Cum pot da citat direct? Adica sa apara si numele persoanei pe care am citato nu doar comentariul sau.?
Eu folosesc introdu comentariul si nu apare decat citatul. Voi cum faceti?!
Deasupra fiecarui mesaj este o iconitza in forma unei foi de hartie, cu o sageata verde pe ea. Daca pui mouse-ul deasupra va scrie 'Replay with quote'. apesi pe aia si apare fereastra de scriere a unui mesaj, cu mesajul pe care vrei sa il citezi deja plasat acolo. Mergi la sfarsit, dupa ultimul [ /quote] si scrii ce ai tu de spus.
Citat: |
citat din mesajul lui ela_04 Cum pot da citat direct? Adica sa apara si numele persoanei pe care am citato nu doar comentariul sau.? Eu folosesc introdu comentariul si nu apare decat citatul. Voi cum faceti?! |
reply with quote....buton langa "steluta"...nu butonezi "raspunde..." ci reply with quote...
Nina, 26+,
citat din mesajul lui ninapreda reply with quote....buton langa "steluta"...nu butonezi "raspunde..." ci reply with quote... Nina, 26+, |
citat din mesajul lui ninapreda reply with quote....buton langa "steluta"...nu butonezi "raspunde..." ci reply with quote... Nina, 26+, |