Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

felicitari, Michellace baiat mare si zdravan ai!!! sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa aiba o viata plina de bucurii!

38+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Oana, mai ai putin ca maine dim o sa poti manca din nou.

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Mie mi e foame si pot manca doar apa..

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

38+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna fetele.intai sa felicit fetele care au nascut deja.sa le dea d-zeu bebei sanatosi si refacere rapida.
si acum vin si eu vestile.am nascut simbata 17 sept,un baietel 3,300 kg apgar 9.abia am ajuns acasa si sintem foarte obositi.noi sintem bine.am trecut inducerea cu bine,am nascut normal fara epidurala si multumesc lui d-zeu si fara cusaturi.am sa mai intru sa va povestesc cum a decurs nasterea.
va pup pe toate si mai vb .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna seara, fetelor!
Oana, felicitari!!!Sa fie santoasa bebelina ta si tu sa ai laptic mult, mult! Ai scapat si de operatie,ma bucur ca nu ai dureri. De ce ai facut anestezie generala pana la urma? Mami a ta e cu tine?

marryan ma bucur ca esti din nou aici, cred ca Valeria e maricica deja.

May cred ca esti tare fericita ca ti-a venit sotul , a venit si al meu si e mult mai bine, parca m-am mai linistit...

Kora eu sunt intr-adevar programata pe 20...am trecut prin 1000 de stari, exact asa cum spuneai si tu, ba mi-e frica, ba astept cu nerabdare sa imi vad bebelina si tot asa...nu imi doresc decat sa fie sanatoasa...Eu o sa merg la maternitate cu tot alaiul, sot, mama, soacra dar mi-e bine asa, nu imi place sa fiu singura in astfel de momente

39+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Salutare fetelor!

Am revenit pentru a va spune ca pe data de 15.09 s-a nascut fetita mea minunata, Inez Alexandra, o fetita de 3.400 gr, 49 cm si nota 10, desigur!
De maine voi incerca sa recuperez din ce ati scris si sa imi fac timp sa pun poze. Pana atunci va spun ca am o fetita extraordinara, manaca si doarme, nu plange, noi ne odihnim foarte bine odata cu ea, suntem fresh, ceea ce nu ne-am fi inchipuit!

Felicitari celor care au mai devenit maimici intre timp.

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

38+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Felcicitari nanna_mika!!!

41 Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Oana felicitari!!! Sa va traiasca Maria Ecaterina!!!
Uite ce frici aveai si ce tonus ai acum! Bravo!

Bravo Andr@!!!! bine ai venit bb de Andr@!!!

Feliciatri Michella!!! Bine ai venit bb Stefan Alexandru!!!

Mona cam cu asta ma confrunt eu acum si incerc sa tin in frau. E vorba de lombosciatica care mi s-a declansat in sarcina. Din ce spui cam asta e si la tine. Cu grija sa nu faci vreo criza … atentie la miscari bruste si la statul in picioare mult timp.
Pe mine ma rupe durerea. Cand pe stanga, cand pe dreapta. Am tras un frig groaznic aseara ca am avut musafiri si am stat pe terasa si de azi-dimineata ma dau cu capul de pereti de durere …

Sei … simplu. Nu-I spui preotului. pt ca din punctul meu de vedere este un incuiat. Nasul trebuie sa fie parintele spiritual. Conteaza religia? Conteaza sa indrume corect.
Fiica-mea are ca nasi … pe matusi-mea si pe prietenu-l cel mai bun al lui barbata-miu care este unul dintre cei mai misto si corecti oameni pe planeta numai ca este nebotezat. Nu crede? Ba da. Dar nu in religie, ci in Dumnezeu.
Si cei mai “afectati” si impresionati oameni din “intreaga adunare” au fost el si barbata-miu care deasemea este nebotezat …

