50 de lucruri care ne irita in Romania
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Glicina/Glicina.jpg)
Glicina spune:
Pe langa multe motive mentionate pana acum (infrastructura proasta samd), nu-mi place ca pe un forum de limba romana apar mesaje ca primul din topicul acesta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166904&whichpage=1
si, implicit, nu-mi place faptul ca unii romani gandesc exact ca in primul mesaj al topicului citat. De asemenea nu-mi place seninatatea si lipsa de atitudine a unor romani in fata unei asemenea mentalitati.
Si nu-mi place nici o anume parte a clasei politice, de f proasta calitate, care ar putea sa aiba o atitudine ceva mai ferma, sa intreprinda oarece pt ca imaginea romanilor si a Romaniei, mai ales peste granite, sa aiba mai putin de suferit!
Pt ca da, eu consider ca mare parte din ce se-ntampla la ora actuala in Occident, nu numai in Franta, se intampla si din vina unei clase politice mizerabile!
Pt ca eu, cetatean roman cu domiciliul in strainatate, ar trebui sa gasesc un sprijin cand ma adresez ambasadelor tarii mele, nu sa fiu tratat de parca le-as cere de pomana!
Abia atunci cand capii, oamenii aia care-au fost votati sa se afle la carma, vor fi educati si vor da dovada de bun simt vom putea avea pretentia ca taximetristii sa nu mai fumeze in taxi samd
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elena/Elena.jpg)
Elena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JuliaSM
Offtopic. Se face,dar nu destul si fara suport de vreun fel.Trebuie nitica unitate la nivel de natiune si mentalitate,pentru a se vedea diferenta. Sunt si adaposturi pentru caini fara stapan,nu destule,dar SUNT. |
Julia, apropos de adaposturi pentru caini, situatia sa stii ca este jalnica. Prin august unul din cainii din haita din fata blocului nostru a muscat o fetita. Fiind prietena fetitei mele am sunat la ecarisaj sa ii rog sa vina sa ia acei caini. Doamna de la capatul firului, dupa ce mi-a cerut toate datele, mi-a spus sec 'am notat, o sa vina o echipa'. Am intrebat cand o sa vina, a spus ca nu stie, am insistat sa stiu daca e vorba de o zi, o saptamana, o luna, doua. Atunci de abia mi-a spus ca in adapostorile din bucuresti este o boala si ca toate sunt inchise, asa ca va dura ceva mai mult pana va veni cineva sa ia cainii. Intr-un final mi-a spus ca dureaza cam 2-4 saptamani. Am intrebat-o ce ne facem daca in aceasta perioada vor fi muscati si alti copii. A fost foarte iritata de intrebare (eu o inteleg ca ea nu are nicio vina si este neputincioasa, dar nu am inteles de ce trebuia sa fie asa de acra) si mi-a raspuns ca nu stie si ca trebuie sa astept. Am intrebat-o si ce pot eu face, cum pot ajuta in mod concret sa rezolvam situatia, dar la fel mi-a spus ca nu stie si apoi mi-a inchis. Vreau sa spun ca nici pana in ziua de azi nu a venit nimeni, copiii se joaca pe afara stresati, cand vine un caine pe langa ei merg uitandu-se numai in spate de frica sa nu-i muste (pe acea fetita asa a muscat-o, venind din spate)....
In fine, noroc ca sunt muuuult mai multe lucrurile pentru care imi place Romania : )
_
www.youtube.com/watch?v=ZHcAQPu3LJM" target="_blank">RObotzii au succes, TU ai?
spune-mi ceva bun
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)