50 de lucruri care ne irita in Romania
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
mizeria (de peste tot si in toate)
muzica celorlalti data la maxim
zecile de biserici printre blocuri
condusul masinilor in stil turma
nepasarea![]()
_
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
Happiness_4_us spune:
-mentalitatea de 2 lei
- etichetarea si marginalizarea celor cu nevoi speciale
- indisciplina in trafic in special a pustanilor si " infractorilor"
- multitudinea de chioscuri/ buticuri de cartier, inutile atunci cand, intr- un oras mic cu 300 mii loc, exista supermarketuri de tip Kaufland, Penny market, Interex
- mizeria de nedescris in patiserii unde se face totul la vedere sub pretextul ca la ei e curat
- nesimtirea negustorilor din piata, care pun un pret ptr marfa pe care o vand si cand ai pretentia sa alegi ce vrei tu in schimbul marfii, incep cearta ca pretul e mic ptr ce vand si in timp ce tu pui pe cantar, pun si ei in acelasi timp cu tine, marfa stricata/ deteriorata
Mamica de Andrei si Maria
viviana spune:
- Intoleranta
- zgomotul
- casele de pariuri de pe strada mea (5)
- nerabdarea din trafic
Mi-am dorit podul Basarab, insa nicio clipa nu m-am gandit ca toti se vor scurge pe strada mea.
E un zgomot infernal.
Chiar ma gandeam sa ne mutam.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mianna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viviana Mi-am dorit podul Basarab, insa nicio clipa nu m-am gandit ca toti se vor scurge pe strada mea. E un zgomot infernal. Chiar ma gandeam sa ne mutam. |
uuuf, deci pana anul trecut am fost vecine si nu ne-am intalnit?

on topic: grija pentru capra vecinului, care apare si in topicul asta inca din primul post. de ce m-ar interesa pe mine ca taximetristul a decis sa decoleze prin parbriz daca se iveste ocazia? (nu c-as fi auzit vreun caz)
viviana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
uuuf, deci pana anul trecut am fost vecine si nu ne-am intalnit? ![]() Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Se poate sa ne stim fara sa ne stim.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Laura25 spune:
- Coruptia
- hotia ca politica de stat
- nepotismul, pilele si relatiile
- coruptia, neprofesionalismul din justitie
- dezastrul din sanatate si invatamant
- lenea parazitilor ce asteapta sa le vina de la stat totul
- mitocania celor ce nu le pasa decat de ei, care fac mizerie, injura, agreseaza fara sa li se intample nimic
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
kariguld spune:
-traficul infernal
-lipsa de respect
-hotia si inselatoria
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David 
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
eumada spune:
Numai 50????Mii,poate.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098