Scolari de Iulie - August 2004 * 80
Raspunsuri - Pagina 5
g_ioana spune:
Neatzace bine ca este luni
Azi am realizat ce bine este sa ai uniforme de schimb si ce bine este sa ai scoala aproapecand cupilu era gata pregatit din cauza vitezei ne-am ciocnit si a varsat ceaiul pe easchimbat rapid,ajuns in careu dar doamna era de servici pe scoala asa ca au urcat ultimii,cu comentariile de rigoare"la ce m-ai trezit asa de dimineatza daca stau atat sa astept!"
hai sa avem o saptamana excelenta
roxanaz spune:
buna dimineata!
ia uite, incepe a doua saptamana de scoala. suntem nitel veterani...
Liliana, cred ca iti dai seama ca nici unul din noi nu poate sa bage in cap copilului ganduri ca il exmatriculeaza daca face ceva rau???? doar stiu cum este, ca e sensibil, ca se interiorizeaza.... nu-s chiar atat de inconstienta. este stilul lui.
Oliv ce ordine la Luca in camera!! . trebuia sa facem niste poze si in vara cand erau toti acolo??? super, imi place biroul!!!
Ioana hehehe, sigur, la ce o scoli devreme?
Carmen, zic si eu, ce uniforma frumoasa are Ilinca! nu e deloc de pension, imi place mult. mi-a placut "dimniata" hahahah
Andries, bine ca ati rezolvat-o cu teama de pauza. era clar ca il deranjeaza ceva pe Victor.. doar el e asa de curajos!
gata, la munca cu mine.
va doresc o saptamana usoara si plina de bucurii, pentru bobocei si pentru voi!
cristalina spune:
Neata!
Carmen, mi-a placut mobila! Sa stii ca nu mi se pare de pension sarafanul, pentru pension ar fi trebuit sa fie plisat, nu cu volane
Super super tema!
Olivia...intr-adevar wow!
Sa o stapaneasca sanatos, arata super!
Ioana, eu am cautat ca disperata coperti transparente si...n-am prea gasit...Am gasit ceva intre si intre, transparente cu flori roz (ca asa mult ne place sa fie roooz!)
Iti ziceam saptamana trecuta de saculetii aia...Nu e cazul sa-i cauti, sunt niste borsete cu kitty dar la un pret mult prea mare (ceva gen 40-50 de lei)
Ina, daca as fi avut posibilitatea as si dat-o pe Maria la scoala in limba germana! O sa-i prinda tare bine, chiar si asa pe stilul romanesc
Si as fi optat sa faca franceza a doua limba...ca meditatori de engleza se gasesc.
Ma duc pana acasa, Ioana a inceput a doua saptamana de gradinita cu ...o zi libera. Ne-au dat doamnele pauza azi, sa nu cumva sa se streseze parintii!
(azi am fost sa vizitez gradinita cealalta...mama, arata super! Dar tot am o strangere de inima, nu-mi prea vine sa mut copilul pentru ca s-a obisnuit foarte tare la actuala gradinita si-i place mult...)
Am emotii, e prima zi cu abecedar si carte de matematica!
Aseara Mariuca m-a intrebat "eu cate zile mai merg la scoala!?"
O zi exceptionala sa avem!
corianai spune:
Neata duamnele,
vazut pozele, tema Ilincai mi-a placut:)) si m-a mai calmat un pic, credeam ca in Ro nu e voie cu perlute d-astea ca pi la noi :))
Super camera lui Luca!
Io am tras mai mult de mine decat de Eva azi dimineata... nu stiu cum fac ca imi las toate trebile pt duminica, asa ca luni dimineata sunt mai rapusa ca oricand... tot zic ca o sa schimb planificarea si o tot lalai...
Pup, o saptamana buna, succesuri scolarilor ;)
szivarvany spune:
Mneazta si de la noi
azi mandra are: mate, abecedar, abecedar, desen
la extra s-a isncris la sah, iar
in timp ce mama`sa ii cauta sport
ea vrea si pictura , la chitara pica - 25 lei / ora nu am cum si este oleaca dezamagita, dar vom vedea ...
In rest in weekend am lenevit cat china, ce bine eee, Giulik a mesterit la biroul ei ceva carte cu zane
Copertile noastre sunt transparente la carti si caiete mari, cu printese sclipiricioase la romana si HannahM la mate
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
mitzura spune:
Buna dimineata
Trimis copilul 1 la scoala, copilul 2 la gradinita, noi la servici. Sunt suparata azi ca ajung tarziu acasa si nu pot sa vad de temele lui.
Ioana, are coperti transparente si am tot repetat manualele si caietele acasa, ca sa le stie. Problema nu e ca nu le-ar sti, ci ca se misca in reluare, pentru ca se gandeste la alte lucruri. Ii zic "Tudor, de ce nu esti atent la mine?" si-mi raspunde "Pentru ca sunt foarte absorbit de ceea ce fac", deci el e foarte atent, dar la ce vrea el.
Cristal, si eu am mutat-o la alta gradinita, cu aceleasi strangeri de inima ca isi facuse prietene la fosta gradinita. Dar am avut noroc ca la gradinita asta e mai frumos, au mai multe jucarii si n-a avut absolut nici o problema, nici macar intr-o singura zi nu m-a intrebat daca mai merge la cealalta gradinita, spre uimirea mea.
Roxi, si Tudor avea niste temeri ciudate despre scoala, pe care le-a aflat de la gradinita. Mi-a luat mult timp sa i le demontez.
Va pup si eu, ma duc la lucru.
szivarvany spune:
noi am avut o dimineata silentioasa si fff rapida, ca urmare a serii furtunoase deja eu m-am saturat sa ma aud, nu mai pot frate sa repet aceleasi kkturi, sunt plictisitoare si am o voce oribila cand strig
_
corianai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei deja eu m-am saturat sa ma aud, nu mai pot frate sa repet aceleasi kkturi, sunt plictisitoare si am o voce oribila cand strig |
Daria, te iubesc!! de ce n-oi fi io barbat sa viu sa te iau de nevasta???
szivarvany spune:
oh Corina
faza care ma extermina e ca si spun Giuli, fa rapid ce ai, ca apoi sa ai timp de lalaielile tale, sa iesim, sa tai hartii ca na, are si ea de lucru si tot taie, lipeste, coloreaza
dar fereasca sfantu` sa-i spui sa-si duca farfuria afara sau sa-si puna gunoaiele in cosuletul DE PE birou nu lasate alandala peste tot
dar cand o intreb nu te-ai saturat sa-mi auzi gura zice ca da, dar atunci dc nu evita
Ieri seara fu "fain" la 9,30 o intreb ti-e foame, NU, doar lapte. ii spun vezi ca ne punem la 10 fix la somn, sting tv, gata, servus.
La 10 fara 5 - mami, imi tre` sandwich A lalait-o cu sandwichu` si spalatu` pe dinti o juma` de ceas, asa ca am avertizat-o tare si raspicat ca dimineata nu astept si nu accept nicio vorba in plus
_
corianai spune:
Eee... pai astea sunt chestii tipice si pe Eva inainte de culcare o apuca toate alea, foame, sete... ar face orice si incearca cu treburi la care stie ca nu poti sa zici nu.
Mie mi-a placut enorm obiectivitatea/sinceritatea ta