May … de acum esti mai linistita se simte…

Nati ... … si eu ma tot gandesc la gradi, cum doamne iarta-ma sa fac ca deja fii-mea mi-a venit racita si, evident, ca simt ca ma ia si pe mine … numai ca nu am cum sa o tin acasa o perioada lunga ca ii dau peste cap tot programul …. La noi e vorba de distanta de oras, de faptul ca eu nu mai am masina …
astazi mi-a facut o "criza" de bucurie cand i-am zis ca mai sunt 3 zile. a fost asa de emotionata ... (si eu pe langa ea, evident )

mami de (30.06.2005) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Dana, Nanna inca o data felicitari!!! Sa aveti bbii mancaciosi si lapic din plin!!!

mami de (30.06.2005) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

O oaie...doua oi...trei oi.... dormiti? Eu nu,am recitit doua capitole pentru a scrie la lsituta.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara!
M-am gandit toata ziua cum sa abordez subiectul,cum sa scriu mesajul sa nu deranjez pe nimeni,ci din contra ,sa imi justific oarecum un mesaj anume de acum cateva zile. Cu toate ca subiectul nu imi e pe plac,imi trezeste amintiri neplacute vechi de aproximativ un an , o sa scriu,ca altfel o sa ma sacaie subiectul mult timp. Am tot scris,sters,iar scris si tot asa.
Imi sunteti dragi tare ,inca imi trec fluturasi prin stomac cand ma gandesc cum cautam pe 5 ianuarie sa vad daca s-a deschis un nou grup de septembrie-octombrie ,de data asta 2011 .
Imi doream tare mult sa il deschid eu,sa fiu prima care scrie " o sa nasc un pui de septembrie, mamici,veniti dupa mine! " ,si am gasit un grup de cateva fete,si la pagina 3 al celui de al doilea capitol mi-am facut intrarea.Doamne ce emotii aveam,scriam cu testul in mana. Apoi am citit din urma primul capitol,prima postare,a lui Camady,apoi pe celelalte.Si asa au trecut maibine de noua luni. Imi aduc aminte primele postari ale lui May3 , cum nu intelegea de ce e moderata,ca doar nu e infractoare sau ceva,cum am intrat toate rand pe rand cu temeri. Imi aduc aminte ce ciuda imi era ca parca vorbeau fetele in cerc inchis,si ma gandeam ca nu sunt acceptata nici aici,cum mi se parea ca scriu doar pentru mine,ca nu ma citeste nimeni. Apoi cum am simtit toate miscarile bebeilor,cum m-am simtit tare trista odata cu fiecare fata care a parasit odiseea,si cum m-am rugat pentru fiecare dintre ele sa le vad inscrise cat mai curand la o alta odisee. Cand au inceput nasterile,o Doamne ce emotii pe capul meu!! Cand m-au sunat primele fete de aici nu imi venea sa cred,iar cand m-a sunat Seidana sa ma intrebe de crosete, ce mult mi-a placut vocea ei. Si imi amintesc cu mare drag si intalnirea a trei burtoase: eu,Camady si Kora, cum am ras noi la masa,acolo,si imi spunea Camady sa nu cumva sa nasc inaintea ei. Nu am nascut inaintea ei,am lasat-o cu cateva ore in avans. Am reusit sa primesc si pozicile, le pun pe grup acusica.
Nu as fi vrut sa pierd toate astea pentru nimic in lume. Daca renuntam de atunci de la ce simteam la inceput nu va cunosteam nici pe jumatate din voi. Daca renuntam la forum de anul trecut de cand s-a dat cu mine de pamant la "Dovlecei" si cand mi s-a spus clar ,si pe fatza si prin pm-uri de doua persoane si inca vre-o cateva prietene de ale lor ca nu sunt binevenita acolo, nu imi faceam atatea noi prietene,nu treceam prin atatea emotii benefice , nu scapam de atatia pitici de pe creier si nu eram atat de pregatita pentru nastere si alaptare. De aceea ma tin cu dintii de fiecare fata care vrea sa paraseasca grupul , de aceea ma rog de voi sa cititi de mai multe ori daca nu vi se pare in regula un mesaj .Nu va place cum scrie cineva/ce scrie/ nu aveti nici un raspuns pentru acel mesaj, pas si mergem mai departe ,poate data viitoare aveti ca sa ii spuneti,de data asta nu-i cu suparare.
La Mikka am simtit nevoia sa ii iau apararea Ancai pentru ca a fost doar corecta din punctul de vedere al unor reguli stabilite de noi ca si grup , la partea cu cratimele m-am simtit vizata si am zis si de ce .Daca am suparat pe cineva imi cer scuze pe aceasta cale, nu am avut intentia asta. Sincer pe mine nu ma deranjeaza daca cineva nu scrie o cratima,sau nu foloseste majuscule,dar am si eu o problema cu virgulele si punctele,din cauza de apostrofat in fata clasei cand eram ciutanca si le foloseam anapoda .
Flopishtica ce mai faci mamico? Cand stabiliti data cezarianei? Miercuri? Esti mai bine acum sau tot cu dureri? Eu folosesc scutece de la DM la fata si la baietel de la Witchies ( nu stiu daca am scris bine, ca nu am un pachet pe langa mine, e marca de la Kaufland) . Nu ma impac cu cele de la Pampers, nu imi placca sunt foarte parfumate si pentru baiat au fost tare rele,ca i-au facut rani pe fundulet.
Anilansa lasa mami recuperatul ca sunt multe capitole vino direct la ultimele,sau la ultimul. Vad ca mai toate am avut socul asta la ultimele ecografii,cu bebele ori foarte mic ori foarte mare. Mie imi spunea ca are 2800 gr si a avut 3300 , Oanei ca e mic,nu mai stiu cat de mic, si a avut 3200 gr,deci e clar ca dau erori mari cand bebelusul nu mai are cum sa fie masurat foarte bine ca lungime .
Elly nu stiu daca ti-am raspuns,m-a ajutat Kora . Ai papat la libanez sau ai amanat ?
LenaC nu am incercat ecoballs, si nici nu prea ma bate gandul, ca mie imi place sa miroasa frumos hainele,a balsam si detergent ,si imi e lene .
Slingul e facut de mine,ca si inca alte doua pe care le folosesc cu succes de cand avea Paul 3 luni. Le-am folosit pana a facut 15-16 luni, au luat pauza cam din martie-aprilie pana acum cand le-am repus in functiune la Teodora. Plus am mai facut doua pe care le-am facut cadou unor prietene bune.

