Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(113)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Salutare, burtici si proaspete mamici!
Bun venit noilor strugurasi! Sa fie sanatosi, papaciosi si necolicosi ! Mamicilor recuperare rapida cu muuuuuuult laptic!

Lali, iti multumesc fff mult pt incurajari, va citesc dar nu prea am curaj sa raspund la unele chestii prin care eu ca si mamica am trecut, sunt multe pareri si fiecare e liber sa le inteleaga cum vrea.

Despre noi...
Aseara, am numarat oi pina la 3.00 dim, fara somn, dureri am dar nu fff mari, bebilina e jos si ma cam apasa dar inghit in sec si trece... am calcat unele hainute pt maternitate sa vedem daca o sa si le folosim, iam luat patut, am dus niste haine la spalat la mama si eu sa le calc pentru cand vine acasa.

ma pregatesc sa merg la sedinta cu parintii, la gradinita lui ficiorumiu ...

Alina cu Darius Gabriel si 37+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mikka... dar intri si ne zici cum ai nascut.. asa peste maxim o sap da? pana una alta hai mikka si bebe de mikkutza...

Lore.. noi am mai avut doau 2 reprize de colici seara , dar inainte de 12 noaptea.. macar atat ca doarme noaptea , asa cum doarme cu treziri din 3.5 h ( sau Doamne ajuta cu somn de minim 6 h), insa o mai apuca ziua.. si noi aveam "ora" de parturi, de fapt de 2 ori cate 2 ore, dimineata de la 6 la 8 statea si se scremea si auzeam aaa.. part,, uuu part.. , si mai era o repriza dupa-masa in jur de 14.. insa acum pauza la part au inceput tipetele..
Am vb cu dr noastra si a zis ca e posibil sa nu fi avut laptic ieri, sa las lucrurile de menaj moale, sa nu ma agit sa nu ma stresez, sa mananc bine , macar pana la 6 sapt -2 luni.. si asta banui oarecum si eu ca ieri au alternat colicile cu foamea.. sanii imi erau ieri moi moi , (numai piele),statea la san si 1 h si un sfert, azi sunt iar plini si in 20 min rezolva treaba .. si se simte in psihic asta ,pitik a dormit pana acum toata ziua.. acum stam cuminti in balansoar si ascultam televizorul.. nu zice nimik de 1 h si e cu ochii marii.. sa o pape mama de fetita cuminte..
Ea se potoleste numai la mine in brate, tata e inca stresat de minunea mica sa nu ii faca ceva si probabil ea simte asta..
Marutei ii place baia? noi o adoram.. uitam de foame , crampe si durere cand intram in apa...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

In primul rand vreau sa va doresc nasteri usoare tuturor si prunci sanatosi si frumosi.
In al doilea rand, imi cer scuze ca dau buzna pe la voi asa, pe nepusa masa...
In al treilea rand, as vrea sa va prezint magazinul meu de botosei handmade, pentru bebei. Am si eu o minune in varsta de 1 an si 4 luni pe care am incaltat-o cu botosei facuti de mine si inca o incalt. Trageti un ochi si vedeti de va intereseaza ceva

http://www.breslo.ro/Shop/mirabelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Mikka si tie mamico! Gata cu emotiile! Fii tare pt puiul tau ca intra si ea in panica! Sa dea DD sa fie sanatoasa si mancacioasa! Scoatem motatele

HAI MIKKA!!!

Oana …. Abia astept poze cu gogosica blonda !!!

Marryan felicitari piticutei tale!

Wow Sei, Lore … a trecut o luna! Sa fie cu noroc!

mami de (30.06.2005) si 38+

AMR 3 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

andreea ... gata mamico, mai e putin. nu maine, poimaine dimineata ne tinem de manuta la internari. la 6:30, nu?!?

si cum maine noapte nu vom putea dormi ne tinem companie pe forum

mami de (30.06.2005) si 38+

AMR 2 ZILE!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput