plans destul, vin cu intrebarea: cum adorm copiii vostri la somnul de amiaza?
magdaz_ina spune:
Copiii nostri se culca atunci cand le este somn, nu au un anume program.
Iarina, fiind mai mare, rareori mai doarme in timpul zilei.
Rares pana de curand dormea de doua ori in timpul zilei. Acum doarme o singura data, mai mult timp, de obicei dupaamiaza, fara a avea o anumita ora de culcare.
rares - clipe in spirala norocului
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Neata! Miany, cum e kk? a devenit roz? Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011) Firefly's shop BLOGUL MEU |
n-a fost niciunul roz,dar bifam 3 deja pe ziua de azi...ultimul ceva mai moale si cu un miros mai aparte...scz ptr. detalii..multumim de intrebare!!!
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_boc Salutare, M-am plans destul, vin cu intrebarea: cum adorm copiii vostri la somnul de amiaza? Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009 POZE |
in ultima vreme si David adoarme destul de greu ...si nu la aceleasi ore; ritualul nostru e cam asa: ne asezam in pat ,ii cant un cantecel-doua sau ne uitam pe carticele ,dupa care ii spun :somn usor,acum inchidem ochii,gurita si facem nani..de obicei,se mai foieste ceva vreme timp in care ma tot "provoaca",il ignor si la un moment dat se cuibareste langa mine si adoarme.....noi,ca si danut de Dymomo bifam si zile fara somn..
dymomo77 spune:
Miany tocmai am bifat doua zile la rand luni si marti asta in conditiile in care laptele de dimineata e mutat la pranz inainte de nani ca daca nu ar fi ala... adio somn.
Pirelia spune:
Si la noi este greu de convins sa-si faca somnul de pranz. Sunt momente in care ma ia Oana de mana si imi spune „nani" dar sunt momente in care Oana devine mai maraita o intreb daca vrea sa faca nani. Se foieste in pat, ma trage de par, dar adoarme relativ usor.
cristina_boc spune:
Miany, cam acelasi ritual il avem si noi, doar ca atunci cand se ridica din pat, musai sa ma ridic si eu. Ma plimba dintr-un pat in altul. Nici eu nu am o ora fixa de culcare, in general se vede pe el cand ii este somn: casca, se freaca la ochi, ceva mai marait etc. Daca nu reusesc sa-l culc la aceste semne ii "sare" somnul si nu mai doarme.
Pirelia, Andrei facea asa cand era alaptat. Ma lua de mana: "mami, nani pat, tzitzi". In 5 minute era gata.
Noapte buna tuturor!