Darisa il sperie ceva la gradinita de plange ca nu mai vrea? Sau doar iti simte starea ta de teama si impresia ca esti mama denaturata ca il lasi acolo?

Creola spor la invatatura bobocelei tale. Of,clasa I,ce emotii aveam eu atunci,acum o gramada de ani,cand paseam timida in clasa, cu invatatoarea in frunte,de manuta cu verisoara mea,care legana picioarele de emotie,si se misca banca... Cu ghiozdanul urat,extrem de urat, roz,mare si din piele tare,cu doua buzunare mari in fata,in care aveamstilouri,doua,si creioane cu dungi negre si rosii,si guma rosie . Si aveam si guma de sters cu aroma de capsune. Si nu aveam si eu doua cozi ca alte fetite,ca mama ma tundea baieteste,si imi era ciuda. Invatatoarea mea m-a recunoscut acum 3 ani, la 11 ani de cand am terminat clasa a IV-a ,si dupa vre-o 6 ani de cand nu ne intalnisem. Spre rusinea mea m-a recunoscut ea prima,mi-a spus pe nume,si apoi mi-am dat seama cine era.

Anilansa in functie de zona,oras,spital,renume la dr sunt alte tarife. Te poate ajuta doar cineva care a nascut la acelasi spital unde vei naste tu .

Monaramona nu e neaparat nevoie sa il vezi sau sa il simti pe dop cand il pierzi. Eu nu am dat de el nici inainte de prima nastere,nici inainte de a doua . Sora-mea l-a pierdut la 29 de saptamani, si a nascut la 37, deci nu prea mai exista reguli ...

Ma bag si la modificat listuta pana nu se trezeste pitzi sa pape.

Daca simtiti cum va pupa cineva pe frunte eu sunt .
Va pupic.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput