Active Center la Rin Grand Hotel

Active Center la Rin Grand Hotel | Autor: kular

Link direct la acest mesaj

Buna,
Am o bebelusa de 1 an si as vrea sa o duc la inot.
Din ce am vazut pe net in Bucuresti sunt 3 cluburi care primesc la cursuri copii asa de mici:
- micii campioni
- babyspa
- active center
Din punct de vedere financiar singurul mai accesibil mi se pare Active center, dar tine cursurile pentru bebei in piscina de la hotelul Rin Grand. A fost cineva cu copil asa mic acolo la cursuri la ei? Eu ma tem de igiena acelei piscine fiind folosita de clientii hotelului. Stie cineva cum este acolo? Eu am vazut piscina si pare super ok, dar nu pot sa fac si analiza apei :)
Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kular spune:

'neata!
nu a fost nimeni la aceste cursuri? :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Baiatul unei colege face cursuri acolo, dar are 7 ani. Din cate imi aduc aminte, a zis ca este multumita de conditii.DAca vrei cer mai multe amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kular spune:

Sigur ca as vrea amanunte :)
mai ales despre cum e apa... curata pare sa fie dar nu pot sa-i fac analiza..:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oricum depinde de fiecare organism in parte. Mie mi s-a intamplat sa merg la piscina cu prieteni de-ai nostri si am fost singura fata din grup care a avut probleme din cauza apei din piscina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Am intrebat, dar se pare ca bunica a fost in inspectie si i-a placut. Se pare ca face de acolo de cand s-a deschis, nu s-a imbolnavit niciodata, se duce cu placere si la 8 ani poate sa innoate pana la geamandura. Alte amanunte nu mai stie.

Mergi la inceput