Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(113)
Raspunsuri - Pagina 5
andreea_t spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maria26
pai daca stiu ce dureri sunt ... tot sper ca acum va fi mai usor... cand am fost la control, am ramas total dezamagita de conditii...nu am vazut decat cab de consultatii, dar era masa pe care abia am reusit sa ma urc... murdara... noroc ca e dr fff dragutza si s-a dus si a luat niste servetele mari pe care mi le-a pus acolo ca sa nu ma sez direct in mizeria aia... ma tot consolez ca stau putin ... cate paturi avea salonul in care ai stat? andreea multumesc pt incurajare.. poate nastem in acelasi timp :) 40+ cu Albert si mami de Andy 3 ani + |
cu drag Maria Si mie mi-e teama, dar incerc sa ma gandesc la momentele de dupa si sa indepartez gandurile rele.
40+ Doamne iti multumim!
michella78 spune:
oana
pregatim agitatele. decat cu asemenea colege in salon, mai bine nasti de maine!
maria, andreea mai e putin. nu stiu de ce, dar cred ca si eu ajung ca voi, la semnatura de 40+ , nu mi se pare deloc hotarat sa iasa curand bebelinul meu. chiar sunt curioasa ce imi spune duminica la control. oricum, de acum, schimbare de semnatura 39+ . bebe sa fie sanatos, asta ne rugam cu totii.
pupam bebei, mamici si burtici!
michella mami de Teodora si 38+cu
MARINAENACHE spune:
buna seara mamici si burticutze... Felicitari mamicilor care tocmai au dat nastere Ingerashilor sanatate si mult noroc.
Eu tocmai ce am fst la eco totul este mai mult decat bn mai avem 2 sapt si gata ne vd piticeii. Am fst si la consultul preanestezic si am optat pt rahianestezie am inteles k deja la 2 ore ar trebui sa imi revin si o sa imi aduca bebei am emotii mariiiii, joi este ultima vizita la consultatie si apoi pe 28 sept gt...
Va pupam si somnic linistit pt bebei si mamici
33+ Unde.s 2 puterea creste CEZARIANA 28.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
Kora_B spune:
Neatsa, fetelor!
Scot iar motsatele la antrenament
Marina,ai fost si la discutia cu neonatologul? Tb facuta inainte de nastere, sa aiba idee cat de cat la ce bb sa astepte
Se pare ca nu ne mai intalnim la spital, intrucat mie mi-a mutat ceza pe 21spet, ora 10.00. Luni seara ma duc iar la control, sper sa nu schimbe iar data ca sunt cu nervii franjuri la cate mutari si permutari au fost
Citat: |
citat din mesajul lui MARINAENACHE [br Eu tocmai ce am fst la eco totul este mai mult decat bn mai avem 2 sapt si gata ne vd piticeii. Am fst si la consultul preanestezic si am optat pt rahianestezie am inteles k deja la 2 ore ar trebui sa imi revin si o sa imi aduca bebei Va pupam si somnic linistit pt bebei si mamici 33+ Unde.s 2 puterea creste CEZARIANA 28.sept.2011 Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari |
37+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +
seidana spune:
Neatza....
Hai Oana
Anca... nu am luat , mi-i mi-au venit balansoarul si steluta... de steluta suntem fermecate , deocamdata de muzica..... balansoarul azi il asamblez
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
oanaiasi spune:
Maine, la ora 7 dimineata am intalnire cu gogoasa! intram in operatie.
pana atunci mai avem ceva timp de somn si viata 2 in 1
Oana 38+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
LenaC spune:
Neataaaaaa
Marina, felicitari pentru vesti bune
Hai Oana
Hai Michella78
Schimbare de semnatura
Am scazut 100 gr in aceasta saptamana deci ]11,5 kg la 37 sapt
Lena - 37+
!!! AMR un pic !!!
Kora_B spune:
Felicitari, Oana!
Odihna placuta
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Maine, la ora 7 dimineata am intalnire cu gogoasa! intram in operatie. pana atunci mai avem ceva timp de somn si viata 2 in 1 Oana 38+ cu Maria Ecaterina Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
Kora_B spune:
Lena, eu am renuntat sa ma mai cantaresc. Cand ma vad in oglinda cata sunt...
Dar mai am putin si scap de o parte din kg
Ma iau emotiile cand ma gandesc ca mai am putin si-l tin pe Dimitri in brate
AMR - 3 zile 22 ore 45 min