50 de lucruri care ne irita in Romania

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

[quote]citat din mesajul lui JuliaSM

Lipsa toaletelor publice decente in orase si a toaletelor de orice fel din afara oraselor.E un chin sa faci un traseu de sute de km si sa fii nevoit sa cauti o padurice,un lan de porumb si alte cele!

S-au mai facut popasuri si parcari de-a lungul drumurilor europene,dar noi n-am intalnit UNA care sa aiba si o toaleta publica!
Am vizitat vara aceasta manastirile din Bucovina si vreau sa spun ca nu e un chin ,e un adevarat noroc sa gasesti un loc curat (padurice ,lan de porumb)pentru ca toaletele de pe langa manastiri sunt INFIORATOARE! La Voronet ,care e pe lista tuturor programelor turistice ,OMG nu cred ca cineva poate calca in asa zisa toaleta .Oare maicutelor ,celor care deruleaza asa zisele programe europene ,politicienilor care merg la cate un chiolhan prin zona nu le este rusine ! E desgustator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

-lipsa scolilor speciale pt copii cu nevoi speciale,iar alea care sunt,nu exista suficiente conditii si cadre speciale
-profesorii care-ti impun intr-un mod subtil,sa-ti duci copilul la ei la meditatii,ca daca nu...
-sistemul de sanatate la pamant...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Lipsa de educatie elementara, a celor 7 ani de acasa
Lipsa de spirit cetatenesc si combinat cu asta aplecarea spre victimizare. "uite ce ne fac astia" ... ne fac si pentru ca-i lasam si le permitem sa ne faca
Lipsa de unitate, preferam sa ne dezbinam si sa ne ignoram decat sa facem ceva impreuna, chiar daca avem un scop comun.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

1.Felul in care romanii se vaita chiar si atunci cand o duc bine.
2.Neimplicarea civica, se dau jos din mertane si jeepuri printre gunoaie si strazi neasfaltate, dar nu se pot strange toti vecinii de pe strada sa se apuce intr-o sambata sa faca curat, asteapta totul de la stat.
3.Cainii vagabonzi prezenti in numar atat de mare si atat de periculosi, nu numai ca agresivitate ci ca focar de infectie.
4.Lipsa manierelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

-imitatia
-snobismul
-vorbitul mult
-uitatul la tv
-aflatul in treaba
-indiscretia,uitatul in gradina/sacosa altuia
-lipsa de curaj
-lipsa de verticalitate
-necunoasterea drepturilor
-caciuleala
-vaicareala, plinsul de mila
-prejudecatile

Si mai ales:

-alcoolismul
-superficialitatea
-inertia

etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

De vreo saptamina merge ProTV-ul in living. Ma viziteaza maica-mea si am aranjat sa prinda canale romanesti. Am ramas uimita de stirile principale de le prezinta madam Esca. Exemplu: nu-s care tigan, din nu-s ce sat si-a insurat baiatul, pe Aleodor. O fi PRO Tv-ul post privat, dar chiar e de interesul natiunii stirea asta dubioasa?
Asa ca pe lista mea se afla televiziunea doar (cu altele nu am de a face)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sunt putin in ceata. Credeam ca subiectul se refera la ce ne irita in Romania in sensul de ceva ce nu exista in toate colturile lumii, adica ceva ce descrie momentan tara noastra, nu orice tara din lume.

-lipsa de civilizatie (aici ma refer la aruncat gunoi pe strazi, rupt de placere/plictiseala banci si alte cele)
-lipsa de organizare a tarii
-impotenta celor din turism de a ridica aceasta tara, avem atatea locuri frumoase dar la fel de mult dezinteres
-ideea ca dai un ban pe sub mana dar stai in fata (bine, e valabila si in alte tari, dar la noi a devenit deja o obsesie

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Da, cam ai dreptate, au dat si aci nunti pe posturile nationale, madam regina isi insura baiatul, pe Vili, cu Catinca. Asa ca nu se pune. Dar Pro TV-ul, cind nu dau filme straine, tot dubios rau
este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Sunt putin in ceata. Credeam ca subiectul se refera la ce ne irita in Romania in sensul de ceva ce nu exista in toate colturile lumii, adica ceva ce descrie momentan tara noastra, nu orice tara din lume.

-lipsa de civilizatie (aici ma refer la aruncat gunoi pe strazi, rupt de placere/plictiseala banci si alte cele)
-lipsa de organizare a tarii
-impotenta celor din turism de a ridica aceasta tara, avem atatea locuri frumoase dar la fel de mult dezinteres
-ideea ca dai un ban pe sub mana dar stai in fata (bine, e valabila si in alte tari, dar la noi a devenit deja o obsesie

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Si unde ai mai vazut tu in lume jde mii de caini vagabonzi in mijlocul oraselor, inafara de India si Filipine (probabil, nu stiu exact).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

1. cainii comunitari
2. vecinii care isi arunca gunoiul pe geam, desi au ghena in bloc
3. nesimtitii care isi duc cainii personali, sa-si faca nevoile in parculetul/locul de joaca al copiilor
4. alti nesimtiti care scuipa seminte peste tot, ma dispera, cred ca acesta e noul sport national romanesc: "spartul semintelor"
5. cei care din comoditate isi parcheaza masina pe trotuar, desi daca s-ar stradui un pic ar gasi loc in parcare, ce-i drept mai departe de intrarea in blocul lor sau de ferestrele apartamentului in care locuiesc
6. cei care din pura rautate distrug tot ce e nou : scaunele tapitate din troleibuz, leaganele proaspat renovate din parcul copiilor, cosurile de gunoi instalate de primarie
7. atitudinea "sa moara si capra vecinului"
8. vesnica preocupare a unora, de a fura tot ce se poate, de a insela, a trage in piept, a tepui, a trage foloase personale in detrimentul altora
9. cei care intind mana la banii statului, desi pot munci;
10. cei care incaseaza ajutoare sociale sau vin sa ia mancare de la cantina saracilor, insa la poarta ii asteapta limuzina adusa din "vest"
11. mistocareala si behaiala grupurilor de pustani din mijloacele de transport, pe strada, in parcuri
12. persoanele care vorbesc in nestire la telefon in autobuz/troleibuz/tramvai, cu voce tare, de parca ar trebui sa stie toata lumea ce cumparaturi au facut azi la piata, ce boala are tanti Lenuta sau de cate ori a spalat femeia de serviciu scara blocului
13. nepasarea, rautatea sau agresivitatea de care dau dovada multi dintre concetatenii nostri
14. nivelul scazut al educatiei, serviciilor
15. lipsa unor programe sociale utile, a screening-urilor medicale gratuite si obligatorii pentru populatie, astfel incat sa nu mai atatia blonavi de cancer, de inima, de HTA, de diabet, de TBC, depistati cand e prea tarziu pentru unii

Mergi la inceput