Idee de cadou/activitate cu copiii

Idee de cadou/activitate cu copiii | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca userul Desprecopii citeste topicurile mele dar mi-a venit o idee de cadou pe care cred ca multi barbati ar aprecia-o.

Este vorba de o Camera video de montat pe bicicleta sau eventual de filmat la schi.

Un exemplu il gasiti aici:

Camera video HD Oregon Scientific Action ATC9K

Pe langa ca sunt un om care se sensibilizeaza la Gageturi, cred ca aceasta camera este utila in urmatorul scenariu:

- o montezi pe ghidon la bicicleta copilului
- faci un traseu de cativa kilometrii
- cu IPhone-ul sau alt aparat cu GPS inregistrezi traseul (eu folosesc MotionX-GPS
- cu camera faci poze si filme

Cand ajungi acasa pui totul la un loc si:
- vezi pe Google maps ce traseu ai avut
- te uiti pe filmulet si poze impreuna cu copiii, le discuti, faci un top, faci un concurs de elemente filmate pe traseu care poate nu le-a observat decat camera, s.a.m.d

Cred ca acest lucru este atat o idee ingenioasa prin care tatii isi petrec mai mult timp cu copiii dar si o idee pentru a stimula copiii sa stea mai mult in aer liber, sa mearga cu bicicleta, etc.

Pretul este insa cam scump la camera de la EMAG chiar daca este acum in oferta...

Intrebare: mai are cineva experienta cu o astfel de camera si cu filmatul pe bicicleta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu am apreciat cum arata un black box de acest gen care filma din masina, era montata pe oglinda de pe parbriz. Pe o bicicleta in Ro nu prea ii vad sensul, ca nu ai cum sa trimiti copilul singur, trebuie sa mergi cu el. Si la 14 ani cand pleaca singur nu va mai vrea sa impartaseasca filmele si traseul cu parintii. Pe bicicleta filmul va parea mai sacadat in functie de traseu, nu stiu daca va avea fluenta celui realizat din masina, depinde si de traseu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu sunt fun EMAG. De ani buni.
Toata aparatura mea electronica e luata de la ei.

Camera asta mi se pare grozava.
Cel mai grozav e insa faptul ca mi-ai dat o idee de cadou de Craciun pentru Celcesforaie.
Poate sa o foloseasca si fii-mea caci e grozava pentru bicicleta, role, scufundari, echitatie si o multime de alte chestii.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Poate am inteles gresit despre ce este vorba, dar mie mi se pare un produs bun pentru supravegheat copilul ( la gradi, de ex.) Ar mai ramane sa conving educatoare sa o accepte in clasa :)

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput