Scolari de Iulie - August 2004 * 80

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Oh, Cristal, pupam fetele sa le treaca bubele

Si am gasit chitara pe okazii, multumita unei forumiste, la doar 99 lei, noua Asta e semn

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, andreea! sper ca esti bine, n-ai mai scris demult
cristal, of of, mai mai
fii`mea aseara, in timp ce ne uitam pe caiete cica "stai, ma duc la baie". stau, stau, vad ca nu mai vine, mac dupa ea si`o gasesc facind baloane in oglinda da` ca sa-i iasa luase sapun likid in gura;)) asta`i ultima gaselnita, alea dinainte erau sa puna apa in pasta de dinti si sa-si spele veceu cu peria in timp ce facea kk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

tare Ilinca!
Sa o aduci la mine ca sa facem impreuna experimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

oooh Cristal ce intamplare!!! bine ca e totul ok cu dintisorii.
Mitzu, eu as zice ca Ioana... cam exagereaza educatoarele!! adica asa din pripa ii iau pe copii??? nu e cam mult cam prea devreme?
Andries, ai gasit uniforma ptr azi? spor la munca si sa ti se mai imputineze task-urile.
nici la noi nu exista multitudinea de optionale de care zice Daria. in afara de engleza care se va face cu o profesoara din scoala (este si mamica de coleg de la noi), nu avem nimic.
Daria, bun semn!!!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Cristal, sa nu aiba urmari lovitura!

Carmen...tare Ilinca...

Mergi la inceput

la noi optional = engleza
restu` sunt extraurile care sigur se fac si la voi, imposibil sa nu fie in cadrul scolii !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da, si eu zic ca exagereaza dar ce sa fac. Ieri dupa sedinta am stat sa vorbesc cu ele, le-am intrebat asa pe ocolite cum s-a adaptat Mara, una peste alta din toata discutia a reiesit ca ea n-a fost atenta si de aceea a gresit la fise. Si sunt asa de intepate, mai ales una din ele, n-am vazut-o sa zambeasca, probabil asa o fi si cu copiii si de aceea receptioneaza ei mai tragic totul.

Cristal, urata intamplare, te sperii rau in astfel de momente.

Carmen, mortala Ilinca. Si ai mei sunt cu baloanele de cate ori se spala pe maini. Din fericire inca nu le-a venit ideea sa bage sapunul in gura.

Ioana, si eu la fel, cu studentii sunt miere, acasa imi mai pierd rabdarea. Da mi-am propus solemn ca acum la inceput sa iau totul foarte lejer, mai degraba ca o joaca, ca sa il atrag.

La noi la scoala se face engleza si dansuri de societate si la un moment dat vor face inot. In rest, incerc sa il dau la Palatul Copiilor, la teatru daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Daria ce bine ca ai gasit chitara, si eu as vrea sa faca Eva chitara dar aici se incepe la 9 ani abia. Sa ne tii la curent!
Cristal uff.. tare imi suna cunoscut, am avut si noi asa ceva in primavara. pup nazdravanele
Duamnele universitare io in locul vostru m-as descarca pe studenti ca aia sunt mari si duc
Eva acum vrea sa faca si dans la scoala, sunt niste fete din clasa a patra care danseaza foarte frumos si vor sa faca cu astea mici. ce drag mi-e de ele ca au initiative din astea La noi engleza e materie de studiu, deci nu se plateste, clubul de sah il tine profu de sport gratis, dansul va fi tot gratis, la flaut s-ar putea sa platesc ceva, deocamdata nu m-au anuntat... iar la tenis platesc 120 euro pe semestru. imi place ca nu face nimeni afaceri din activitatile copiilor Pranzul la scoala e gratis, platim doar la after 100 euro pe luna, si asta e in functie de venituri, sunt si unii care dau mai putin.

Mergi la inceput

ma mut in suedia

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

zi`mi si de minimu` pe economie ca sa ma impusc in cap o data si bine;))

Citat:
citat din mesajul lui corianai
La noi engleza e materie de studiu, deci nu se plateste, clubul de sah il tine profu de sport gratis, dansul va fi tot gratis, la flaut s-ar putea sa platesc ceva, deocamdata nu m-au anuntat... iar la tenis platesc 120 euro pe semestru. imi place ca nu face nimeni afaceri din activitatile copiilor Pranzul la scoala e gratis, platim doar la after 100 euro pe luna, si asta e in functie de venituri, sunt si unii care dau mai putin.

Mergi la inceput